Vrag je napisao/la: ↑uto okt 24, 2017 10:39 am
salle86 je napisao/la: ↑uto okt 24, 2017 10:14 am
Zvati se navijačem nekog kluba a konstantno ismijavati sve u vezi kluba... To je samo bolest, ništa drugo
Lose je ismijavati, a jos gore je zatvarati oci pred problemom i ubjedjivati druge kako je sve dobro.
Nije sve dobro, ja čak nisam ni vidio da je bilo ko rekao da je tako.
Ali nije ni sve loše. Hajmo biti realni pa prihvatiti stanje kako jeste, a ono je sasvim zadovoljavajuće. U odnosu na ono prije par godina, u odnosu na to kako je u ostalim klubovima.
A pojedinci žele da predstave da je na staklenim nogama, da samo što se nije sve raspalo.
To moj mozak ne može svariti. Taj hinjaluk. To da se uvijek mora naći nešto loše da se prikrije dobro.
Eto elsner je problem.
Imamo mi punu ekipu "elsnera" koji ne mogu nigdje drugo igrati do ovih naših livada. Ne znaju aut izvesti, ne kreću se, fulaju mrtve zicere. Ti takvi evo već 20 godina ovim našim livadama nas uveseljavaju.
Šta Željo ima od ovakvih navijača, onih koji ismijavaju vlastiti klub. To su dušmani.
Uredu je reći "nije nam taj možda trebao" mada je i to upitno kad nam je igrački kadar tanak ko bašlija i treba nam još igrača, ali ismijavati nekog ko je tek došao, ko je odigrao 20 minuta i bio onakav kakva je većina nogometaša na ovim livadama je hinjaluk. Jer se zna cilj tih "željovaca".
S cilj je bilo šta što ima veze sa ovim ljudima u klubu učiniti lošim, pogrešnim...kako bi im se to zamjerilo i tako nipodištilo ono dobro urađeno.
Nisam ni je prezadovoljan stanjem, ali nisam ni ćorav. Nije odlično, ali nije vala ni raspad sistem. Iznad prosjeka...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍