Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned nov 04, 2018 11:18 pm

Budi Željo je napisao/la:
ned nov 04, 2018 11:11 pm
Mislim da Odi niko ne psuje, realno od svih Željinih trenera, računam ovdje i Amara niko nije imao ovoliku podršku navijača. Čak i nas nekoliko što nismo za njegov ostanak na klupi ne govorimo ništa loše za njega kao čovjeka, samo da nije trener za naš prvi tim.
Psuje, psuje... samo sto je to jos uvijek dosta stidljivo. Istina je da niko nije ovakvu podrsku imao osim Amara, i sto se mene tice, neka Ode tu 2 godine, pa sta god da napravi, bice vise nego prosle 2 godine.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned nov 04, 2018 11:30 pm

AdmirA je napisao/la:
ned nov 04, 2018 11:10 pm
Sve, ali SVE učiniti da se sve u i oko našeg Želje ujedini! Amar i Miske, članovi UO SVI!
Pa da ovo poderemo, vakat je.
Bog te cuo
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

svraka
Kontakt:

ned nov 04, 2018 11:31 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
ned nov 04, 2018 10:49 pm
sahmat je napisao/la:
ned nov 04, 2018 10:29 pm
"DOBAR VAM JE HADŽO BIO DOK JE PARE DONOSIO,
SAD KAD PARA VIŠE NEMA, U KUĆI VAM STO PROBLEMA"

Čitam ovu parolu maloumnika i one uvijek imaju dobar efekat, samo se sjetim Kevina koji je ubrzao proces travnjaka, nadam se da isti efekat biti sa hordama
Ovo se odnosi na jug,da je davao pare Manijacima.
A do neki dan im dva navijaca bila na platnoj listi.. kakvi maloumnici sa sjevera. Mi im dizali parole "...sad kad je para manje, kolektivno krece pranje" " dino lopove kasne plate na sjever". Neki dan kopirali parole, provaljene im za derbi.

Pa oni izgleda samo bacaju rime, nista ni s cim...e moj hase😁
Forza 1921!

Oda majstore!

Mirek11
Kontakt:

ned nov 04, 2018 11:36 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
ned nov 04, 2018 11:05 pm
nikson je napisao/la:
ned nov 04, 2018 10:55 pm
Ja znam da je Adis Oprasic pitar, cak je i bio redovan medju hordama. Ako nam zasluzuju takvi ljudi biti u upravi onda jebes ga....
Ko je on sada? I sta je njegova uloga u UO?
I vi svakom vjerujete sve, pratite malo, provjerite.
Covjek je ozbiljan, advokat tu je skoro dvije godine i Željovac.
https://fkzeljeznicar.ba/video-velikim- ... aca/24165/
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Brkoo
Kontakt:

ned nov 04, 2018 11:39 pm

Kakvo ti je to razmisljanje "pa sta god da napravi". Kriterije spustio na najnizi moguci nivo isto kao da smo mi Sloboda. Tebi @storme, uvijek sve odlicno. Nikad nista ne bi mijenjao. Slavko ublehas ti bio odlican, narcisoidni Adzem isto a sad ista stvar i sa Odovicem koji nije kvalitet za sefa strucnog staba. Pravite stetu klubu ako se pravite slijepi na ono sto je lose..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned nov 04, 2018 11:40 pm

Sportski segment ima strateško vodstvo i mi hoćemo sve od sportskog segmenta.
A sta smo dobili?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Kospa
Kontakt:

ned nov 04, 2018 11:44 pm

Ja sam halalio bio titulu nakon svega... ali realno ima jos dosta da se igra. Ide sada zima, prilika nam je da se konsolidujemo pojacamo i izadjemo jaci nego ikad. Proljece je vazda nase bilo... vracali smo se iz vecih govana, stizali i prestizali.
... Godine života svoga tebi dao sam...

kvalitet
Kontakt:

ned nov 04, 2018 11:47 pm

Ljudi koji sjede u Upravnom odboru su odavno morali biti bivši, evo i zašto.

Misimoviću odgovara, "leži" ovakav UO, gdje su zapravo samo klimači glavom. Šta god da Misimović i dr. odluče, oni će podržati. To ne treba ni Želji ni Misimoviću. Već godinama rezultatski ne stojimo najbolje, u posljednje vrijeme imamo samo jedan pehar, rezultati u Evropi su ispodprosječni, zašto niko ne postavlja pitanje u čemu je problem? Drugi kupuju utakmice, a mi ne? To problem? Ok, prihvatamo, šta je onda s Evropom? Gdje su tu rezultati? Nema ih. Znači da odavno nešto ne štima u sportskom segmentu. Što je najgore, ne vidi se neki novi, svježi pristup u ovom dijelu, tapka se u mjestu i pokušava se raditi na isti način za koji se pokazalo da ne valja.

Nemojte me pogrešno shvatiti. Misimović je uradio i radi mnoge bitne stvari za klub, posebno infrastrukturne. Ima moje poštovanje i on treba Želji, to je jasno. ALI, čini se kako svi njemu odgovaraju za svoj rad, a on nikome, on je nedodirljiv. Eh, tu je greška, tu je razlika između Želje i privatne firme koju i on treba prihvatiti. Suoči se s greškama, priznaj ih i onda ih hajmo rješavati. Ne sumnjam u dobre namjere, zaista, ali neke stvari se trebaju mijenjati. A, upravo je UO taj organ koji bi trebao postavljati pitanja, iznova i iznova. Ako već hoćemo kontinuirani napredak.

Još nešto, Misimović trenutno jeste nedodirljiv. Ako sam dobro upućen, Amar je želio samo sigurnost (da ga ne otjeraju kad oni žele), da će se i on pitati (koliko procentualno novca na plate, transfere i slično), a to je želio učiniti preko svojih ljudi. Tačnije, da se malo smanji Misimovićev utjecaj, da on direktno ili indirektno odlučuje o nekim stvarima, da i on bude siguran da će moći završiti projekte bez uplitanja drugih, straha od otkaza i sl. Mislim da @kremenko zna bolje cijelu tu priču, čak je konkretno naveo broj članova UO. Evo, ja mislim da su njegovi zahtjevi sasvim ok. Amar nije obični trener, to znamo, znamo koliko može, red je da mu se ispune zahtjevi. Ponavljam, ja sam došao do ove interpretacije situacije s Amarom (koju sam pokušao u baš kratkim crtama prepričati), ako neko zna nešto više, slobodno neka opovrgne ili dopuni.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

SanMan
Kontakt:

ned nov 04, 2018 11:49 pm

storm_raider je napisao/la:
Mislim da Odi niko ne psuje, realno od svih Željinih trenera, računam ovdje i Amara niko nije imao ovoliku podršku navijača. Čak i nas nekoliko što nismo za njegov ostanak na klupi ne govorimo ništa loše za njega kao čovjeka, samo da nije trener za naš prvi tim.
Psuje, psuje... samo sto je to jos uvijek dosta stidljivo. Istina je da niko nije ovakvu podrsku imao osim Amara, i sto se mene tice, neka Ode tu 2 godine, pa sta god da napravi, bice vise nego prosle 2 godine.
E i ti ga @storme prečeruješ, da ga kritikuje raja kritukuje, al da mu psuje mater nije istina ( među kojim ti navijačima sjediš - dođi u raju)
A i da je istina ne potenciraj i preuveličavaj nam negatvne stvari nego smanjuj - i bez toga imamo milion problema.

Morzhy
Kontakt:

ned nov 04, 2018 11:53 pm

Amar Osim je na godišnjem odmoru,ne licitirajte bezveze s njegovim imenom. Eto vi znate šta on hoće i šta mu treba,nisam vas prepoznao. Je li se isto tako sjećate bivših djevojaka koje su bile dobre u krevetu i uvijek im se vraćate kad ženu zaboli glava? Garant...

storm_raider
Kontakt:

ned nov 04, 2018 11:53 pm

Brkoo je napisao/la:
Kakvo ti je to razmisljanje "pa sta god da napravi". Kriterije spustio na najnizi moguci nivo isto kao da smo mi Sloboda. Tebi @storme, uvijek sve odlicno. Nikad nista ne bi mijenjao. Slavko ublehas ti bio odlican, narcisoidni Adzem isto a sad ista stvar i sa Odovicem koji nije kvalitet za sefa strucnog staba. Pravite stetu klubu ako se pravite slijepi na ono sto je lose..
Nije istina, daleko od toga da mi je sve odlicno, ali isto tako tvrdim da smo Slavka recimo zadrzali do danas, da bismo imali jedan trofej vise. Brko, ako mozes bolje druze, bujrum, znas i adresu.

Jeste, ne valja nijedan trener, a igraci ostaju isti. Vidis, nazivati nekoga ublehasem, znaci ne samo da si bolji od njega, vec i da imas bolje rezultate i karijeru. Inace je neozbiljno i ne mozes biti shvacen ozbiljno. Ne bih se ja tek tako razbacivao sa epitetima i nadimcima...

PratimsamoPlave

ned nov 04, 2018 11:54 pm

Brkoo je napisao/la:
Pa otvori svima nama oci. A da Amar nije, ko je taj?
Doveo si Petrovica u to vrijeme hit prvenstva, Mulalic logican izbor bio, Adzem pokusaj iz OP nekog ubaciti i za mene ce uvijek biti nepravedno izbacen. Svi su oni mozda trebali dobiti jos malo sanse jer su svi naslijedili igrace od prthodnog trenera. I za Amara bi slicna prica bila.
Ne da Stormu meni ili bilo kome nesto valja. Mi samo dajemo podrsku jer Odovic je vise uradio za Zelju nego i ti i ja i on je jedini koji trenutno moze imati korist od nase podrske. Amaru dajemo podrsku, sta imamo od njega, trenutno je proslost.
Kvalitetnog trenera neces naci jer nemas para, isto kao i za igrace probas izvuci maksimum od onoga sto se nudi. A malo se nudi.
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

storm_raider
Kontakt:

ned nov 04, 2018 11:55 pm

SanMan je napisao/la:
ned nov 04, 2018 11:49 pm
E i ti ga @storme prečeruješ, da ga kritikuje raja kritukuje, al da mu psuje mater nije istina ( među kojim ti navijačima sjediš - dođi u raju)
A i da je istina ne potenciraj i preuveličavaj nam negatvne stvari nego smanjuj - i bez toga imamo milion problema.
F sektor, Sjever. U pravu si, da se ispravim, bilo je par individualnih krikova tog karaktera (par likova je to psovalo). Vrlo malo, ali mi je bas zasmetalo, izvinjavam se ako je preuvelicano, nije mi namjera bila. Uglavnom, treba nam jedinstva sada najvise i nadam se da cemo imati mudrosti...

storm_raider
Kontakt:

ned nov 04, 2018 11:59 pm

Zamolio je @nikson da se obrisu postovi o Oprasicu, posto je on zapoceo tu pricu. Obrisano.

nikson
Kontakt:

pon nov 05, 2018 12:02 am

Cisto jer nemam dokaz pa da ne bude da blatim covjeka :)
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

storm_raider
Kontakt:

pon nov 05, 2018 12:03 am

nikson, stari pljuvac sa zapada. :D

staaarinavijac
Kontakt:

pon nov 05, 2018 12:04 am

Klub se doveo u situaciju da je Blagojević (nažalost) , jedini odnosno neprikosnoveni igrač koji nosi tranziciju iz odbrane u napad , razigrava igrače i asistira ... tako da sad u sredini imamo pofin propuh ...
Smatram da se uprava na zimu neće odlučiti dovesti jaka pojačanja ... Odović bi mogao ići ako bi se doveo neki "mraka" trener za naše uslove , ali vjerovatno ni od tog nema ništa .
Neću da komentarišem Odovićevo trenersko znanje , ali sam utiska da on ne može ili ne zna da psihički podigne igrače pa čak ni da nametne svoj autoritet.
Dakle , gdje smo trenutno ? Čini se u ćorsokaku ... Ne kažem da se u zimskoj pauzi neće desiti čudo pa da konačno dođemo u poziciju da osvojimo titulu ... ali realno zasad mrka kapa .

Najbolje da se navijači pomire da za izvjesno vrijeme skoro pa sigurno neće biti titule , a koliko će trajati to vrijeme teško je reći ... e ,sad , da li navijači imaju potrebno strpljenje za duži vremenski period ? ... ne bih rekao .
Zadnja izmjena: staaarinavijac, dana/u pon nov 05, 2018 12:21 am, ukupno mijenjano 1 put.

nikson
Kontakt:

Ja sam od skora na zapadu, Miske me placa :D
Inace preferiram objektivni jugozapad :D
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon nov 05, 2018 12:05 am

Pregazit cemo Tuzla City ja misli jedna od najlaksi tekmi ove sezone

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon nov 05, 2018 12:06 am

nikson je napisao/la:
Ja sam od skora na zapadu, Miske me placa :D
Inace preferiram objektivni jugozapad :D
Jugozapad najjaci dio stadiona, tamo sto mozes cuti malo je rec :)

Trenutno korisnika/ca: Gagi tm 87, Google [Bot], Ujko i 47 gostiju.

Prijava