Nego, kad je trening?? Ili gospoda i sutra odmara?
+1storm_raider je napisao/la: ↑ned nov 04, 2018 9:46 pmNjih je samo strah toga da njihovi sticenici ne budu pozvani uskoro u tuzilastvo, za recimo sumnjive racune gdje je novac od transfera lijegao (citaj rumenko), pa bi da takvi dodju na mjesto uprave sada kada su knjige sredjene, dugovi se vracaju, i postoji realna sansa da klub bude samoodrziv sa poslovnim prostorima na Istoku.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑ned nov 04, 2018 8:32 pmMa ko kaze da ne bi?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned nov 04, 2018 8:23 pm
Da imamo rezultate niko ne bi spomenuo upravu ali ovako svi se prozivaju.
Prosle godine smo bili prvi, i polufinalisti kupa. Pa se spominjao OP kao neznalice vrati Dogana, a mi u tom periodu lp igrali. Sad kad smo prvi u OP za prvi tim su neznalice. Kad je sve iole normalno funkcionisalo za teren su krivi jer kao savez ga zajebo kad se uredjivao pred Belgiju, na istoku se voda nakuplja. Razna i razna sranja koja su se mogla svaliti, svaljena su na njih od samog pocetka. Koji su ciljevi tih ljudi ne znam stvarno.
Kamo srece da su njihovi prethodnici upola posla uradili kao oni, sad bi se brinuli za zapad i dodatne terene pored kampa,skauting sluzbu u Brazilu.
Ko god smatra prosle uprave uspjesnim za bilo sta dovedite ih u kucu,firme pa nek vam vode poslove i nek vam donose "titule" koje cete kad tad iskihat.
Nisu ti ljudi protiv dolaska Amara (ok možda i jesu jer onda oni ne bi bili tu), nego su protiv dolaska 4 clana UO koje bi Amar doveo, a za njih treba napraviti mjesta.Brkoo je napisao/la: ↑ned nov 04, 2018 10:18 pm@Kremenko, Ko su ti clanovi upravnog odbora koji su protiv dolaska Amara? Kazes Misimovic je za Amara(a i Amar ima visoko misljenje o njemu) ko je onda protiv? Ovo su clanovi upravnog odbora:
Almir Hadziosmanovic
Amar Spahic
Jasmin Kapetanovic
Selim Babic
Adis Oprasic
Dalibor Parac
Melisa Gazdic
Ismet Kapo
Nedim Hamzic
Ovo se odnosi na jug,da je davao pare Manijacima.
Osim Almira ja nikog vise ne znam, ko je ova Melisa i kojim nacinom su izabrani ovi ljudi u upravni odbor.Brkoo je napisao/la: ↑ned nov 04, 2018 10:18 pm@Kremenko, Ko su ti clanovi upravnog odbora koji su protiv dolaska Amara? Kazes Misimovic je za Amara(a i Amar ima visoko misljenje o njemu) ko je onda protiv? Ovo su clanovi upravnog odbora:
Almir Hadziosmanovic
Amar Spahic
Jasmin Kapetanovic
Selim Babic
Adis Oprasic
Dalibor Parac
Melisa Gazdic
Ismet Kapo
Nedim Hamzic
Prodajete zastave, igrate se navijaca? Ima pozadina price iliCharlie Sheen je napisao/la: ↑ned nov 04, 2018 10:49 pmOvo se odnosi na jug,da je davao pare Manijacima.
Usporedba ti ne valja.storm_raider je napisao/la: ↑ned nov 04, 2018 10:48 pmZamislite da navijaci Man UTD-a traze ostavku upravnog odbora nakon sto je Ferguson otisao. Ljudi imaju pravu navijacku kulturu i jasno im je da je do trenera, tesko je naslijediti Alexa. To sto se na internetu stvara slika nekakvih podjela (a realno takve koji tako misle mozes nabrojati na prste jedne ruke), to je samo do toga sto svaka susa moze doci do interneta danas. Generalno, vecina zna da je do trenera i igraca i tako i razmislja. Lose igre su otjerale ljude, a ne infrastrukturalni neuspjesi, lose funkcionisanje kluba, itd. A za lose igre odgovaraju strucni stab i igraci. Upravni odbor odgovara za funkcionisanje kluba. Mi se trebamo osloboditi kulta licnosti, vec se okrenuti sistematskom djelovanju. E sada, to je protivno nasoj kulturi, odgoju, uopste shvatanju zivota, a samim tim i sporta, te tesko sve ide. Nama je drazi dizelas koji valja loptu u mjestu, nego benzinac koji trci na gol okomito. Uspjesi na koje smo kao nacija navikli su plod incidenta, inspiracije, a nikako sistematskog rada. Onda okivamo tu inspiraciju u zvijezde, dok je sve okolo truhlo. Ne znam ni hoce li ici ovako dalje ovo sto Uprava pokusava, ali da se moze - moze!
Vjerovatno se aludira na trans ljubav se zove imenom tvojimPremier je napisao/la: ↑ned nov 04, 2018 10:54 pmProdajete zastave, igrate se navijaca? Ima pozadina price iliCharlie Sheen je napisao/la: ↑ned nov 04, 2018 10:49 pmOvo se odnosi na jug,da je davao pare Manijacima.
Dakle ako su neki novi likovi ok, i treba da dodje neka nova svježa krv u klub,
Navijaci Uniteda traze ostavku Predsjednika kluba, jer nemaju rezultata, tj da proda klub. Niko ne osporava infrastrukturu, ali u sportskom segmentu su promjene pod moranjem. A oni ako to ne pokusaju promijeniti, onda su glupi.storm_raider je napisao/la: ↑ned nov 04, 2018 10:48 pmZamislite da navijaci Man UTD-a traze ostavku upravnog odbora nakon sto je Ferguson otisao. Ljudi imaju pravu navijacku kulturu i jasno im je da je do trenera, tesko je naslijediti Alexa. To sto se na internetu stvara slika nekakvih podjela (a realno takve koji tako misle mozes nabrojati na prste jedne ruke), to je samo do toga sto svaka susa moze doci do interneta danas. Generalno, vecina zna da je do trenera i igraca i tako i razmislja. Lose igre su otjerale ljude, a ne infrastrukturalni neuspjesi, lose funkcionisanje kluba, itd. A za lose igre odgovaraju strucni stab i igraci. Upravni odbor odgovara za funkcionisanje kluba. Mi se trebamo osloboditi kulta licnosti, vec se okrenuti sistematskom djelovanju. E sada, to je protivno nasoj kulturi, odgoju, uopste shvatanju zivota, a samim tim i sporta, te tesko sve to ide. Nama je drazi dizelas koji valja loptu u mjestu, nego benzinac koji trci na gol okomito. Uspjesi na koje smo kao nacija navikli su plod incidenta, inspiracije, a nikako sistematskog rada. Onda okivamo tu inspiraciju u zvijezde, dok je sve okolo truhlo. Ne znam ni hoce li ici ovako dalje ovo sto Uprava pokusava, ali da se moze - moze!
Ko je on sada? I sta je njegova uloga u UO?
Nisam ni poredio navijace, vec dubiozu situacije.kremenko je napisao/la: ↑ned nov 04, 2018 10:54 pmUsporedba ti ne valja.storm_raider je napisao/la: ↑ned nov 04, 2018 10:48 pmZamislite da navijaci Man UTD-a traze ostavku upravnog odbora nakon sto je Ferguson otisao. Ljudi imaju pravu navijacku kulturu i jasno im je da je do trenera, tesko je naslijediti Alexa. To sto se na internetu stvara slika nekakvih podjela (a realno takve koji tako misle mozes nabrojati na prste jedne ruke), to je samo do toga sto svaka susa moze doci do interneta danas. Generalno, vecina zna da je do trenera i igraca i tako i razmislja. Lose igre su otjerale ljude, a ne infrastrukturalni neuspjesi, lose funkcionisanje kluba, itd. A za lose igre odgovaraju strucni stab i igraci. Upravni odbor odgovara za funkcionisanje kluba. Mi se trebamo osloboditi kulta licnosti, vec se okrenuti sistematskom djelovanju. E sada, to je protivno nasoj kulturi, odgoju, uopste shvatanju zivota, a samim tim i sporta, te tesko sve ide. Nama je drazi dizelas koji valja loptu u mjestu, nego benzinac koji trci na gol okomito. Uspjesi na koje smo kao nacija navikli su plod incidenta, inspiracije, a nikako sistematskog rada. Onda okivamo tu inspiraciju u zvijezde, dok je sve okolo truhlo. Ne znam ni hoce li ici ovako dalje ovo sto Uprava pokusava, ali da se moze - moze!
MU je privatni klub, Zeljo nije.
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas.
MU je Glazerov.
Mi imamo pravo sve zahtijevati.
Navijači MU mogu ili ne moraju kupiti kartu. I to je sve.