avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub avg 29, 2026 10:06 pm

Bezveze se kritikuje Abdulahovic. Protiv BSK su krivci za gol bili Rascic, Radovac i Nastic, koliko i Tarik. Protiv Zrinjskog bio nas najbolji igrac. Skino 3-4 zicera. Danas korektno branio. Nije kriv za go ni najmanje.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

pestabudimpesta
Kontakt:

sub avg 29, 2026 10:17 pm

avlami97 je napisao/la:
Bezveze se kritikuje Abdulahovic. Protiv BSK su krivci za gol bili Rascic, Radovac i Nastic, koliko i Tarik. Protiv Zrinjskog bio nas najbolji igrac. Skino 3-4 zicera. Danas korektno branio. Nije kriv za go ni najmanje.
Brate gdje korektno branio, prodao 3 lopte u aut onako, ispale mu 3 lopte iz ruke, nije direktno kriv za gol, ali svaki sut nam visi go u zraku, treba nam dosta bolje.
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

pestabudimpesta
Kontakt:

sub avg 29, 2026 10:17 pm

avlami97 je napisao/la:
Brate gdje korektno branio, prodao 3 lopte u aut onako, ispale mu 3 lopte iz ruke, nije direktno kriv za gol, ali svaki sut nam visi go u zraku, treba nam dosta bolje.
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

Gyasi13
Kontakt:

sub avg 29, 2026 10:26 pm

Gledam ovw kobiljare, prije toga velez..
Sve u 5 deka, be znam da.me neko moze ubijediti da je bolji njihov roster nego nas,
Na stranu zrinjski i borac, ovo ostalo talasika...

Mulalic Edis
Kontakt:

sub avg 29, 2026 11:06 pm

Steta. Bolje smo odigrali nego protiv BSK-a. Prepadnemo se pobjede nakon vodstva. Volio bih da nakupimo bodova do novembra iz razloga sto me strah kokuzluka u klubu i finansijskih poteskoca pogotovo zimi. Zato mi je puna Grbavica uvijek najveci nas adut. Naredne tri utakmice su Velez Sarajevo i Celik na Grbavici. Opet puni stadioni i sigurno egal utakmice jer niko nista nije pokazao vise od nas osim Borca i Zrinjskog koji ce se boriti za titulu. Ja bih ovog Spanca ostavio po cijenu osmog mjesta makar da udje u narednu sezonu. Muka mi je od promjena trenera, stilova itd...volim te Zeljo ! Kod genocidasa hrabro sad, nista ne ocekujemo svakako. Borbenije i hrabrije nego protiv Zrinjskog nadam se.
Grande dioničko društvo 💪

dzulijano_pike
Kontakt:

sub avg 29, 2026 11:32 pm

Protiv Borca ubaciti drugu ekipu, cuvati se, poslije njih imamo Velez i Pitare. U naredne 2 sedmice imamo 5 utakmica (sa ovom danas)
"Željo je jednostavno dio našeg karaktera" - Mladen Vojičić Tifa

abuzenze
Kontakt:

ned avg 30, 2026 12:38 am

Tarik korektan.

fcz
Kontakt:

ned avg 30, 2026 1:13 am

santakuruz je napisao/la:
sub avg 29, 2026 10:04 pm
fcz je napisao/la:Vecini ekipe nemas sta prigovoriti, skroz su solidno odigrali. Ibrisimovic je odlican, Cunha zajeban, Huskovic jako konkretan i definitivno ima njuh za gol.

Cetalji nam ukrali jedan gol, Karamarko njima poklonio jedan glupim mahalskim potezom.

Ako nastavimo napredovati nadam se da nece biti problema oko opstanka ali izgubili smo dva vazna boda. I to bespotrebno.

P.S. Abdulahovic je nula od golmana, imao je sasvim dovoljno sansi da nas uvjeri u suprotno.
Vise je Sosic kriv nego Karamarko. Karamarko vuce loptu, Sosic ima kilometar prostora da se ubaci on ceka i bukvalno blokira Karamarkovu kretnju

Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Nema on sta da glumi Lucia u 77. pri 1:0 nakon sto smo se "porodili" da zabijemo gol i onda fizicki pali. A jos dobro zna koliko (ni)je brz da se vrati.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

svabo
Kontakt:

ned avg 30, 2026 6:27 am

plavi kanarinac je napisao/la:
sub avg 29, 2026 9:22 pm
svabo je napisao/la:
uto avg 11, 2026 7:29 pm
milanribar je napisao/la:
uto avg 11, 2026 8:30 am

Vidiš gledo sam utakmicu baš zato što je dao dva gola na pripremama dobrim ekipama, pa reko da ispratim protiv Hajduka koji je za nas svemirski brod. Ovdje se odlično oslobodio čuvara u 90+, leđima okrenut i jel htio dodat il šutat ne znam al je ispalo savršeno.

Bolje da ne trošite energiju ne bi li dokazali da je on raspad od igrača jer sutra će bit frljoka i protiv Dinama pa protiv nekog drugo trećeg i onda će bit pogriješili smo...

Pustite mladog igrača nek igra i griješi, biće vremena da ga popljujete, ja sam pokušavo da ukažem da je bolje prešutit Jaganjcu par loših poteza nego skandirat Krpiću i tražit da on igra pred kraj karijere al eto, valjda većina zna bolje...
Da ti olakšam, neće jer je...krampa.
Off topic... najtoksicnija sredina u evropi.
Off topic... težak je dres Željezničara, Istrin je puno lakši. Evo Husković dao više golova u tri kola nego tvoj miljenik cijele prošle sezone.
Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje.

plavi kanarinac
Kontakt:

ned avg 30, 2026 8:23 am

svabo je napisao/la:
svabo je napisao/la:
uto avg 11, 2026 7:29 pm

Da ti olakšam, neće jer je...krampa.
Off topic... težak je dres Željezničara, Istrin je puno lakši. Evo Husković dao više golova u tri kola nego tvoj miljenik cijele prošle sezone.
To ne mijenja činjenicu da nisi u pravu. Ali prije govno pojesti nego reci nesto kontra sebe. **** ti nas.
Kororu cemo upropastiti ko i svakog mladog ako ne ode na vrijeme.
Ps. Slaba ti statistika
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

SamoNapad
Kontakt:

ned avg 30, 2026 9:42 am

svabo je napisao/la:

To ne mijenja činjenicu da nisi u pravu. Ali prije govno pojesti nego reci nesto kontra sebe. **** ti nas.
Ps. Slaba ti statistika
Njemu je trebao Zeljo dok on nama nije trebao , momak bez ikakvog seniorskog iskustva i bez ugovora sa nama(cirkus za nas). Zbog svega toga sad moze napredovati i Istri i vjerujem da ce napraviti neki solidan transfer ali daleko od toga da mi imamo nesto od njega i zaljenja za njim. Evo ti Huskovica koji nije igrao prosle sezone pa.vec dva komada zabije i njemu ce Zeljo valjati ali mozda i mi nesto hajrujemo od golova njegovih i eventualno transfera. Glorifikacija ljudi koji odu negdje pa proigraju je smjesna jer nismo mi krivi sto ljudi fulaju zicere ili sto se kod nas uce prvim koracima pa tamo negdje proigraju. Korora treba da igra ali ne svaku po 90 min jer ce puci i eto povrede. Jednostavno igracim mladim treba vremena a mi nekad nemamo vremena jer nam gori, evo ti primjera Huskovica i Jaganjca.

Okolele
Kontakt:

ned avg 30, 2026 10:37 am

Zar je moguće da neko žali za Jaganjcem..Levat koji se popne na ogradu da psuje navijačima mater ne zaslužuje uopšte da se spominje više kako god da je igrao..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

1921.ba
Kontakt:

ned avg 30, 2026 11:03 am

Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

jug21
Kontakt:

ned avg 30, 2026 11:21 am

Mirek11 je napisao/la:
sub avg 29, 2026 9:02 pm
Gyasi13 je napisao/la:
sub avg 29, 2026 7:57 pm
Steta, pogrijesio je sa promjenom bekova, cunha umro u 70toj ostavlja ga do kraja.
Odbrana do izmjena odlicna.
Ma evo rekao je I sef, nisu mogli Dabo I Karamarko vise, pa ni Marin .
Meni fakat nije jasno kako su vecina losi fizicki, ovi nisu igrali I nisu se spremili. Deni isto, pa I Peja je pao pred kraj.

Meni generalno nije bilo lose, gledljivo je bilo pritiskali smo ali fali kreativnosti u sredini I snage.
Huskovic pozitivno iznenadio, Chuna, Dabo siu bili ok . Mozda jos da na golu imamo sigurnijeg golmana. Korora malo izgubljen kada je usao, ocekivao sam da ce zivosti unijeti.
Ali mislim da bi moglo ovo biti bolje nego sam ocekivao, solidna ekipa.
Nespremni su zato što se ništa nije radilo,dok su bili u Sa.
Ti vrli treneri poput Đurbuzovića,Čiče,Guše...
Trenirali rekreativno,ali uredno traže plate.
Pale se baklje i dimne,na tribini pali ko šta stigne.

igla
Kontakt:

ned avg 30, 2026 12:31 pm

Solidno je ono sinoć bilo, meni se sviđa što ne peglamo loptu, ne carinimo, pokušavamo kroz pas odigrati nešto.

Što se tiče igrača, mali Dragović je sinoć bio bolji nego prošle dvije, Husković samo da nastavi konkretan biti. Abdulahović nije za prvog golmana, tri šuta koja idu direkt u njega mu ispadaju i hvata iz drugog puta. Ono ti Bilbija ili sličan špic zabiju ili penal izvuku jer ti je sklone, a ti im u noge uđeš. Ispucavanje užasno.

fcz
Kontakt:

ned avg 30, 2026 1:15 pm

igla je napisao/la:
ned avg 30, 2026 12:31 pm
Solidno je ono sinoć bilo, meni se sviđa što ne peglamo loptu, ne carinimo, pokušavamo kroz pas odigrati nešto.

Što se tiče igrača, mali Dragović je sinoć bio bolji nego prošle dvije, Husković samo da nastavi konkretan biti. Abdulahović nije za prvog golmana, tri šuta koja idu direkt u njega mu ispadaju i hvata iz drugog puta. Ono ti Bilbija ili sličan špic zabiju ili penal izvuku jer ti je sklone, a ti im u noge uđeš. Ispucavanje užasno.
Ma Huskovic je strasno konkretan i snalazljiv, to se vidjelo i u onih sest i po minuta prosle sezone. Ugovora ima jos dvije godine i nadam se da necemo poletiti za prvom ponudom. Treba ga definitivno forsirati ali ni slucajno ne zapostavljati Kororu.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned avg 30, 2026 1:49 pm

Jel moguce da ljudi kritikuju ispucavanje Tarika a niko da spomene teren? Pa teren grbav, svaki pas unazad je toliko rizican.

Teren je i suvise mekan,unisten.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Majkel
Kontakt:

ned avg 30, 2026 2:09 pm

Niko ne priča kako smo prekrasnu akciju odigrali kad smo gol postigli, također završnica Huskovića kod oba gola jučer za svaku pohvalu.

svabo
Kontakt:

ned avg 30, 2026 2:24 pm

svabo je napisao/la:

Ps. Slaba ti statistika
Kako nisam u pravu? Je li kod nas bio krampa? Jeste. Boli mene k***c hoće li sad on i negdje u nekoj Istri dati 10 golova u sezoni bez ikakvog pritiska.
Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje.

ublehas
Kontakt:

ned avg 30, 2026 3:16 pm

Dupli
Zadnja izmjena: ublehas, dana/u ned avg 30, 2026 3:18 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 124 gosta.

Prijava