Brate gdje korektno branio, prodao 3 lopte u aut onako, ispale mu 3 lopte iz ruke, nije direktno kriv za gol, ali svaki sut nam visi go u zraku, treba nam dosta bolje.
Brate gdje korektno branio, prodao 3 lopte u aut onako, ispale mu 3 lopte iz ruke, nije direktno kriv za gol, ali svaki sut nam visi go u zraku, treba nam dosta bolje.

Nema on sta da glumi Lucia u 77. pri 1:0 nakon sto smo se "porodili" da zabijemo gol i onda fizicki pali. A jos dobro zna koliko (ni)je brz da se vrati.santakuruz je napisao/la: ↑sub avg 29, 2026 10:04 pmVise je Sosic kriv nego Karamarko. Karamarko vuce loptu, Sosic ima kilometar prostora da se ubaci on ceka i bukvalno blokira Karamarkovu kretnjufcz je napisao/la:Vecini ekipe nemas sta prigovoriti, skroz su solidno odigrali. Ibrisimovic je odlican, Cunha zajeban, Huskovic jako konkretan i definitivno ima njuh za gol.
Cetalji nam ukrali jedan gol, Karamarko njima poklonio jedan glupim mahalskim potezom.
Ako nastavimo napredovati nadam se da nece biti problema oko opstanka ali izgubili smo dva vazna boda. I to bespotrebno.
P.S. Abdulahovic je nula od golmana, imao je sasvim dovoljno sansi da nas uvjeri u suprotno.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Off topic... težak je dres Željezničara, Istrin je puno lakši. Evo Husković dao više golova u tri kola nego tvoj miljenik cijele prošle sezone.plavi kanarinac je napisao/la: ↑sub avg 29, 2026 9:22 pmOff topic... najtoksicnija sredina u evropi.svabo je napisao/la: ↑uto avg 11, 2026 7:29 pmDa ti olakšam, neće jer je...krampa.milanribar je napisao/la: ↑uto avg 11, 2026 8:30 am
Vidiš gledo sam utakmicu baš zato što je dao dva gola na pripremama dobrim ekipama, pa reko da ispratim protiv Hajduka koji je za nas svemirski brod. Ovdje se odlično oslobodio čuvara u 90+, leđima okrenut i jel htio dodat il šutat ne znam al je ispalo savršeno.
Bolje da ne trošite energiju ne bi li dokazali da je on raspad od igrača jer sutra će bit frljoka i protiv Dinama pa protiv nekog drugo trećeg i onda će bit pogriješili smo...
Pustite mladog igrača nek igra i griješi, biće vremena da ga popljujete, ja sam pokušavo da ukažem da je bolje prešutit Jaganjcu par loših poteza nego skandirat Krpiću i tražit da on igra pred kraj karijere al eto, valjda većina zna bolje...
To ne mijenja činjenicu da nisi u pravu. Ali prije govno pojesti nego reci nesto kontra sebe. **** ti nas.svabo je napisao/la: ↑ned avg 30, 2026 6:27 amOff topic... težak je dres Željezničara, Istrin je puno lakši. Evo Husković dao više golova u tri kola nego tvoj miljenik cijele prošle sezone.plavi kanarinac je napisao/la: ↑sub avg 29, 2026 9:22 pmOff topic... najtoksicnija sredina u evropi.
Njemu je trebao Zeljo dok on nama nije trebao , momak bez ikakvog seniorskog iskustva i bez ugovora sa nama(cirkus za nas). Zbog svega toga sad moze napredovati i Istri i vjerujem da ce napraviti neki solidan transfer ali daleko od toga da mi imamo nesto od njega i zaljenja za njim. Evo ti Huskovica koji nije igrao prosle sezone pa.vec dva komada zabije i njemu ce Zeljo valjati ali mozda i mi nesto hajrujemo od golova njegovih i eventualno transfera. Glorifikacija ljudi koji odu negdje pa proigraju je smjesna jer nismo mi krivi sto ljudi fulaju zicere ili sto se kod nas uce prvim koracima pa tamo negdje proigraju. Korora treba da igra ali ne svaku po 90 min jer ce puci i eto povrede. Jednostavno igracim mladim treba vremena a mi nekad nemamo vremena jer nam gori, evo ti primjera Huskovica i Jaganjca.plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned avg 30, 2026 8:23 amTo ne mijenja činjenicu da nisi u pravu. Ali prije govno pojesti nego reci nesto kontra sebe. **** ti nas.svabo je napisao/la: ↑ned avg 30, 2026 6:27 amOff topic... težak je dres Željezničara, Istrin je puno lakši. Evo Husković dao više golova u tri kola nego tvoj miljenik cijele prošle sezone.plavi kanarinac je napisao/la: ↑sub avg 29, 2026 9:22 pm
Off topic... najtoksicnija sredina u evropi.
Kororu cemo upropastiti ko i svakog mladog ako ne ode na vrijeme.
Ps. Slaba ti statistika
Nespremni su zato što se ništa nije radilo,dok su bili u Sa.Mirek11 je napisao/la: ↑sub avg 29, 2026 9:02 pmMa evo rekao je I sef, nisu mogli Dabo I Karamarko vise, pa ni Marin .
Meni fakat nije jasno kako su vecina losi fizicki, ovi nisu igrali I nisu se spremili. Deni isto, pa I Peja je pao pred kraj.
Meni generalno nije bilo lose, gledljivo je bilo pritiskali smo ali fali kreativnosti u sredini I snage.
Huskovic pozitivno iznenadio, Chuna, Dabo siu bili ok . Mozda jos da na golu imamo sigurnijeg golmana. Korora malo izgubljen kada je usao, ocekivao sam da ce zivosti unijeti.
Ali mislim da bi moglo ovo biti bolje nego sam ocekivao, solidna ekipa.
Ma Huskovic je strasno konkretan i snalazljiv, to se vidjelo i u onih sest i po minuta prosle sezone. Ugovora ima jos dvije godine i nadam se da necemo poletiti za prvom ponudom. Treba ga definitivno forsirati ali ni slucajno ne zapostavljati Kororu.igla je napisao/la: ↑ned avg 30, 2026 12:31 pmSolidno je ono sinoć bilo, meni se sviđa što ne peglamo loptu, ne carinimo, pokušavamo kroz pas odigrati nešto.
Što se tiče igrača, mali Dragović je sinoć bio bolji nego prošle dvije, Husković samo da nastavi konkretan biti. Abdulahović nije za prvog golmana, tri šuta koja idu direkt u njega mu ispadaju i hvata iz drugog puta. Ono ti Bilbija ili sličan špic zabiju ili penal izvuku jer ti je sklone, a ti im u noge uđeš. Ispucavanje užasno.
Kako nisam u pravu? Je li kod nas bio krampa? Jeste. Boli mene k***c hoće li sad on i negdje u nekoj Istri dati 10 golova u sezoni bez ikakvog pritiska.plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned avg 30, 2026 8:23 amTo ne mijenja činjenicu da nisi u pravu. Ali prije govno pojesti nego reci nesto kontra sebe. **** ti nas.svabo je napisao/la: ↑ned avg 30, 2026 6:27 amOff topic... težak je dres Željezničara, Istrin je puno lakši. Evo Husković dao više golova u tri kola nego tvoj miljenik cijele prošle sezone.plavi kanarinac je napisao/la: ↑sub avg 29, 2026 9:22 pm
Off topic... najtoksicnija sredina u evropi.
Kororu cemo upropastiti ko i svakog mladog ako ne ode na vrijeme.
Ps. Slaba ti statistika