Šta misliš da zovneš svog idola da nam malo pojasni kako se igra današnji fudbal, da nekih kamata svojih naplati po ko zna koji put?teatrale36 je napisao/la: ↑čet avg 20, 2026 8:42 amBolje da malo o fudbalu pričamo kad je utakmica završena nema 10 postova, valjda smo fudbalski klub! Isto ko u doba Misimovića o svemu se brine osim o onome što treba a to je izvedba na terenu.400000razloga je napisao/la: ↑sri avg 19, 2026 11:51 pmE čuj kaže:
"Informacije o statusu Enesa Alića.
![]()
Ima li možda kakvih informacija i saopštenja, kojim će se obavještavati članovi i javnost, o statusu vakuma ili praznog prostora ispod istočne tribine?
Ima li informacija o visini izgubljene dobiti za nepunih 10 godina "koje su pojeli skakavci", od kad smo napravili taj prostor? Ima li informacija hoće li prestati da zjapi ili to nije za informacija i saopštenja? Je li interes kluba iznad toga ili je, prostor ispod tribine, a interes kluba ispod prostora?
Ima li informacija o statusu duga u zadnjih tridesetak godina koji su nam napravili Marsovci, pardon, veliki, mali i srednji Željovci, ili su ti Željovci i Marsovci iznad kluba?
Ima li informacija o statusu odgovornih i neodgovornih osoba u čuvenom slučaju "uplatnica" i visini izgubljene dobiti od neuspješnog plasmana u Europi, ili je slučaj uplatnica iznad kluba?
Ima li informacija o statusu zahtjeva za priznavanje titule iz 1946 godine, koji smo navodno uputili prije dvadesetak godina?
Ima li informacija o stanju svijesti i savjesti raznih upravnih, nadzornih i drugih hitnih odbora i radnih grupa, koje su nezasluženo dobijale i koristile podršku?
Ima li informacija za šta i protiv čega su se oni svi borili?
Da li je klub iznad tih pojedinaca ili je ispod tih pojedinaca udruženih u razne grupe?
Zato ima i biće saopštenja i informacija koliko će se pitarima odobriti ulaznica, kolike će biti tampon zone, da klub nastavlja da štiti svoje interese, da je Enes Alić finansijski sankcinisan.
A tamo gdje su Željovci ovaj klub finansijski sankcionisali, e "taj film se neće gledati".

vazduh trepti kao da nebo gori
Kojeg idola? Meni je idol bio Fićo Bahtić, ali on je izvan fudbala koliko znam.Ludvig Leple je napisao/la: ↑čet avg 20, 2026 12:18 pmŠta misliš da zovneš svog idola da nam malo pojasni kako se igra današnji fudbal, da nekih kamata svojih naplati po ko zna koji put?teatrale36 je napisao/la: ↑čet avg 20, 2026 8:42 amBolje da malo o fudbalu pričamo kad je utakmica završena nema 10 postova, valjda smo fudbalski klub! Isto ko u doba Misimovića o svemu se brine osim o onome što treba a to je izvedba na terenu.400000razloga je napisao/la: ↑sri avg 19, 2026 11:51 pmE čuj kaže:
![]()
Ima li možda kakvih informacija i saopštenja, kojim će se obavještavati članovi i javnost, o statusu vakuma ili praznog prostora ispod istočne tribine?
Ima li informacija o visini izgubljene dobiti za nepunih 10 godina "koje su pojeli skakavci", od kad smo napravili taj prostor? Ima li informacija hoće li prestati da zjapi ili to nije za informacija i saopštenja? Je li interes kluba iznad toga ili je, prostor ispod tribine, a interes kluba ispod prostora?
Ima li informacija o statusu duga u zadnjih tridesetak godina koji su nam napravili Marsovci, pardon, veliki, mali i srednji Željovci, ili su ti Željovci i Marsovci iznad kluba?
Ima li informacija o statusu odgovornih i neodgovornih osoba u čuvenom slučaju "uplatnica" i visini izgubljene dobiti od neuspješnog plasmana u Europi, ili je slučaj uplatnica iznad kluba?
Ima li informacija o statusu zahtjeva za priznavanje titule iz 1946 godine, koji smo navodno uputili prije dvadesetak godina?
Ima li informacija o stanju svijesti i savjesti raznih upravnih, nadzornih i drugih hitnih odbora i radnih grupa, koje su nezasluženo dobijale i koristile podršku?
Da li je klub iznad tih pojedinaca ili je ispod tih pojedinaca udruženih u razne grupe?
Zato ima i biće saopštenja i informacija koliko će se pitarima odobriti ulaznica, kolike će biti tampon zone, da klub nastavlja da štiti svoje interese, da je Enes Alić finansijski sankcinisan.
A tamo gdje su Željovci ovaj klub finansijski sankcionisali, e "taj film se neće gledati".
O čemu da se priča, o prvom kolu u kojem smo imali sreće više nego pameti i u kojem su zavaljena djeca ispod 21 godine, jer nema ko da igra.
Muka nas natjerala da guramo djecu, ali ja vjerujem da će sa svim ovim ishodovanim radnim dozvolama ponovo djeca staviti sa strane i gledat ćemo nekakve brazilce iz 7. lige Brazila i slične leševe.
Davno smo mi ispali kolosijeka i ne vidim način da se vratimo na pravi...
kad idol cakicu iz tetexa uvali 5 komada,teatrale36 je napisao/la: ↑čet avg 20, 2026 2:44 pmKojeg idola? Meni je idol bio Fićo Bahtić, ali on je izvan fudbala koliko znam.Ludvig Leple je napisao/la: ↑čet avg 20, 2026 12:18 pmŠta misliš da zovneš svog idola da nam malo pojasni kako se igra današnji fudbal, da nekih kamata svojih naplati po ko zna koji put?teatrale36 je napisao/la: ↑čet avg 20, 2026 8:42 am
Bolje da malo o fudbalu pričamo kad je utakmica završena nema 10 postova, valjda smo fudbalski klub! Isto ko u doba Misimovića o svemu se brine osim o onome što treba a to je izvedba na terenu.
O čemu da se priča, o prvom kolu u kojem smo imali sreće više nego pameti i u kojem su zavaljena djeca ispod 21 godine, jer nema ko da igra.
Muka nas natjerala da guramo djecu, ali ja vjerujem da će sa svim ovim ishodovanim radnim dozvolama ponovo djeca staviti sa strane i gledat ćemo nekakve brazilce iz 7. lige Brazila i slične leševe.
Jašta,trpali po 5 šampionu,nije bilo ovih cirkusa sa igračima,čuj seljačina Alić ti pravi problem,suspenzije neke,desetine hiljada kršimo na neke amatere,ni blizu top 3 ekipe.salle86 je napisao/la: ↑čet avg 20, 2026 10:42 amE tad smo i jebali ježa u leđa kad smo "postali fudbal klab"teatrale36 je napisao/la: ↑čet avg 20, 2026 8:42 amBolje da malo o fudbalu pričamo kad je utakmica završena nema 10 postova, valjda smo fudbalski klub! Isto ko u doba Misimovića o svemu se brine osim o onome što treba a to je izvedba na terenu.400000razloga je napisao/la: ↑sri avg 19, 2026 11:51 pmE čuj kaže:
![]()
Sjećam se toga ,ali se ne sjećam toga Cakića golmana. Svaka čast!gavran je napisao/la: ↑čet avg 20, 2026 3:47 pmkad idol cakicu iz tetexa uvali 5 komada,teatrale36 je napisao/la: ↑čet avg 20, 2026 2:44 pmKojeg idola? Meni je idol bio Fićo Bahtić, ali on je izvan fudbala koliko znam.Ludvig Leple je napisao/la: ↑čet avg 20, 2026 12:18 pm
Šta misliš da zovneš svog idola da nam malo pojasni kako se igra današnji fudbal, da nekih kamata svojih naplati po ko zna koji put?
sljedece kolo omerovicu tri u tuzli....