Ja sam cuo od Vlasnika itc familije da im se od pocetka ne placa i da je sve koliko para,toliko muzike.cipiripi je napisao/la: ↑sri avg 19, 2026 2:49 pmSta je generalni problem pa se radovi odvijaju ovako sporo. Da li Kanton ne uplacuje sredstva izvodjacu ili izvodjac namjerno usporava radove.
Gdje su sada Magoda i Nacelnica da nam kazu kako sve ide svojom dinamikom, zasto niko ne izadje pred novinare i navijace i kaze "gdje je zapelo".
Ne bi bilo lose da na sljedecoj domacoj utakmici Manijaci malo prozovu navedenu garnituru kroz par parola, jer ovo se bas razvuklo sa radovima
Ne znam ni sta ovi zakleti Zeljovci novinari ( ima ih vise) se ne bave ovom temom, malo istrazivackog novinarstva ne bi skodilo pa da postave par pitanja izvodjacu radova, ministaratvu, opstini a Boga mi i nasem klubu.cipiripi je napisao/la: ↑sri avg 19, 2026 2:49 pmSta je generalni problem pa se radovi odvijaju ovako sporo. Da li Kanton ne uplacuje sredstva izvodjacu ili izvodjac namjerno usporava radove.
Gdje su sada Magoda i Nacelnica da nam kazu kako sve ide svojom dinamikom, zasto niko ne izadje pred novinare i navijace i kaze "gdje je zapelo".
Ne bi bilo lose da na sljedecoj domacoj utakmici Manijaci malo prozovu navedenu garnituru kroz par parola, jer ovo se bas razvuklo sa radovima
A ja sam cuo od vise ljudi iz te branse da oni nisu uopste sposobni da to urade? Bilo kako bilo ko god da je kriv jedinu stetu trpi klub.Masinovodja je napisao/la: ↑sri avg 19, 2026 3:29 pmJa sam cuo od Vlasnika itc familije da im se od pocetka ne placa i da je sve koliko para,toliko muzike.cipiripi je napisao/la: ↑sri avg 19, 2026 2:49 pmSta je generalni problem pa se radovi odvijaju ovako sporo. Da li Kanton ne uplacuje sredstva izvodjacu ili izvodjac namjerno usporava radove.

Nevjerujem da su, mada moze biti da je neka "mandja" ali kako onda nema para, ne placa se, ne radi se, rokovi se ne postoju ....KogaBrigaZaNick je napisao/la: ↑sri avg 19, 2026 5:04 pmsigurno nisu izdvojili 4,7 + 4,6 miliona za jug vec je u pitanju "duplo" racunanje istog novca, prema budzetima tih organizacija...koliko znam, ministarstvo novac prebaci opcini, opcina izvodjacu
Isjekli hibridni teren i vratice sta? Obicnu travu? Suplja, uništen teren kao i na Koševu.
Razlika od 100 hiljada je isparila u toku putovanja transakcije.KogaBrigaZaNick je napisao/la: ↑sri avg 19, 2026 5:04 pmsigurno nisu izdvojili 4,7 + 4,6 miliona za jug vec je u pitanju "duplo" racunanje istog novca, prema budzetima tih organizacija...koliko znam, ministarstvo novac prebaci opcini, opcina izvodjacu
Bolje da malo o fudbalu pričamo kad je utakmica završena nema 10 postova, valjda smo fudbalski klub! Isto ko u doba Misimovića o svemu se brine osim o onome što treba a to je izvedba na terenu.400000razloga je napisao/la: ↑sri avg 19, 2026 11:51 pmE čuj kaže:
"Informacije o statusu Enesa Alića.
![]()
Ima li možda kakvih informacija i saopštenja, kojim će se obavještavati članovi i javnost, o statusu vakuma ili praznog prostora ispod istočne tribine?
Ima li informacija o visini izgubljene dobiti za nepunih 10 godina "koje su pojeli skakavci", od kad smo napravili taj prostor? Ima li informacija hoće li prestati da zjapi ili to nije za informacija i saopštenja? Je li interes kluba iznad toga ili je, prostor ispod tribine, a interes kluba ispod prostora?
Ima li informacija o statusu duga u zadnjih tridesetak godina koji su nam napravili Marsovci, pardon, veliki, mali i srednji Željovci, ili su ti Željovci i Marsovci iznad kluba?
Ima li informacija o statusu odgovornih i neodgovornih osoba u čuvenom slučaju "uplatnica" i visini izgubljene dobiti od neuspješnog plasmana u Europi, ili je slučaj uplatnica iznad kluba?
Ima li informacija o statusu zahtjeva za priznavanje titule iz 1946 godine, koji smo navodno uputili prije dvadesetak godina?
Ima li informacija o stanju svijesti i savjesti raznih upravnih, nadzornih i drugih hitnih odbora i radnih grupa, koje su nezasluženo dobijale i koristile podršku?
Ima li informacija za šta i protiv čega su se oni svi borili?
Da li je klub iznad tih pojedinaca ili je ispod tih pojedinaca udruženih u razne grupe?
Zato ima i biće saopštenja i informacija koliko će se pitarima odobriti ulaznica, kolike će biti tampon zone, da klub nastavlja da štiti svoje interese, da je Enes Alić finansijski sankcinisan.
A tamo gdje su Željovci ovaj klub finansijski sankcionisali, e "taj film se neće gledati".
E tad smo i jebali ježa u leđa kad smo "postali fudbal klab"teatrale36 je napisao/la: ↑čet avg 20, 2026 8:42 amBolje da malo o fudbalu pričamo kad je utakmica završena nema 10 postova, valjda smo fudbalski klub! Isto ko u doba Misimovića o svemu se brine osim o onome što treba a to je izvedba na terenu.400000razloga je napisao/la: ↑sri avg 19, 2026 11:51 pmE čuj kaže:
"Informacije o statusu Enesa Alića.
![]()
Ima li možda kakvih informacija i saopštenja, kojim će se obavještavati članovi i javnost, o statusu vakuma ili praznog prostora ispod istočne tribine?
Ima li informacija o visini izgubljene dobiti za nepunih 10 godina "koje su pojeli skakavci", od kad smo napravili taj prostor? Ima li informacija hoće li prestati da zjapi ili to nije za informacija i saopštenja? Je li interes kluba iznad toga ili je, prostor ispod tribine, a interes kluba ispod prostora?
Ima li informacija o statusu duga u zadnjih tridesetak godina koji su nam napravili Marsovci, pardon, veliki, mali i srednji Željovci, ili su ti Željovci i Marsovci iznad kluba?
Ima li informacija o statusu odgovornih i neodgovornih osoba u čuvenom slučaju "uplatnica" i visini izgubljene dobiti od neuspješnog plasmana u Europi, ili je slučaj uplatnica iznad kluba?
Ima li informacija o statusu zahtjeva za priznavanje titule iz 1946 godine, koji smo navodno uputili prije dvadesetak godina?
Ima li informacija o stanju svijesti i savjesti raznih upravnih, nadzornih i drugih hitnih odbora i radnih grupa, koje su nezasluženo dobijale i koristile podršku?
Ima li informacija za šta i protiv čega su se oni svi borili?
Da li je klub iznad tih pojedinaca ili je ispod tih pojedinaca udruženih u razne grupe?
Zato ima i biće saopštenja i informacija koliko će se pitarima odobriti ulaznica, kolike će biti tampon zone, da klub nastavlja da štiti svoje interese, da je Enes Alić finansijski sankcinisan.
A tamo gdje su Željovci ovaj klub finansijski sankcionisali, e "taj film se neće gledati".
🤍
🤍
🤍