Ja mislim upravo da smo mi u govnima zbog šutnje i slijepog podržavanja onih koji su u klubu, bez da išta ili vrlo malo znamo šta rade. Pa kad odu a isplivaju sva govna, onda se mi kao dignemo da kukamo i pljujemo...tad je kasno.ublehas je napisao/la: ↑čet jul 30, 2026 11:32 amJa nisam nista siguran, ali znam da smo do sada promijenili 15 garnitura u zadnjih 10ak godina. Znaci vecinom različitih ljudi. Neki ponove jos jednom, i to je to.salle86 je napisao/la: ↑sri jul 29, 2026 11:16 pmA ti si 100% siguran da neće niko, već samo ovi. I svaki put dođu neki "novi" da zaseru još više.
Ja nekad kontam ta ti mene trolaš.
Mislim evo Mirvić je bio ubleha teška, ali hoćeš reći da klub (odnosno ljudi koji se vrte oko kluba) ne rade baš sve kako bi svima ogadili Želju i kako niko ne bi ušao da se oproba. Tu mislim na raznorazne interesne sfere koji očito imaju svoje interese...neko ove neko one.
Ja, ti...nebitno...pojedinac ne može mnogo...Nas 100, 1000 već može. Problem je što neće niko da "baci prvi kamen".
Nebitno zaista, eto sve si upravu. Ovi su extra, rade extra itd itd. Nemoj sutra kad odu da im onda nađemo milion mahana kao svima ranije, pa da tek tad govorimo "ne valja ovo qrcu". Tad je bgm kasno
Ja fakat nisam čuo da neko hoce da se bakce sa Zeljom. Zato i kazem, ako znas nekog, predloži. Mi i jesmo u govnima zbog te politike samo neka idu "ovi", ima ko hoce.
🤍
🤍
🤍

Pa kače joj se paćenici neki kojima je pisanje po fejsbuku vrhunac u životu al kad napiše 100 puta jednu te istu stvar na kraju će nešto istina da postane od toga.ponosannavas je napisao/la: ↑čet jul 30, 2026 12:40 pmNe mozemo mi naprijed kad evo vidim da neka tuka napise na fejsu da se prodaje pomocni staion i onda joj raja like-a i pljuje ljude u klubu. Ko zeli da bude u takvom klubu u UO? Relano ljudi koji zele da udju treba im spomenuk dici.
Jel me sad zajebavas? Kakva sutnja i slijepo podrzavanje? Pa u 10 godina smo otjerali 15ak garnitura. E jesmo ih podrzali. Nadam se da mene nikad niko nece tako podrzvati.salle86 je napisao/la: ↑čet jul 30, 2026 12:57 pmJa mislim upravo da smo mi u govnima zbog šutnje i slijepog podržavanja onih koji su u klubu, bez da išta ili vrlo malo znamo šta rade. Pa kad odu a isplivaju sva govna, onda se mi kao dignemo da kukamo i pljujemo...tad je kasno.ublehas je napisao/la: ↑čet jul 30, 2026 11:32 amJa nisam nista siguran, ali znam da smo do sada promijenili 15 garnitura u zadnjih 10ak godina. Znaci vecinom različitih ljudi. Neki ponove jos jednom, i to je to.salle86 je napisao/la: ↑sri jul 29, 2026 11:16 pmA ti si 100% siguran da neće niko, već samo ovi. I svaki put dođu neki "novi" da zaseru još više.
Ja nekad kontam ta ti mene trolaš.
Mislim evo Mirvić je bio ubleha teška, ali hoćeš reći da klub (odnosno ljudi koji se vrte oko kluba) ne rade baš sve kako bi svima ogadili Želju i kako niko ne bi ušao da se oproba. Tu mislim na raznorazne interesne sfere koji očito imaju svoje interese...neko ove neko one.
Ja, ti...nebitno...pojedinac ne može mnogo...Nas 100, 1000 već može. Problem je što neće niko da "baci prvi kamen".
Nebitno zaista, eto sve si upravu. Ovi su extra, rade extra itd itd. Nemoj sutra kad odu da im onda nađemo milion mahana kao svima ranije, pa da tek tad govorimo "ne valja ovo qrcu". Tad je bgm kasno
Ja fakat nisam čuo da neko hoce da se bakce sa Zeljom. Zato i kazem, ako znas nekog, predloži. Mi i jesmo u govnima zbog te politike samo neka idu "ovi", ima ko hoce.
Ako ikad išta se može, može se makar tražiti transparentnost i pošten rad, makar ispali iz lige. Ja vjerujem da smo mi toliko postali "ravnodušni" da bi i to nekako prihvatili lakše. Nego kurčenje bez osnove koje uvijek kasnije kad odu ti, dođe na naplatu
Napadac mislim da prvi stize,ustvari ko prvi vizu dobijeGagi tm 87 je napisao/la: ↑čet jul 30, 2026 1:13 pmIsto stranac sigurno,koja pozicija ako možeš reći?

Aham hvala na info druže,munja sisuper1 je napisao/la: ↑čet jul 30, 2026 1:17 pmNapadac mislim da prvi stize,ustvari ko prvi vizu dobijeGagi tm 87 je napisao/la: ↑čet jul 30, 2026 1:13 pmIsto stranac sigurno,koja pozicija ako možeš reći?![]()
.Ma ne mogu da vjerujem da raja pada na te price. Pa jednom kad bi lupila glupost ukinuo bi je sa fejsa. Jel moguce da smo tako glup narodmilanribar je napisao/la: ↑čet jul 30, 2026 12:59 pmPa kače joj se paćenici neki kojima je pisanje po fejsbuku vrhunac u životu al kad napiše 100 puta jednu te istu stvar na kraju će nešto istina da postane od toga.ponosannavas je napisao/la: ↑čet jul 30, 2026 12:40 pmNe mozemo mi naprijed kad evo vidim da neka tuka napise na fejsu da se prodaje pomocni staion i onda joj raja like-a i pljuje ljude u klubu. Ko zeli da bude u takvom klubu u UO? Relano ljudi koji zele da udju treba im spomenuk dici.
Evo ja koji sam bio u toj skupštini u momentima kad je najgore bilo (makar smo mislili tako) nakon famozne uplatnice i gubitka licence, garantujem da 90% od onoga što ona ženska piše nije istina i pola su konstruisane informacije koje joj daje Mirvić i ljudi bliski njemu trenutno...
Vidi se otprilike u kojem pravcu pušu ti vjetrovi, sa par profila forsira se ista priča i koristi trenutno nagomilano nezadovoljstvo navijača i guraju im se skije i pljuje se po svima redom a raja se normalno prima jer su svi nezadovoljni. Dok se ova tuka smijulji i glumi kao našeg navijača a donedavno je bila borac za prava Faće. Sad se prešaltala na nas.
Ako ce mu dozvoliti da izvodi svaki prekid bolje je da ide.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑čet jul 30, 2026 2:35 pmŠta se desilo pa Alić ostaje?Evo faktor piše da je jutros bio na treningu,da i naredne sezone ostaje u Želji.
Svi holanđani out jel?