Istina je za porez, plaćena druga tranša i dobili smo valjda potvrdu da je plaćeno sa kojom možemo registrovati strance, proces registracije kreće od sutra.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑sri jul 29, 2026 7:24 pmJe li istina da su uplaćene 2 plate i porez?Uprkos teškoj situaciji nadam se da će se uspjeti dovesti solidan štoper i lijevi bek tu smo najtanji.

Pripazi ga malo. Bankrotirace

yebe super,ne vadi
zijo supak nece nista da kaze,
Ja sa svojih 2 milje mjesečno i 2 maloljetno djece klubu mogu ponuditi samo člansku, godišnji i u prosjeku mjesečno nešto iz fan šopa.
🤍
🤍
🤍
Znaš kako ja mislim, klub je isto država, politika...umreženo i moraš imati nekoga jakog da upadneš ili moraš biti ti jak. Koliko smo mi obični navijači jaki, mislim da svi znamo odgovor.ubaceni element je napisao/la: ↑uto jul 28, 2026 10:26 pmLegendo, ako pazljivo procitas ove dvije recenice, uvidjeces da si sam sebi odgovorio.
🤍
🤍
🤍
Ja fakat mislim da ti mene trolas ovdje.salle86 je napisao/la: ↑sri jul 29, 2026 10:22 pmJa sa svojih 2 milje mjesečno i 2 maloljetno djece klubu mogu ponuditi samo člansku, godišnji i u prosjeku mjesečno nešto iz fan šopa.
Vjerujem da je to čak i mnogo više od bar 50% funkcionera.
Uđi ti evo, imaš od mene podršku.ok ?
Ili su kriteriji toliko niski da može bilo ko, sve ćemo redom podržavati ko do sad pa kad ode onda ćemo pljuvati
🤍
🤍
🤍
Pa i sam kazes da smo 15 puta mjenjali. Zasto mislis da ce 16ti put biti bolje? Nekome pare s neba pale pa ceka da ih uvali u Zelju?salle86 je napisao/la: ↑sri jul 29, 2026 10:26 pmZnaš kako ja mislim, klub je isto država, politika...umreženo i moraš imati nekoga jakog da upadneš ili moraš biti ti jak. Koliko smo mi obični navijači jaki, mislim da svi znamo odgovor.ubaceni element je napisao/la: ↑uto jul 28, 2026 10:26 pmLegendo, ako pazljivo procitas ove dvije recenice, uvidjeces da si sam sebi odgovorio.
A ta priča svako ko hoće nek dođe otvorena su mu vrata...ja u tu priču zaista ne vjerujem. Nek vjeruje ko hoće
🤍
🤍
🤍
Ja nisam nista siguran, ali znam da smo do sada promijenili 15 garnitura u zadnjih 10ak godina. Znaci vecinom različitih ljudi. Neki ponove jos jednom, i to je to.salle86 je napisao/la: ↑sri jul 29, 2026 11:16 pmA ti si 100% siguran da neće niko, već samo ovi. I svaki put dođu neki "novi" da zaseru još više.
Ja nekad kontam ta ti mene trolaš.
Mislim evo Mirvić je bio ubleha teška, ali hoćeš reći da klub (odnosno ljudi koji se vrte oko kluba) ne rade baš sve kako bi svima ogadili Želju i kako niko ne bi ušao da se oproba. Tu mislim na raznorazne interesne sfere koji očito imaju svoje interese...neko ove neko one.
Ja, ti...nebitno...pojedinac ne može mnogo...Nas 100, 1000 već može. Problem je što neće niko da "baci prvi kamen".
Nebitno zaista, eto sve si upravu. Ovi su extra, rade extra itd itd. Nemoj sutra kad odu da im onda nađemo milion mahana kao svima ranije, pa da tek tad govorimo "ne valja ovo qrcu". Tad je bgm kasno