Ma ništa, kukati po društvenim mrežama
A na stadion kad odemo samo aplauz, nek znaju da smo ovce
🤍
🤍
🤍
U rijetko čemu se slažem sa ovim Hajrom. Al ovo što je napisao za Alića 100% potpisujem. Nadam se da će mu i ostali komentari dobiti uzlaznu putanju, što bi rekli na Hajr i na dobro.sisma.smas je napisao/la: ↑pon jul 27, 2026 8:59 amrealno ako ne i najbolji bek kojeg smo imali unazad puno godina.HajrA je napisao/la: ↑pon jul 27, 2026 12:26 amKakvi likovi ovdje egzistiraju, e cuj zao im Alića
Cak je i Krpic bio defanzivno korisniji.
Ofanzivno pa jedno 356 kornera je usro, i jedno 58 slobodnih iz svih pozicija.
Pogresnih pasova, nelogicnih poteza jest da bek i ne mora biti nesto inteligentan igrac ali on je prekucao igricu.
Ne kazem da ovi sto sad igraju lijevog beka imaju neki kvalitet ali to sto su losi ne cini Alica igracem!
bdw simptomaticno je koliko par nikova iza kojih se kriju jedan ili dva bolesna lika truju temu a moderacoja se cheska!!!
Sta mislis da bi grupa trebala da kaze u svom oglasavanju?south side je napisao/la: ↑pon jul 27, 2026 3:24 pmJako zanimljivo zašto se do sada grupa nije oglasila

Pa možda im puleni igraju neku ulogu u prvom timu,samo glasno razmišljamsouth side je napisao/la: ↑pon jul 27, 2026 3:24 pmJako zanimljivo zašto se do sada grupa nije oglasila
🤍
🤍
🤍

Od kad pratim ovaj forum, ti nisi nista pozitivno napisao. Ok razumijem da si ovdje sa nekim ciljem. Realno, sumnjam da si i Zeljovac, ali hajde.
Hoćeš ime prezime, adresu, broj članske, mjesto gdje sjedim na sjeveruublehas je napisao/la: ↑pon jul 27, 2026 8:12 pmOd kad pratim ovaj forum, ti nisi nista pozitivno napisao. Ok razumijem da si ovdje sa nekim ciljem. Realno, sumnjam da si i Zeljovac, ali hajde.
Ali eto, da pretpostavimo da sam u krivu, de Boga ti napisi sta to navijaci i grupa trebaju uraditi. De podjeli tu mudrost sa nama.
🤍
🤍
🤍
Ti opet nisi odgovorio na glavno. Sta treba uraditi?salle86 je napisao/la: ↑pon jul 27, 2026 8:30 pmHoćeš ime prezime, adresu, broj članske, mjesto gdje sjedim na sjeveruublehas je napisao/la: ↑pon jul 27, 2026 8:12 pmOd kad pratim ovaj forum, ti nisi nista pozitivno napisao. Ok razumijem da si ovdje sa nekim ciljem. Realno, sumnjam da si i Zeljovac, ali hajde.
Ali eto, da pretpostavimo da sam u krivu, de Boga ti napisi sta to navijaci i grupa trebaju uraditi. De podjeli tu mudrost sa nama.
Jok eto ti si željovac
Ništa trebamo se praviti da je sve ok, ko što se i pravimo godinama očekujući da će doći neko sa strane kome puca qrac za željom i da će sve uraditi, a mi ćemo samo dolaziti na stadion i pljeskati.
I meni je pun qrac ali vas koji imaju mišljenje kakvo se "mora" imati a svaki put je bilo pogrešno
Jel ikad iko ikome eto onako što se kaže "yebo mater" ako ništa drugo...a znamo većinu imena koja ordiniraju i koja se češu o klub
Ali pola navijača je na fb zayebano, ili kad se treba ganjati sa pitarima, Ra, lešinarima
Vode se borbe godinama od kojih niko nema koristi, a one koje bi trebale "nisu baš problem"
U pitanju je opstanak kluba, možda i najgora situacija od rata na ovamo.
Mnogi izgleda nisu svjesni toga da idemo putem koji nigdje ne vodi
Ili eto kao kad potonemo na dno, onda ćemo se ufatiti u koštac...hoćemo kako da nećemo

🤍
🤍
🤍
Ja sam dobio info. da bi sutra trebali doci samo oni sto su naruceno unpretprodaji, a da ce za slobodnu prodaju biti nekad kasnije. Ne znam je li istina.
Ma nema niko pojma sta hoce. Klub je bukvalno ostavljen na rubu egzistencije prije mjesec dana, a kod nas se sad odjednom ispravljaju krive Drine o desvanjima u OP, traze se nekakvi odgovori, tjera se uprava koja uopste i ne postoji, itd, a 95% odgovornih i nije vise u Zelji. Nije se mogao naci gori trenutak za sve ovo, sto dovodi do zakljucka da nije slucajno. A sve ovo ce vjerovatno dovesti do toga da ce i otici ovi ljudi sto trenutno krpe rupe obzirom da im je mandat svakako privremen, pa cemo imati priliku da vidimo kako nas vode ti neki novi posteni i transparentni ljudi (a-ha). Cekamo novog milijardera, Mirvica il Cerica pitanje je sad.ublehas je napisao/la: ↑pon jul 27, 2026 9:42 pmI opet nisi odgovorio sta konkretno grupa treba da trazi i od koga?
Da otjera ovo sto su sada? Vjeruj to je najmanji problem. Siguran sam da bi svi oni najradije odmah otisli. Jedva su ih izmolili da dodju. Imamo li alternativu? Nemamo. Ovi su tu jer niko nije htjeo.
Da odu i ganjaju Bendzaminu? Mislis da ce se brze napraviti jug? Nece. Samo ce stati i ovo sto se gradi.
Fakat ne kontam sta hocete? Da Zeljo bude bolji nego je sada, to hocemo svi. Da dodje neko ko ce bolje voditi Zelju nego ovi trenutni ili oni prosli, i to hocemo svi. Ali nije dovoljno sta mi hocemo. Poenta price je da niko, ali bas niko nece da se "bakce" sa Zeljom. I to ne govorim nece niko kvalitetan, nego nece bas niko. U stvari lazem, eto htjeo je Mirvic, pa koliko vidim vecina (a i ja isto) smatra da ne moze to kako je on zamislio.
Evo ponavljam, ako hoces ti da preuzmes, ili znas bilo koga ko hoce da vodi Zelju, na nevidjeno imas moju podršku.
Obzirom da si u posljednje vrijeme preuzeo ulogu insajdera hajde ti meni reci zašto je npr. Vedad Muftić morao braniti i niko nije drugi mogao stati na gol taman da je bio i Andreas Kepke glavom i bradom?Mulalic Edis je napisao/la: ↑pon jul 27, 2026 6:04 pmMa ja ocekivano, iz supljeg u prazno. Treba ovo, treba ono al niko nista konkretno.
Ma eto onda je sve dobro, ništa ne treba raditi. Tako to ti vidiš.ublehas je napisao/la: ↑pon jul 27, 2026 9:42 pmI opet nisi odgovorio sta konkretno grupa treba da trazi i od koga?
Da otjera ovo sto su sada? Vjeruj to je najmanji problem. Siguran sam da bi svi oni najradije odmah otisli. Jedva su ih izmolili da dodju. Imamo li alternativu? Nemamo. Ovi su tu jer niko nije htjeo.
Da odu i ganjaju Bendzaminu? Mislis da ce se brze napraviti jug? Nece. Samo ce stati i ovo sto se gradi.
Fakat ne kontam sta hocete? Da Zeljo bude bolji nego je sada, to hocemo svi. Da dodje neko ko ce bolje voditi Zelju nego ovi trenutni ili oni prosli, i to hocemo svi. Ali nije dovoljno sta mi hocemo. Poenta price je da niko, ali bas niko nece da se "bakce" sa Zeljom. I to ne govorim nece niko kvalitetan, nego nece bas niko. U stvari lazem, eto htjeo je Mirvic, pa koliko vidim vecina (a i ja isto) smatra da ne moze to kako je on zamislio.
Evo ponavljam, ako hoces ti da preuzmes, ili znas bilo koga ko hoce da vodi Zelju, na nevidjeno imas moju podršku.
🤍
🤍
🤍