salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jul 27, 2026 1:37 pm

Ma ništa, kukati po društvenim mrežama
A na stadion kad odemo samo aplauz, nek znaju da smo ovce
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Valter
Kontakt:

pon jul 27, 2026 2:55 pm

sisma.smas je napisao/la:
pon jul 27, 2026 8:59 am
HajrA je napisao/la:
pon jul 27, 2026 12:26 am
Kakvi likovi ovdje egzistiraju, e cuj zao im Alića 😂😂😂
Cak je i Krpic bio defanzivno korisniji.
Ofanzivno pa jedno 356 kornera je usro, i jedno 58 slobodnih iz svih pozicija.
Pogresnih pasova, nelogicnih poteza jest da bek i ne mora biti nesto inteligentan igrac ali on je prekucao igricu.

Ne kazem da ovi sto sad igraju lijevog beka imaju neki kvalitet ali to sto su losi ne cini Alica igracem!

bdw simptomaticno je koliko par nikova iza kojih se kriju jedan ili dva bolesna lika truju temu a moderacoja se cheska!!!
realno ako ne i najbolji bek kojeg smo imali unazad puno godina.
U rijetko čemu se slažem sa ovim Hajrom. Al ovo što je napisao za Alića 100% potpisujem. Nadam se da će mu i ostali komentari dobiti uzlaznu putanju, što bi rekli na Hajr i na dobro.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

south side
Kontakt:

pon jul 27, 2026 3:24 pm

Jako zanimljivo zašto se do sada grupa nije oglasila
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

GegenPress
Kontakt:

pon jul 27, 2026 3:57 pm

Kod nas svake godine ima uvrijeđenih mladi, svake godine postoje dvije grupe, jedni sebi drugi sebi, svake godine neki bojkot, zašto nikad nije bio bojkot u Zrinjskom?
Kod nas svaki čovjek oko kluba ima neku korist, zato se i šuti.

Zreli smo za reset.
1921

south side
Kontakt:

pon jul 27, 2026 4:16 pm

Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Mulalic Edis
Kontakt:

pon jul 27, 2026 4:41 pm

south side je napisao/la:
Sta mislis da bi grupa trebala da kaze u svom oglasavanju?
Grande dioničko društvo 💪

jug21
Kontakt:

pon jul 27, 2026 5:01 pm

south side je napisao/la:
Pa možda im puleni igraju neku ulogu u prvom timu,samo glasno razmišljam :kafa:
Pale se baklje i dimne,na tribini pali ko šta stigne.

salle86
Kontakt:

pon jul 27, 2026 5:13 pm

Ma ništa realno, šutnja sve govori
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Mulalic Edis
Kontakt:

pon jul 27, 2026 6:04 pm

Ma ja ocekivano, iz supljeg u prazno. Treba ovo, treba ono al niko nista konkretno.
Grande dioničko društvo 💪

Gagi tm 87
Kontakt:

pon jul 27, 2026 6:55 pm

Valjda će se riješit situacija sa igračima,valjda će ovaj odbor za hitnost namaći neke pare da im isplate neku platu,pa da zagrmimo u petak abdd,jedino predaja po meni nije opcija.Hoće li dolaziti ova 3,4 afrikanca što su se spominjala.

ublehas
Kontakt:

pon jul 27, 2026 8:12 pm

salle86 je napisao/la:
Od kad pratim ovaj forum, ti nisi nista pozitivno napisao. Ok razumijem da si ovdje sa nekim ciljem. Realno, sumnjam da si i Zeljovac, ali hajde.

Ali eto, da pretpostavimo da sam u krivu, de Boga ti napisi sta to navijaci i grupa trebaju uraditi. De podjeli tu mudrost sa nama.

salle86
Kontakt:

pon jul 27, 2026 8:30 pm

ublehas je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
Od kad pratim ovaj forum, ti nisi nista pozitivno napisao. Ok razumijem da si ovdje sa nekim ciljem. Realno, sumnjam da si i Zeljovac, ali hajde.

Ali eto, da pretpostavimo da sam u krivu, de Boga ti napisi sta to navijaci i grupa trebaju uraditi. De podjeli tu mudrost sa nama.
Hoćeš ime prezime, adresu, broj članske, mjesto gdje sjedim na sjeveru
Jok eto ti si željovac
Ništa trebamo se praviti da je sve ok, ko što se i pravimo godinama očekujući da će doći neko sa strane kome puca qrac za željom i da će sve uraditi, a mi ćemo samo dolaziti na stadion i pljeskati.

I meni je pun qrac ali vas koji imaju mišljenje kakvo se "mora" imati a svaki put je bilo pogrešno
Jel ikad iko ikome eto onako što se kaže "yebo mater" ako ništa drugo...a znamo većinu imena koja ordiniraju i koja se češu o klub
Ali pola navijača je na fb zayebano, ili kad se treba ganjati sa pitarima, Ra, lešinarima
Vode se borbe godinama od kojih niko nema koristi, a one koje bi trebale "nisu baš problem"

U pitanju je opstanak kluba, možda i najgora situacija od rata na ovamo.
Mnogi izgleda nisu svjesni toga da idemo putem koji nigdje ne vodi
Ili eto kao kad potonemo na dno, onda ćemo se ufatiti u koštac...hoćemo kako da nećemo
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ublehas
Kontakt:

pon jul 27, 2026 8:47 pm

salle86 je napisao/la:
pon jul 27, 2026 8:30 pm
ublehas je napisao/la:
salle86 je napisao/la:

Hoćeš ime prezime, adresu, broj članske, mjesto gdje sjedim na sjeveru
Jok eto ti si željovac
Ništa trebamo se praviti da je sve ok, ko što se i pravimo godinama očekujući da će doći neko sa strane kome puca qrac za željom i da će sve uraditi, a mi ćemo samo dolaziti na stadion i pljeskati.

I meni je pun qrac ali vas koji imaju mišljenje kakvo se "mora" imati a svaki put je bilo pogrešno
Jel ikad iko ikome eto onako što se kaže "yebo mater" ako ništa drugo...a znamo većinu imena koja ordiniraju i koja se češu o klub
Ali pola navijača je na fb zayebano, ili kad se treba ganjati sa pitarima, Ra, lešinarima
Vode se borbe godinama od kojih niko nema koristi, a one koje bi trebale "nisu baš problem"

U pitanju je opstanak kluba, možda i najgora situacija od rata na ovamo.
Mnogi izgleda nisu svjesni toga da idemo putem koji nigdje ne vodi
Ili eto kao kad potonemo na dno, onda ćemo se ufatiti u koštac...hoćemo kako da nećemo
Ti opet nisi odgovorio na glavno. Sta treba uraditi?
I meni je pun qurac vas koji samo nesto seru. Treba NESO, treba NEKO, sta i ko? Konkretno.
Ja postajem kada neko kaze trebao je ostati Sanjin (ne slazem se, ali postujem). Postujem ako neko kaze treba Senada vratiti (znam da nije zainteresovan, ali ako ga neko ubjedi, bujrum). Postujem da neko kaze treba Amara vratiti (cisti sumnjam da svi i on htjeo, al hajde). Ono sto ne postujem je konstantno pljuvanje po klubu i svemu oko njega bez ikakvog realnog prijedloga kako i sta.

salle86
Kontakt:

pon jul 27, 2026 9:26 pm

Ništa, treba prvi meč što više baklji zapaliti 🤣

Možemo voljeti ili ne, slagati se ili ne...sa načinom djelovanja grupe.
Ali trenutno je grupa za koja jedino može nešto uraditi, koja može pokrenuti 100,200...1000 ljudi
Ja ne mogu više od 5, ne znam za tebe.
Postoje 3 načina reagovanja, rukom jezikom i (u) mislima. Mi biramo ovo zadnje. Jer smo očito mekušci. Ja, ti, svi.
Ja mislim da radim max koliko mogu. Radiš li ti recimo, jer ne mora biti da je moje i tvoje max isto.
Zdenku juga nam prave yebenih pola godine. Jel iko otišao lupam Benjamini ispred opštine da ostavi transparent "dokle"?
A svi se pitamo.
Doduše evo mogu ja to kao individua...ali to i jeste poenta što nas ima lupam 10 hiljada što nije mala brojka a svi čekaju.
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

avlami97
Kontakt:

pon jul 27, 2026 9:36 pm

Rekose da ce sutra krenuti sa prodajom dresova, a dobro bi bilo i da godisnje sutra krenu.
Znali iko kada ce godisnje krenunuti u prodajy?
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

ublehas
Kontakt:

pon jul 27, 2026 9:42 pm

I opet nisi odgovorio sta konkretno grupa treba da trazi i od koga?
Da otjera ovo sto su sada? Vjeruj to je najmanji problem. Siguran sam da bi svi oni najradije odmah otisli. Jedva su ih izmolili da dodju. Imamo li alternativu? Nemamo. Ovi su tu jer niko nije htjeo.
Da odu i ganjaju Bendzaminu? Mislis da ce se brze napraviti jug? Nece. Samo ce stati i ovo sto se gradi.

Fakat ne kontam sta hocete? Da Zeljo bude bolji nego je sada, to hocemo svi. Da dodje neko ko ce bolje voditi Zelju nego ovi trenutni ili oni prosli, i to hocemo svi. Ali nije dovoljno sta mi hocemo. Poenta price je da niko, ali bas niko nece da se "bakce" sa Zeljom. I to ne govorim nece niko kvalitetan, nego nece bas niko. U stvari lazem, eto htjeo je Mirvic, pa koliko vidim vecina (a i ja isto) smatra da ne moze to kako je on zamislio.

Evo ponavljam, ako hoces ti da preuzmes, ili znas bilo koga ko hoce da vodi Zelju, na nevidjeno imas moju podršku.

ublehas
Kontakt:

pon jul 27, 2026 9:44 pm

avlami97 je napisao/la:
pon jul 27, 2026 9:36 pm
Rekose da ce sutra krenuti sa prodajom dresova, a dobro bi bilo i da godisnje sutra krenu.
Znali iko kada ce godisnje krenunuti u prodajy?
Ja sam dobio info. da bi sutra trebali doci samo oni sto su naruceno unpretprodaji, a da ce za slobodnu prodaju biti nekad kasnije. Ne znam je li istina.

ubaceni element
Kontakt:

pon jul 27, 2026 10:44 pm

ublehas je napisao/la:
Da otjera ovo sto su sada? Vjeruj to je najmanji problem. Siguran sam da bi svi oni najradije odmah otisli. Jedva su ih izmolili da dodju. Imamo li alternativu? Nemamo. Ovi su tu jer niko nije htjeo.
Da odu i ganjaju Bendzaminu? Mislis da ce se brze napraviti jug? Nece. Samo ce stati i ovo sto se gradi.

Fakat ne kontam sta hocete? Da Zeljo bude bolji nego je sada, to hocemo svi. Da dodje neko ko ce bolje voditi Zelju nego ovi trenutni ili oni prosli, i to hocemo svi. Ali nije dovoljno sta mi hocemo. Poenta price je da niko, ali bas niko nece da se "bakce" sa Zeljom. I to ne govorim nece niko kvalitetan, nego nece bas niko. U stvari lazem, eto htjeo je Mirvic, pa koliko vidim vecina (a i ja isto) smatra da ne moze to kako je on zamislio.

Evo ponavljam, ako hoces ti da preuzmes, ili znas bilo koga ko hoce da vodi Zelju, na nevidjeno imas moju podršku.
Ma nema niko pojma sta hoce. Klub je bukvalno ostavljen na rubu egzistencije prije mjesec dana, a kod nas se sad odjednom ispravljaju krive Drine o desvanjima u OP, traze se nekakvi odgovori, tjera se uprava koja uopste i ne postoji, itd, a 95% odgovornih i nije vise u Zelji. Nije se mogao naci gori trenutak za sve ovo, sto dovodi do zakljucka da nije slucajno. A sve ovo ce vjerovatno dovesti do toga da ce i otici ovi ljudi sto trenutno krpe rupe obzirom da im je mandat svakako privremen, pa cemo imati priliku da vidimo kako nas vode ti neki novi posteni i transparentni ljudi (a-ha). Cekamo novog milijardera, Mirvica il Cerica pitanje je sad.

Ludvig Leple
Kontakt:

pon jul 27, 2026 11:20 pm

Mulalic Edis je napisao/la:
pon jul 27, 2026 6:04 pm
Ma ja ocekivano, iz supljeg u prazno. Treba ovo, treba ono al niko nista konkretno.
Obzirom da si u posljednje vrijeme preuzeo ulogu insajdera hajde ti meni reci zašto je npr. Vedad Muftić morao braniti i niko nije drugi mogao stati na gol taman da je bio i Andreas Kepke glavom i bradom?
Nemoj šuplje prosipati petljati, reci ljudima ovdje kad se već qrčiš da sve znaš i ko su mu menadžeri (sjetimo se istog slučaja od prije par godina i gle čuda opet je golman bio ta osoba).

Dalje, kako je uvezana mreža badže, tik tokera sjebala klub i da smo ustvari sad u ovoj situaciji najviše zbog njih, a realno ne zbog Mirvića kako se to pokušava prikazati. Mirvić, nadobudni lik koji nije našao svrsishodno da uradi dubinsku analizu već je mislio lako će on to i to mu je došlo glave. Ono što nije znao da su uposlenici u klubu igrači na više stolica pa je podletio ko zadnji levat. Ok, svalili su sve na njega, ali možeš li mi objasniti zašto odgovorne osobe kao recimo Direktor Kluba nije izvršavao redovne obaveze prema UINO? Znamo vrlo dobro da Sanin nikad nije rekao obustavi sva plaćanja. Ko su imenom i prezimenom uposlenici u Klubu i koliko su povezani sa većim dijelom sponzora (vlasnicima firmi).

Koji je tvoj prijedlog da se Klub izvuče iz ove mislim sad beznadežne situacije i pitanje je dana kada će se mokri snovi pojedinih struja obistiniti i prodati taj famozni pomoćni teren koji je svo ovp vrijeme u pozadini jedini kamen spoticanja.

Hajduk=Željezničar, klubovi koje vodi ulica i nikad se neće izdići iz blata...

salle86
Kontakt:

uto jul 28, 2026 12:00 am

ublehas je napisao/la:

Ma eto onda je sve dobro, ništa ne treba raditi. Tako to ti vidiš.
Ja vidim da treba neko da makar postavi koji upitnik, da se razjasne neke stvari, da se ako ništa prestanemo lagati sami sebe.
Ti kažeš neće niko više. Pa nek idu i ovi, svakako je ovaj način rada nastavak puta u provaliju, prije ili kasnije. Možda bolje onda prije.
U vezi Benjamine opet se moram nasmijati.
Nije sve u tome da se neko za vrat fata, ali Jel ikad iko sa njom sjeo i rekao "halo, šta je sa pričom tom i tom, tad i tad. Šta je sa fasadom sjevera koja je obećana, šta je sa ovim, onim..."
Jok što bi, bitno je samo nešto lupiti da se bodovi sakupe, a što bi 1% neće biti odrađeno nebitno.
I kažeš da si ovo prestanu. Pa ako imaju muda eto nek prestanu. Doduše kakvi smo, i da prestanu mi bi rekli ma ok je mora tako...
I opet reci nisam rekao šta konkretno. Šta želiš da ja tebi kažem, da je ovo sve ok, da niko eto makar na yebenom fb ne treba napisati par upitnika...
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], sisma.smas i 144 gosta.

Prijava