kb80 je napisao/la: ↑čet jul 16, 2026 9:42 am
Vrijeme je da se spustimo na zemlju i vidimo kakvo je stvarno stanje, jbno je. Ocistiti ove skupe, koji znaju, a nece ili nemaju s kim igrati i koji nemaju motiv za igru osim te plate, a dovesti neke mlade jbg što hoće da se prodaju, da urade nešto. Nadam se stabilnoj sredini tabele i da se nastavi raditi na pronalasku INVESTITORA, a ne dizača kredita. Jbmu valjda smo naučili nešto. Vazda učimo na svojoj koži, umjesto da prepišemo nešto od nekoga. Volio bih kada bi svi vukli na istu stranu, značilo bi mnogo.
Ja generano nisam pristalica investitora jer mislim da Željo time gubi dio svog identiteta.
Međutim, svjestan sam da mi možemo opstati samo ako dođe jedan gazda koji će se pitati i koji će imati jasan finansijski interes od Želje. Onda njega neće biti briga šta se piše po forumima i šta navijači zahtjevaju.
U protivnom idemo kao do sada. Neko se volonterski prihvati posla. Kako god radio, u nekom trenutku razultati neće biti zadovoljavajući. Dižu se navijači, pogoto po raznim forumima i portalima i govore "treba vako, treba nako". Počnu se ljudi u Želji pljuvati. U nekom trenutku im "dokurči" i pomisle što meni ovo treba i odu...obzirom da nikad nemamo spremnu zamjenu (znači nikad nemamo bilo kakvu zamjenu, a ne bolju), moljakaju se ljudi da uđu u klub. Neki se zajebu i prihvate, pa se ciklus ponovi. Svaki naredni put, mi imamo sve manje ljudi koji su premni uskočiti. Pogotovo imamo sve manje kvalitenih ljudi....Na kraju će doći neko ko će se odlučiti kockati i staviti sve na jednu kartu (najvjerovatnije osvajanje titule i/ili ulazek u grupe nečega), pa ako ne prođe, ide gašenje.
Zato moliti Boga da nekog prevarimo i da taj nađe finansijski interes u Želji.