south side je napisao/la: ↑ned jul 05, 2026 10:56 pm
Nakon ovog debakla sa strateškim, tesko da ce vise iko pokusati investirati u klub.
Što po meni i jeste glavni cilj, da se pokaže da klub nije zreo za to a i da se ista priča ogadi navijačima.
Da ima istine, itekako ima u ovome. Da od početka i on smrdi, itekako smrdi.
Stvarno stanje može znati samo neko ko je direktno uključen u klub, i samo jezgro. Neko ko ima stvarne informacije a ne one koje se plasiraju kako kome odgovara.
Na žalost, neko moje mišljenje koje ne mora biti tačno ali trenutno me drži, je da je karcinom metastazirao i da lijeka nema bez drastičnih zahvata.
Duo se odvojio, Sarajevo koliko može u ovom odnosu moći se koprca i ubire siću što ostane plus njihov gazda taj neko prihod van zelenog terena, Velež i ovi ostali samo jer i to 4.mjesto nečemu znači pa malo više dobiju nego ostali.
Mi smo osuđeni ili da se sami otisnemo na dno ili da se koprcamo u blatu. Pa dok nam ne dosadi...a bojim se da je bar 20% navijača nakon ovoga povuklo ručnu.
Povjerenje se izgubilo u sve i svakoga, previše je je klub bez ikakvih informacija funkcionisao da bi bilo sve čisto...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍