Gyasi13 je napisao/la: ↑pet feb 20, 2026 3:27 pm
Ma uljepsavao ti to ne uljepsavao, sutra moliti Boga da se opet ne obrukamo, forumi ga nece otjerati , ali valjda se smije napisati da nas je stid kao nikad od sad...
Nemam ja šta da uljepšavam. To je tako. Uostalom pronađi moje postove nakon Rudara. Da sam ja odlučivao otkaz bi bio bez ikakvog razgovora. Smijenjen si i dođi u kancelariju da se dogovorimo oko raskida. I sada kažem ako izgubimo sutra nadam se da će dobiti nogu. Moja nadanja i očekivanja su jedno, a reakcija i odluka kluba nešto sasvim drugo.
To i jeste suština. On će raditi onako kako on smatra da je najbolje, najprije po njega, a onda i po klub. S tim da je to u koleraciji. Kad kažem po njega, tu mislim i na klub, njemu je također u interesu da klub ima rezultate. Primjer, on sad imenuje trenera koji je bio šampion nekoliko puta tu, tu, tu, dođe on kod nas i ne krene mu najbolje, šta ćemo mi? Logično da ćemo mi skandirati da ode. A on stane pa procijeni, on je dobar, fali malo sreće, bila je slična situacija u prošlom klubu pa je na kraju bio šampion, riješili su te interne probleme, ja (on) mu dajem podršku. Šta ćemo mi? Normalno da ćemo pjeniti, a hoćemo li šta promijeniti? Hoćemo li promijeniti tu odluku? Nećemo, jer on ima pare, on ga plaća i on odlučuje. A ne kod nas mahala odluči hoćemo li smijeniti trenera i koga ćemo da imenujemo.
Dio mog posta od jula mjeseca prošle godine.