AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet feb 19, 2026 11:11 pm

Hocemol se i dalje sprdat kako Boljevic, Karamarko i Lagumdzija nisu dobri igraci? :D ostajem pri svom misljenju da smo olako pustili tri najvaznija igraca u ekipi.
Željezničar ante portas !

Mulalic Edis
Kontakt:

čet feb 19, 2026 11:31 pm

AsharaK je napisao/la:
Hocemol se i dalje sprdat kako Boljevic, Karamarko i Lagumdzija nisu dobri igraci? :D ostajem pri svom misljenju da smo olako pustili tri najvaznija igraca u ekipi.
Ja ne znam šta ljudima treba nacrtat više po pitanju ovih igrača
-Boljević izričito tražio da ide, htio papire džaba, predsjednik mu reko da može ići uz obeštećenje. Zaradili na njemu, da smo ga silom ostavili imali bi igrača nezadovoljnog i tjt, ništa dobio nisi.

-Karamarko isto tako, došla ponuda konkretna, njemu finansijski odlična da još šta zaradi. Htio sa ide, čak se i naljutio, bio nezadovoljan dok su ga naši držali na čekanju, da si ga silom ostsvio imo bi isti slučaj. Nezadoviljan igrač i ništa dobio nisi, nikakve koristi.

-Lagumdžija nas slago, prevario, izradio, kako god hoćete. Dao obećanje da će potpisat ugovor, pružili ruke. Došla ponuda Zrinjskog, on samo otišo nije se ni pozdravio. Imo amaterski ugovor zbog naknade za treniranje i zato je to i uradio.
Grande dioničko društvo 💪

kvalitet
Kontakt:

čet feb 19, 2026 11:36 pm

Posljednje dvije sezone Borca i Zrinjskog u Evropi nama trebaju biti signal koliko daleko su oni otišli u odnosu na nas i koliko još trebamo raditi da dođemo na taj nivo. Nažalost, mi nikada iza rata (uz izuzetak, možda, dvomeča s Malagom) nismo bili na nivou da se “tučemo” s ekipama iz srednjeg ranga evropskog fudbala. Trebat će nama još i para i vremena i živaca da dođemo negdje do tog nivoa.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

plavi kanarinac
Kontakt:

pet feb 20, 2026 12:12 am

AsharaK je napisao/la:
Lagumdžija odigrao minut?
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Pukii
Kontakt:

pet feb 20, 2026 12:18 am

Sto se mene tiče lagumdzija nek zavrsi u Realu, smo da ga moje oci vise ne gledaju na Grbavici.
On ne može guzove da smiri a ne loptu. Završit ce on brzo kao i Bojo u Igmanu iz Konjica.

Pukii
Kontakt:

pet feb 20, 2026 12:32 am

kvalitet je napisao/la:
Posljednje dvije sezone Borca i Zrinjskog u Evropi nama trebaju biti signal koliko daleko su oni otišli u odnosu na nas i koliko još trebamo raditi da dođemo na taj nivo. Nažalost, mi nikada iza rata (uz izuzetak, možda, dvomeča s Malagom) nismo bili na nivou da se “tučemo” s ekipama iz srednjeg ranga evropskog fudbala. Trebat će nama još i para i vremena i živaca da dođemo negdje do tog nivoa.
Zrinjski nema legende kluba u prevodu "DNK kluba" koji ce ga godinama pljačkati i zavaljivati za svoj lični interes u odnosu na nas. Samo je u tome razlika. Nadam se da je tome dosao kraj.

kb80
Kontakt:

pet feb 20, 2026 10:18 am

Mulalic Edis je napisao/la:
čet feb 19, 2026 11:31 pm
AsharaK je napisao/la:
Ja ne znam šta ljudima treba nacrtat više po pitanju ovih igrača
-Boljević izričito tražio da ide, htio papire džaba, predsjednik mu reko da može ići uz obeštećenje. Zaradili na njemu, da smo ga silom ostavili imali bi igrača nezadovoljnog i tjt, ništa dobio nisi.

-Karamarko isto tako, došla ponuda konkretna, njemu finansijski odlična da još šta zaradi. Htio sa ide, čak se i naljutio, bio nezadovoljan dok su ga naši držali na čekanju, da si ga silom ostsvio imo bi isti slučaj. Nezadoviljan igrač i ništa dobio nisi, nikakve koristi.

-Lagumdžija nas slago, prevario, izradio, kako god hoćete. Dao obećanje da će potpisat ugovor, pružili ruke. Došla ponuda Zrinjskog, on samo otišo nije se ni pozdravio. Imo amaterski ugovor zbog naknade za treniranje i zato je to i uradio.
Niko se nije sprdao, a evo po ko zna koji put je napisano i valjda ce nam ovo biti dovoljno za objašnjenje.

Dok mi filozofiramo oko DNK i je li nam treba novac ili cemo skupljati donacije od navijaca evo još jedna realnost

kvalitet je napisao/la: ↑čet feb 19, 2026 11:36 pm

Prolaze vozovi dok se mi oko likova iz 2000-tih prepucavamo, treba li nam ovaj ili onaj, umjesto da gledamo naprijed i da ucimo i rastemo i pokusamo nesto napraviti od svega ovoga, a ima se sta jbno napraviti. Poludim kada skontam gdje mi stojimo, k’o izgradnja A1 smo u p.m. vise...

kb80
Kontakt:

pet feb 20, 2026 10:19 am

kvalitet je napisao/la:
Trebace nama prijatelju moj dobrih 5 (pet) godina rada, minimalno, da se uspostavimo kako treba...

SamoNapad
Kontakt:

pet feb 20, 2026 11:47 am

Nek se odabere 20 igraca na koje racunamo ove ostale makni u stranu. Tih 20 kazes da racunas na njih i organizujes sve prema njima , svakog mentalnog bolida maknes taman bio i igrac koji nam je valjao. Strogi profesionalizam i uigravanje da bar dobijemo 5 utakmica do kraja i osiguramo opstanak ( u kupu sta bude) ...
Na ljeto ces dobiti makar 10 igraca na koje ces moci racunati i konacno mir da ljudi rade. Oni na koje se racuna da se posvete treningu i fudbalu garantujem da bi dobijali u nizovima sto zbog podrske sto zbog normalnog pristupa i ozbiljnosti. Djeluje da postoji strah nekog da otjeras jer bi ti mogao zafaliti igrac pa da ne bi kakav junior igrao, e to nas j.....
Sto mislis da je Krpic bolji od nekog mladjeg, sto.mislis da je Sukilovic igrac, sto mislis da ce nekad opet Erik opucati sa 35 metara ili da Sedorfa nece lopta preskociti 5.puta u utakmici , da nece Trupe biti spor i drzati liniju ko da je golman i da ce Rakic ili Jaganjac nekad se okrenuti sa loptom i predriblati koga ne daj boze. Cekas milostinju od igraca koji s u 20 utakmica nesto pokazali u jednoj ili dvije utakmice.

Gagi tm 87
Kontakt:

pet feb 20, 2026 1:23 pm

Šta je sa krilom,gdje zapelo ?

Gyasi13
Kontakt:

pet feb 20, 2026 2:20 pm

Kad se kao opcija spominjao Slaviša bio sam oduševljen, uzimajuci u obzir njegove rezultate i gdje je sve bio i sta je radio, medjutim kako vrijeme odmice cini se ili kao da ne zna gdje je dosao ili kao da je totalna ubleha.
Evo sutra je vec utakmica, nikom nista, cini mi se ceka lik da ga sami otjeramo, da uzme sta para i hvala prijatno.
Poslije 200 min protiv 2 najgorw ekipe u ligi(vjerovatno uz nas) sa 1 sutem u okvir, i svega sta se desilo, on kao najavljuje ja cu ovo ja cu pricati ja cu ono, i nikom nista !!!
Valjda mu je sutra konacno pa-pa, sa punim djepovima, doduse tudjih ne mojih para.
Tužno...

dobar tri
Kontakt:

pet feb 20, 2026 2:24 pm

mi smo narod sa ubjedljivo najmanjim saburom, to je neupitno

SkenderijaTM87
Kontakt:

pet feb 20, 2026 2:35 pm

dobar tri je napisao/la:
pet feb 20, 2026 2:24 pm
mi smo narod sa ubjedljivo najmanjim saburom, to je neupitno
Stas saburat s ovim ubleharom..
Čovjek 2 puta maši formaciju i selekciju igraca toliko da svaki laik moze skontat, ne zna gdje udara, ko mu sta igra, 1 sut protiv 2 najgore ekipe lige, Bicakcic mu grije klupu. Pa samo ovo zadnje je za vjesanja. Jel se nameće rješenje samo po sebi.
Ne do bog da izgubimo sljedece 2 ili 3 utakmice, bil se tad saburalo

Sky1
Kontakt:

pet feb 20, 2026 2:39 pm

Gagi tm 87 je napisao/la:
Vjerovatno na čekanju dok se ne riješi status menadžerskih poluigrača, valja iskihati veliku lovu za to. Imaš trenera koji je od sutra vjerovatno bivši, moraš i tu tražiti opciju. Ja razumijem ljude u klubu trenutno, mnogo posla je pred njima, a mnogo i neočekivanih stvari ih je zateklo takodjer.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pet feb 20, 2026 2:56 pm

AsharaK je napisao/la:
Jebao te i boljegic i karamarko a vala i lagumdzija

cikoradovic
Kontakt:

pet feb 20, 2026 3:00 pm

Gdje piše da je treneru posao ugrožen pa čak i u slučaju poraza? Ako ga budu htjeli smijenit smijenit će ga. Oni koji ga plaćaju. Forumi ga neće otjerat sigurno. I nije nikakva floskula. Ja mu želim prvi da vidim leđa ako ne dobijemo ali ne pitam se ja kao ni ostali na ovom forumu. Tako da nadajmo se da će proigrat sutra i da neće bit potrebe više da pričamo o njemu u negativnom smislu.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

pet feb 20, 2026 3:11 pm

LARSSON je napisao/la:
pet feb 20, 2026 2:56 pm
AsharaK je napisao/la:
Jebao te i boljegic i karamarko a vala i lagumdzija
Samo Madzid Sosic 😉😉

Dzezvar
Kontakt:

pet feb 20, 2026 3:13 pm

A konje rekao da ce bito krilo....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Dzezvar
Kontakt:

pet feb 20, 2026 3:14 pm

Sky1 je napisao/la:
pet feb 20, 2026 2:39 pm
Vjerovatno na čekanju dok se ne riješi status menadžerskih poluigrača, valja iskihati veliku lovu za to. Imaš trenera koji je od sutra vjerovatno bivši, moraš i tu tražiti opciju. Ja razumijem ljude u klubu trenutno, mnogo posla je pred njima, a mnogo i neočekivanih stvari ih je zateklo takodjer.
Ko kaze da je bivsi.......mozda sam nesto propustio...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Gyasi13
Kontakt:

pet feb 20, 2026 3:27 pm

cikoradovic je napisao/la:
pet feb 20, 2026 3:00 pm
Gdje piše da je treneru posao ugrožen pa čak i u slučaju poraza? Ako ga budu htjeli smijenit smijenit će ga. Oni koji ga plaćaju. Forumi ga neće otjerat sigurno. I nije nikakva floskula. Ja mu želim prvi da vidim leđa ako ne dobijemo ali ne pitam se ja kao ni ostali na ovom forumu. Tako da nadajmo se da će proigrat sutra i da neće bit potrebe više da pričamo o njemu u negativnom smislu.
Ma uljepsavao ti to ne uljepsavao, sutra moliti Boga da se opet ne obrukamo, forumi ga nece otjerati , ali valjda se smije napisati da nas je stid kao nikad od sad...

Trenutno korisnika/ca: pestabudimpesta, PlavaDobrinja1921 i 78 gostiju.

Prijava  •  Registracija