Ne dirajte Pejica.
A frajer tek frizuru ofarbo.
Kome ce se Gavran kulturno obracati?
Zasto daleko im kuca? Mogu doci kao navijaci ako nista. Nijedan igrac nije sam sebe niti doveo niti sam sebe postavljao u sastav. Grbavica je prava domacinska, gostoljubiva kuca i tako treba ostati. Dolazak zabraniti samo onim koji su radili protiv kluba.
Znas koliko nabrojane zanima Željo, dosli ovdje uzeli dobre pare (koje mi obicni navijaci mozemo samo sanjat), pokazali da ne znaju i idu dalje traziti neke nove levate. Je li ti zaista mislis da su oni nesto osjecali prema klubu da bi sutra dosli na utakmicu i platitli kartu za istu, daj ba nismo djeca. Da li mislis da ce neko od nabrojanih raskinuti ugovor na svoju stetu, pa to nije uradio ni "vojik kluba, željin DNK" koji bi jos bio na mjestu trenera da se navijaci nisu digli.Norsborg je napisao/la: ↑pet feb 06, 2026 12:40 pmZasto daleko im kuca? Mogu doci kao navijaci ako nista. Nijedan igrac nije sam sebe niti doveo niti sam sebe postavljao u sastav. Grbavica je prava domacinska, gostoljubiva kuca i tako treba ostati. Dolazak zabraniti samo onim koji su radili protiv kluba.
Izgleda više otpisa danas, ode i babin mali Bogu hvala..
Citaj faktor
Formalno pravno gledano, Široki poslao Adžemovog Želju na šesto mjesto. Trebat će vremena i strpljenja da se stvari pomaknu u boljem smjeru.
Zaklali vola za kilu mesa !Dzezvar je napisao/la: ↑pet feb 06, 2026 9:34 amKako liku da objasnis da nam je sporazum sa poreakom bio itekako u pitanju jer se nije uplacivalo 2 mjeseca ni marke pa ti tu uleti biznismen da pare mimo svakog protokola da se te obaveze izmire.....Valter je napisao/la: ↑pet feb 06, 2026 12:18 amTi su ranije prije dolaska investitora ovdje postavio dvije teze:Occasionally je napisao/la: ↑čet feb 05, 2026 9:35 pm
Ja fino upitah gdje su Željine pare ?
Znači lik dovede igrače i plati ih transferom Karamarka !
Stavi sad u đep keš i to vreću para a nove igrače plaća mjesečno !
Biznismen. Pokaži nam Mirviću kako se posluje.
Ali eto ja nemam pojma pa će vam sada stručnjaci reći pravo stanje i moje neznanje.
Pa ovo se rimuje !
![]()
PROTIV - UZDAJ SE U SE I U SVOJE KLJUSE ! ( kad kljuse crkne, donji si)
ZA - INVESTICIJE DONOSE PROGRES ! ( kada se investitor povuče, donji si)
Dakle već si nam i ranije najavio da smo donji svakako, pa ne znam cemu ova tvoja sekiracija sada. Vjerovatno pretpostavljaš da cemo sa investitorom prije staviti kljuć u bravu. Nije to ni loše, prije cemo se riješiti svih muka vezano za Želju. Nek se pitari sekiraju sa svojim Mirvićem.
ima kandidata...