Pa rečeno je da pravimo ekipu za iduću sezonu i za nešto više, sad svakako samo pokušavamo izborit Evropu preko lige il kupa...
Pa rečeno je da pravimo ekipu za iduću sezonu i za nešto više, sad svakako samo pokušavamo izborit Evropu preko lige il kupa...
Ja fino upitah gdje su Željine pare ?milanribar je napisao/la: ↑čet feb 05, 2026 9:11 pmPa rečeno je da pravimo ekipu za iduću sezonu i za nešto više, sad svakako samo pokušavamo izborit Evropu preko lige il kupa...
Nemas pojma....Occasionally je napisao/la: ↑čet feb 05, 2026 9:35 pmJa fino upitah gdje su Željine pare ?milanribar je napisao/la: ↑čet feb 05, 2026 9:11 pmPa rečeno je da pravimo ekipu za iduću sezonu i za nešto više, sad svakako samo pokušavamo izborit Evropu preko lige il kupa...
Znači lik dovede igrače i plati ih transferom Karamarka !
Stavi sad u đep keš i to vreću para a nove igrače plaća mjesečno !
Biznismen. Pokaži nam Mirviću kako se posluje.
Ali eto ja nemam pojma pa će vam sada stručnjaci reći pravo stanje i moje neznanje.
Pa ovo se rimuje !
![]()
Ti su ranije prije dolaska investitora ovdje postavio dvije teze:Occasionally je napisao/la: ↑čet feb 05, 2026 9:35 pmJa fino upitah gdje su Željine pare ?milanribar je napisao/la: ↑čet feb 05, 2026 9:11 pmPa rečeno je da pravimo ekipu za iduću sezonu i za nešto više, sad svakako samo pokušavamo izborit Evropu preko lige il kupa...
Ali eto ja nemam pojma pa će vam sada stručnjaci reći pravo stanje i moje neznanje.
Pa ovo se rimuje !
![]()
Zato jer je u komentarima bilo četničko orgijanje. Blizu 700 komentara svakoraznih ***** i genocidaša je omalovažavalo objavu, odakle su se stvorili na objavi Bog zna.nekonvencionalan je napisao/la: ↑pet feb 06, 2026 12:28 amŠto je Klub izbrisao današnju objavu za masakr na Markalama?

Ti se uhvati crtanja stadiona, jer za ovu temu pojma nemaš.Occasionally je napisao/la: ↑čet feb 05, 2026 9:35 pmJa fino upitah gdje su Željine pare ?milanribar je napisao/la: ↑čet feb 05, 2026 9:11 pmPa rečeno je da pravimo ekipu za iduću sezonu i za nešto više, sad svakako samo pokušavamo izborit Evropu preko lige il kupa...
Pa ovo se rimuje !
![]()

Kako liku da objasnis da nam je sporazum sa poreakom bio itekako u pitanju jer se nije uplacivalo 2 mjeseca ni marke pa ti tu uleti biznismen da pare mimo svakog protokola da se te obaveze izmire.....Valter je napisao/la: ↑pet feb 06, 2026 12:18 amTi su ranije prije dolaska investitora ovdje postavio dvije teze:Occasionally je napisao/la: ↑čet feb 05, 2026 9:35 pmJa fino upitah gdje su Željine pare ?milanribar je napisao/la: ↑čet feb 05, 2026 9:11 pm
Pa ovo se rimuje !
![]()
PROTIV - UZDAJ SE U SE I U SVOJE KLJUSE ! ( kad kljuse crkne, donji si)
ZA - INVESTICIJE DONOSE PROGRES ! ( kada se investitor povuče, donji si)
Dakle već si nam i ranije najavio da smo donji svakako, pa ne znam cemu ova tvoja sekiracija sada. Vjerovatno pretpostavljaš da cemo sa investitorom prije staviti kljuć u bravu. Nije to ni loše, prije cemo se riješiti svih muka vezano za Želju. Nek se pitari sekiraju sa svojim Mirvićem.
Umjesto da mutonje zabrane komentare na određenu objavu - oni ukinu istu.Mulalic Edis je napisao/la: ↑pet feb 06, 2026 7:49 amZato jer je u komentarima bilo četničko orgijanje. Blizu 700 komentara svakoraznih ***** i genocidaša je omalovažavalo objavu, odakle su se stvorili na objavi Bog zna.nekonvencionalan je napisao/la: ↑pet feb 06, 2026 12:28 amŠto je Klub izbrisao današnju objavu za masakr na Markalama?
Ali FB je ukinuo objavu zbog govora mržnje, nije klub.MATORI je napisao/la: ↑pet feb 06, 2026 10:08 amUmjesto da mutonje zabrane komentare na određenu objavu - oni ukinu istu.Mulalic Edis je napisao/la: ↑pet feb 06, 2026 7:49 amZato jer je u komentarima bilo četničko orgijanje. Blizu 700 komentara svakoraznih ***** i genocidaša je omalovažavalo objavu, odakle su se stvorili na objavi Bog zna.nekonvencionalan je napisao/la: ↑pet feb 06, 2026 12:28 amŠto je Klub izbrisao današnju objavu za masakr na Markalama?
E moji Bosnje glupe nista vam nije sveto!

Objavis ponovo,Mulalic Edis je napisao/la: ↑pet feb 06, 2026 10:34 amAli FB je ukinuo objavu zbog govora mržnje, nije klub.MATORI je napisao/la: ↑pet feb 06, 2026 10:08 amUmjesto da mutonje zabrane komentare na određenu objavu - oni ukinu istu.Mulalic Edis je napisao/la: ↑pet feb 06, 2026 7:49 am
Zato jer je u komentarima bilo četničko orgijanje. Blizu 700 komentara svakoraznih ***** i genocidaša je omalovažavalo objavu, odakle su se stvorili na objavi Bog zna.
E moji Bosnje glupe nista vam nije sveto!