... da istrajem i da danas s ponosom započnemo ...
... da istrajem i da danas s ponosom započnemo ...
Malo da se zaradi koji eVric
Realno karine obojica.Za njih je Pejic Gasal
Logicno

Ne znam fakat, meni je jedna od većih razlika između nas i njih ta što su oni svi nekako pederasti, ono Memo Haljevac, Dino Merlin i sl. Ono kad priča baš mehko nekako između muška i ženska nešto ni tamo ni vamo

🤍
🤍
🤍
E da je meni pet minuta vlastiSanMan je napisao/la: ↑ned dec 28, 2025 11:01 pmE da sam ja mjesto Sanina (dao pare i normalno hoću da zaradim) -
zabranio bi da ima više od tri igrača starijih od 25 godina - taj je garant retar kad ga niko od silnih managera nije uspio tušnuti u 3, 4, pa čak i petu ligu Evrope
Staviš svog trenera i forsiraš mlade koje možeš prodati - trenutno Gojak, Fočo, Šabić (napraviš ozbiljnu OZBILJNU omadinsku školu - prije svega sa ozbiljnim trenerima od pjetlića do juniora) imo bi svake godine najmanje dva/tri da tušneš za pravu cifru a rezultati bi bili garant bolji nego ovih zadnjih 10 godina
Mi doveli nake Holađanine - pa da išta vrijede više bi zaradili u holandskom "Bingu" nego što su došli kod nas - naš Bingo ih ne bi zaposlio

pa nije ni cudo sto se pricalo da je sabrina imala najvecu cunu u historiji kluba barem kada su zaposlenici u pitanju...
Šta očekuješ?plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon dec 29, 2025 8:06 amPa nesto sve utihnu, desilo se i to je to..
Pa obzirom da nastavljamo s radom za 5-10 dana... Očekujem nešto.Ludvig Leple je napisao/la: ↑pon dec 29, 2025 10:04 amŠta očekuješ?plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon dec 29, 2025 8:06 amPa nesto sve utihnu, desilo se i to je to..
Glasanje prošlo, čovjek ušao u Klub i to je to trenutno.
Zamolio nas je javno na složnost i sinergiju, pa bi bilo lijepo da mu damo šansu i da vidimo kuda će ploviti ovaj naš brod.
Kao što je rekao neće se ništa preko noći desiti i moramo imati strpljenja.
Ono što bi trebalo odmah rješavati je omladinski pogon, a mislim da će se to brzo uspostaviti obzirom da je u posljednje vrijeme dosta bilo priče oko kupovine određenih fudbalskih centara i da riješi sve dugove koji značajno opterećavaju cash flow.
Sretno nam svima i idemo naprijed napokon.
Za Adzema je i Braco upgrade.plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon dec 29, 2025 10:14 amPa obzirom da nastavljamo s radom za 5-10 dana... Očekujem nešto.Ludvig Leple je napisao/la: ↑pon dec 29, 2025 10:04 amŠta očekuješ?plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon dec 29, 2025 8:06 amPa nesto sve utihnu, desilo se i to je to..
Zamolio nas je javno na složnost i sinergiju, pa bi bilo lijepo da mu damo šansu i da vidimo kuda će ploviti ovaj naš brod.
Ono što bi trebalo odmah rješavati je omladinski pogon, a mislim da će se to brzo uspostaviti obzirom da je u posljednje vrijeme dosta bilo priče oko kupovine određenih fudbalskih centara i da riješi sve dugove koji značajno opterećavaju cash flow.
Ne može sad vrijeme stati, nece nas niko čekati.
Laicki, ovaj Slaviša nikakav pretjerani update ali okej.
Kako nije upgrade čovjek osvajo slovensku i srpsku ligu. Ne znam kakvog trenera očekujemo.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon dec 29, 2025 10:47 amZa Adzema je i Braco upgrade.plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon dec 29, 2025 10:14 amPa obzirom da nastavljamo s radom za 5-10 dana... Očekujem nešto.Ludvig Leple je napisao/la: ↑pon dec 29, 2025 10:04 am
Šta očekuješ?
Ne može sad vrijeme stati, nece nas niko čekati.
Laicki, ovaj Slaviša nikakav pretjerani update ali okej.