Subota 16h
Podrška do Skupštine ovom SŠ. Ostalo tankosava...

🤍
🤍
🤍
E da mi je i tebe zajedno sa njima očerat
Samir Toplak, ako nista pozvat covjeka na razgovor.Meha87 je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 6:00 pmOd slobodnih trenera a da bi mozda dosli kod nas:
Mario Ivankovic - fine rezultate je imao u zrinjskom
Slavisa Stojanovic - bio trener Kopera protiv nas u evropi
Krunoslav Rendulic - iskusan ali vjerovatno nije dugorocno rjesenje
Damir Krznar - bivsi trener Dinama, Maribora, Celja.
Ne moze Mesa sad, nije trenutak, bas prosle sedmice mu se javila neka stara raja is Sosoa, treba im jedan za termina srijedom na vece. A da nije toga doso bi sigurno da pomogne.avlami97 je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 11:24 amKroz klub je proslo milion uhljupa od trenera, a kada se spomene Mesa, kao da se spomenuo najveci grobar kluba.
Čovjek nikada nije bio trener u nasem klubu i donositi ocjene o njemu na osnovu toga sto nikada nije bio naš trener je bezveze.
O svim trenerima koji su prosli kroz klub mozemo donositi ocjene, o Mesi ne mozemo, a da bi to bilo objektivno, jer nemamo ni jedan mjerljiv parametar za takvo što.
Samo naglas razmišljam.
Ukolkko budw sve kako treba Slavisa Stojanovic je prvi pik....Lumen je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 7:19 pmSamir Toplak, ako nista pozvat covjeka na razgovor.Meha87 je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 6:00 pmOd slobodnih trenera a da bi mozda dosli kod nas:
Mario Ivankovic - fine rezultate je imao u zrinjskom
Slavisa Stojanovic - bio trener Kopera protiv nas u evropi
Krunoslav Rendulic - iskusan ali vjerovatno nije dugorocno rjesenje
Damir Krznar - bivsi trener Dinama, Maribora, Celja.
Maka dobar ali mislim da treba malo sire pogledat, Slavisa stvarno ne znam nisam upucen u rad. Krznar je zara za Zelju, Renda bi bio najbolja opcija od ovih ako je voljan.
tesko....
Ma pobjeda im je legla ko kec na desetku, da zamazu oči navijačima, jer su dužni i Bogu i narodu. U finansijskoj su buli.salle86 je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 4:58 pmI Jel realno da su se pitari ovoliko uzdigli pobjedom. Smiješno meni ovo Bgm.
Ok dobiješ gradski derbi, ide zayebancija ali druže, jedna pobjeda ne sakriva sve loše do sad, a realno kod njih je dosta toga lošeg. I da se iole mi zbijemo što se kaže, na kraju dijela bi opet završili ispred njih...
A kod njih euforija ko da su bodovno poravnati sa Borcem
![]()
Poenta je sto pobjeda sakrije sve dok ne dodje poraz.avlami97 je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 9:22 pmMa pobjeda im je legla ko kec na desetku, da zamazu oči navijačima, jer su dužni i Bogu i narodu. U finansijskoj su buli.salle86 je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 4:58 pmI Jel realno da su se pitari ovoliko uzdigli pobjedom. Smiješno meni ovo Bgm.
Ok dobiješ gradski derbi, ide zayebancija ali druže, jedna pobjeda ne sakriva sve loše do sad, a realno kod njih je dosta toga lošeg. I da se iole mi zbijemo što se kaže, na kraju dijela bi opet završili ispred njih...
![]()
Amin! Da nikada i ne izadju iz nje.avlami97 je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 9:22 pmMa pobjeda im je legla ko kec na desetku, da zamazu oči navijačima, jer su dužni i Bogu i narodu. U finansijskoj su buli.salle86 je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 4:58 pmI Jel realno da su se pitari ovoliko uzdigli pobjedom. Smiješno meni ovo Bgm.
![]()
Kakav dogan mrtvi musafa ti, em karina od čovjeka em neznalica ... Lazni strucnjak samoprozvani komentator
Ako ne može Mesa, ništa onda, Amar je slobodan.ubaceni element je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 7:43 pmNe moze Mesa sad, nije trenutak, bas prosle sedmice mu se javila neka stara raja is Sosoa, treba im jedan za termina srijedom na vece. A da nije toga doso bi sigurno da pomogne.avlami97 je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 11:24 amKroz klub je proslo milion uhljupa od trenera, a kada se spomene Mesa, kao da se spomenuo najveci grobar kluba.
Čovjek nikada nije bio trener u nasem klubu i donositi ocjene o njemu na osnovu toga sto nikada nije bio naš trener je bezveze.
O svim trenerima koji su prosli kroz klub mozemo donositi ocjene, o Mesi ne mozemo, a da bi to bilo objektivno, jer nemamo ni jedan mjerljiv parametar za takvo što.
Samo naglas razmišljam.