Subota 16h
Podrška do Skupštine ovom SŠ. Ostalo tankosava...

🤍
🤍
🤍
E da mi je i tebe zajedno sa njima očerat
Samir Toplak, ako nista pozvat covjeka na razgovor.Meha87 je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 6:00 pmOd slobodnih trenera a da bi mozda dosli kod nas:
Mario Ivankovic - fine rezultate je imao u zrinjskom
Slavisa Stojanovic - bio trener Kopera protiv nas u evropi
Krunoslav Rendulic - iskusan ali vjerovatno nije dugorocno rjesenje
Damir Krznar - bivsi trener Dinama, Maribora, Celja.
Ne moze Mesa sad, nije trenutak, bas prosle sedmice mu se javila neka stara raja is Sosoa, treba im jedan za termina srijedom na vece. A da nije toga doso bi sigurno da pomogne.avlami97 je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 11:24 amKroz klub je proslo milion uhljupa od trenera, a kada se spomene Mesa, kao da se spomenuo najveci grobar kluba.
Čovjek nikada nije bio trener u nasem klubu i donositi ocjene o njemu na osnovu toga sto nikada nije bio naš trener je bezveze.
O svim trenerima koji su prosli kroz klub mozemo donositi ocjene, o Mesi ne mozemo, a da bi to bilo objektivno, jer nemamo ni jedan mjerljiv parametar za takvo što.
Samo naglas razmišljam.
Ukolkko budw sve kako treba Slavisa Stojanovic je prvi pik....Lumen je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 7:19 pmSamir Toplak, ako nista pozvat covjeka na razgovor.Meha87 je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 6:00 pmOd slobodnih trenera a da bi mozda dosli kod nas:
Mario Ivankovic - fine rezultate je imao u zrinjskom
Slavisa Stojanovic - bio trener Kopera protiv nas u evropi
Krunoslav Rendulic - iskusan ali vjerovatno nije dugorocno rjesenje
Damir Krznar - bivsi trener Dinama, Maribora, Celja.
Maka dobar ali mislim da treba malo sire pogledat, Slavisa stvarno ne znam nisam upucen u rad. Krznar je zara za Zelju, Renda bi bio najbolja opcija od ovih ako je voljan.