Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Norsborg
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon nov 10, 2025 2:15 pm

ISB87 je napisao/la:
pon nov 10, 2025 11:31 am
Mora da je neki rod Mufta pa si se upalio.
Bez uvrede, golman za zicere, ali golman koji unosi nervozu svojim linijskim branjenjem.
Za svakog golmana vazi ona da mora odbraniti odbranjivo a neodbranjivo je bonus. Nazalost od njihove cetiri sanse Mufta napravi tri i jednu Lagumdzije. Mufta ima puno gresaka na loptama koje se moraju odbraniti.

igla
Kontakt:

pon nov 10, 2025 2:21 pm

plavi kanarinac je napisao/la:
pon nov 10, 2025 2:02 pm
Ovdje danima mjesecima svi prizivali stranog trenera koji ce presjeci i uspostaviti nekakvu disciplinu po cijenu ispadanja i sad dođe xy trener to uradi i odmah problem. Radovac je dobio par prilika svi rekli opala mu forma neka ga je sklonio, sto i jedna protiv njega. Krpica tjerali nogama iz kluba, lik ga prekrizi i nista se ne desi. Boljevica kritikovali svi zivi poslije produzetka, sad ko biva dobar odjednom treba nam. Odigrao dvije tekme uzasne ali pomogao bi u Mostaru? Cime? Ne vraćanjem u odbranu mozda ne znam.

Samo realni budite, nit je ovo savršeno niti bilo šta, ali najmanje nam sad treba takva turbulencija u vidu promjene trenera.
Radovca je sklonio bespotrebno, svađao se s njim od početka, pitarom ga zvao na treningu i debelim. Ne sjećam se da se slavilo što je Radovac sklonjen jer je uz Al Jabera bio motor ekipe. Ako padne u formi, uvijek ima mjesta na klupi, ali to da ga skloniš skroz nema logike nikakve jer nemaš puno izbora na sredini.

Krpića je sklonio kad mu je Sulejman rekao da nije problem realizacije, već da ne dolaze u šanse često ko ekipa. Nije problem, najavljivao klasnog napadača, doveo Koningsa. U dosadašnjem dijelu sezone imamo najmanje šansi i šuteva od svih ekipa, dakle ispade Krpić je upravu bio...

Boljević je igrač koji trenutno nije za prvih 11, ali je jedan od rijetkih kojem ne treba 17 šansi da gol da. I kako to da od jednog od glavnih uzdanica ovaj momak postane nepotreban?

Dalje, kojeg je to Adžem mladića promovisao? Hamza nije minute dobio prvih par kola, sad igra zbog u21. Rakić igrao, pa onda klupiran, isto kao i Šabić, ugasio lika.

Holanđane on dovodio, od svih Sedorf najbolji, a to što je on najbolji više govori kakvi su ostali nego Sedorf. Trupe sjedi Odinaki na klupi. Konings no comment. Ovog novog nismo vidjeli još. Obradov treća opcija na svojoj poziciji.

Lik pokušava biti veći od sebe, a u suštini nema mozga ni kvaliteta za te stvari.

nekonvencionalan
Kontakt:

pon nov 10, 2025 2:32 pm

A što je najbolnije od svega, igrači su upratili kakav je egoista i kako će sve pod voz gurnuti samo da bi sebe zaštitio, i svjesni su da mu se moraju suprostaviti (čitaj: minirati i bojkotovati) kako bi mu dali skije i kako bi ubrzo bio bivši.

Eh sad saberite 2 i 2 i skontajte ko će na kraju najviše popušiti zbog takvog raspleta situacije, fudbaleri sa ugovorima, Adžem sa ugovorom, ili mi kreteni koji ih sve skupa finansiramo.

Valter
Kontakt:

pon nov 10, 2025 2:58 pm

Pitanje je da li Adžemi i želi ostati u klubu. Neko mu je nabacio ugovor na tri godine, otkaz više neće ponuditi a u slučaju raskida slijedi masna odšteta a sekiracije nema. Uz to može bit se neko i ugradi u dovođenje ovih igrača bez pravog skautinga. Igrači iz Holandije morali bi biti upgrade u odnosu na naše s obzirom iz kakve fudbalske nacije dolaze, znači ovi su dovedeni na osnovu nekih drugih interesa a ne skautinga. Koga još boli briga za Željom osim nas budala sa tribina, ali i to ne svih.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon nov 10, 2025 5:15 pm

Adzem je vise puta naglasio da je on dovodio igrace tj. da se on pita z transfere. Sto se tice Muftica on je poceo istim koracima ko Kjosevski.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Mulalic Edis
Kontakt:

pon nov 10, 2025 6:08 pm

Pa rezultatski je ovo dosad sve okej. Tesko da je neko imao neka veca ocekivanja. Svakako su mrlja utakmice u Prijedoru i ova kuci protiv Veleza gdje smo bili losiji. Primjetio se manjak energije. Sad je pitanje kako cemo odraditi ovaj zadnji dio utakmica. Ako nista, utakmice protiv Sarajeva, Zrinjskog i Borca igramo u najmanju ruku ravnopravnije tako da nam raspored nista ne znaci. Bitno se skupiti i da ovo do kraja iznesemo kako treba. Tri utakmice kuci su prevazne. Dolazi ova seljadija koja se lozi na nas jos od kad su se pojavili u premijer ligi. Najprije sa Curguzom i onim degenima. Kad im idemo sude nam Jelic ili Martinovic, umanje znacajno sanse za pobjedu. Zato moramo zapeti i pokazati da vise zelimo pobjedu, a ne kao protiv Rudara i Veleza.
Takodjer, ne treba zaboraviti ni 5,6 direktno izbijenih bodova od strane kriminalaca iz saveza. I sad u Mostaru primamo prvi gol kojem je kumovao smijesan faul.
Sve u svemu, svi na Slogu, da pobijedimo one seljake Vicine.
Ljubav je motiv sto snagu nam daje.
Grande dioničko društvo 💪

plavi kanarinac
Kontakt:

pon nov 10, 2025 6:17 pm

igla je napisao/la:
Ovdje danima mjesecima svi prizivali stranog trenera koji ce presjeci i uspostaviti nekakvu disciplinu po cijenu ispadanja i sad dođe xy trener to uradi i odmah problem. Radovac je dobio par prilika svi rekli opala mu forma neka ga je sklonio, sto i jedna protiv njega. Krpica tjerali nogama iz kluba, lik ga prekrizi i nista se ne desi. Boljevica kritikovali svi zivi poslije produzetka, sad ko biva dobar odjednom treba nam. Odigrao dvije tekme uzasne ali pomogao bi u Mostaru? Cime? Ne vraćanjem u odbranu mozda ne znam.

Samo realni budite, nit je ovo savršeno niti bilo šta, ali najmanje nam sad treba takva turbulencija u vidu promjene trenera.
Radovca je sklonio bespotrebno, svađao se s njim od početka, pitarom ga zvao na treningu i debelim. Ne sjećam se da se slavilo što je Radovac sklonjen jer je uz Al Jabera bio motor ekipe. Ako padne u formi, uvijek ima mjesta na klupi, ali to da ga skloniš skroz nema logike nikakve jer nemaš puno izbora na sredini.

Krpića je sklonio kad mu je Sulejman rekao da nije problem realizacije, već da ne dolaze u šanse često ko ekipa. Nije problem, najavljivao klasnog napadača, doveo Koningsa. U dosadašnjem dijelu sezone imamo najmanje šansi i šuteva od svih ekipa, dakle ispade Krpić je upravu bio...

Boljević je igrač koji trenutno nije za prvih 11, ali je jedan od rijetkih kojem ne treba 17 šansi da gol da. I kako to da od jednog od glavnih uzdanica ovaj momak postane nepotreban?

Dalje, kojeg je to Adžem mladića promovisao? Hamza nije minute dobio prvih par kola, sad igra zbog u21. Rakić igrao, pa onda klupiran, isto kao i Šabić, ugasio lika.

Holanđane on dovodio, od svih Sedorf najbolji, a to što je on najbolji više govori kakvi su ostali nego Sedorf. Trupe sjedi Odinaki na klupi. Konings no comment. Ovog novog nismo vidjeli još. Obradov treća opcija na svojoj poziciji.

Lik pokušava biti veći od sebe, a u suštini nema mozga ni kvaliteta za te stvari.
Ne mogu se vraćati u postove gdje se psuje od do klanu Boljevic Krpic i sutaju se nogom van kluba, ne znam ko je ono jos bio uz njih zaboravio sam. Ali hajde, meni je najvažniji Željo.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Sky1
Kontakt:

pon nov 10, 2025 8:26 pm

igla je napisao/la:

Ne mogu se vraćati u postove gdje se psuje od do klanu Boljevic Krpic i sutaju se nogom van kluba, ne znam ko je ono jos bio uz njih zaboravio sam. Ali hajde, meni je najvažniji Željo.
Radovac, trom, spor, nije za nas, nije za moderan fudbal, Krpić isto za penzije. Boljević maše rukama. Sada, daj Radovca, vraćaj Krpića, da je bio Boljević u Mostaru ali to smo mi jbg.

plavi kanarinac
Kontakt:

pon nov 10, 2025 9:34 pm

Sky1 je napisao/la:
pon nov 10, 2025 8:26 pm
igla je napisao/la:

Radovac, trom, spor, nije za nas, nije za moderan fudbal, Krpić isto za penzije. Boljević maše rukama. Sada, daj Radovca, vraćaj Krpića, da je bio Boljević u Mostaru ali to smo mi jbg.
Iz krajnosti u krajnost samo znamo, od mrs iz kluba sve ti *****, do sad bi nam valjao drama. Tako je i sa klubom uzmes 2-3 kriticna masa odmah konta evo ga. Ljudi zajedno 20-25 tekmi, mrtvi Torres cijeli staz u Chelseae se nije prilagodio. Ja bih ostavio sve od skupstine do cistacice igraca trenera narednih 5 sezona po svaku cijenu. Pa probali smo sve, izmjenjali sve sto se moze, mora jednom i ovo da se proba. Na kraju krajeva, ne znam sta su ljudi mislili? Treći na tabeli i ? Oduzetih par bodova, bili bi i drugi možda. Nespretnih reakcija pojedinaca, neplanskih nesretnih licnih gresaka. Nediscipline. Treći ne znam je li neko titulu pikirao ove godine? Ja nisam.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.

Prijava