Za svakog golmana vazi ona da mora odbraniti odbranjivo a neodbranjivo je bonus. Nazalost od njihove cetiri sanse Mufta napravi tri i jednu Lagumdzije. Mufta ima puno gresaka na loptama koje se moraju odbraniti.
Za svakog golmana vazi ona da mora odbraniti odbranjivo a neodbranjivo je bonus. Nazalost od njihove cetiri sanse Mufta napravi tri i jednu Lagumdzije. Mufta ima puno gresaka na loptama koje se moraju odbraniti.
Radovca je sklonio bespotrebno, svađao se s njim od početka, pitarom ga zvao na treningu i debelim. Ne sjećam se da se slavilo što je Radovac sklonjen jer je uz Al Jabera bio motor ekipe. Ako padne u formi, uvijek ima mjesta na klupi, ali to da ga skloniš skroz nema logike nikakve jer nemaš puno izbora na sredini.plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon nov 10, 2025 2:02 pmOvdje danima mjesecima svi prizivali stranog trenera koji ce presjeci i uspostaviti nekakvu disciplinu po cijenu ispadanja i sad dođe xy trener to uradi i odmah problem. Radovac je dobio par prilika svi rekli opala mu forma neka ga je sklonio, sto i jedna protiv njega. Krpica tjerali nogama iz kluba, lik ga prekrizi i nista se ne desi. Boljevica kritikovali svi zivi poslije produzetka, sad ko biva dobar odjednom treba nam. Odigrao dvije tekme uzasne ali pomogao bi u Mostaru? Cime? Ne vraćanjem u odbranu mozda ne znam.
Samo realni budite, nit je ovo savršeno niti bilo šta, ali najmanje nam sad treba takva turbulencija u vidu promjene trenera.

Ne mogu se vraćati u postove gdje se psuje od do klanu Boljevic Krpic i sutaju se nogom van kluba, ne znam ko je ono jos bio uz njih zaboravio sam. Ali hajde, meni je najvažniji Željo.igla je napisao/la: ↑pon nov 10, 2025 2:21 pmRadovca je sklonio bespotrebno, svađao se s njim od početka, pitarom ga zvao na treningu i debelim. Ne sjećam se da se slavilo što je Radovac sklonjen jer je uz Al Jabera bio motor ekipe. Ako padne u formi, uvijek ima mjesta na klupi, ali to da ga skloniš skroz nema logike nikakve jer nemaš puno izbora na sredini.plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon nov 10, 2025 2:02 pmOvdje danima mjesecima svi prizivali stranog trenera koji ce presjeci i uspostaviti nekakvu disciplinu po cijenu ispadanja i sad dođe xy trener to uradi i odmah problem. Radovac je dobio par prilika svi rekli opala mu forma neka ga je sklonio, sto i jedna protiv njega. Krpica tjerali nogama iz kluba, lik ga prekrizi i nista se ne desi. Boljevica kritikovali svi zivi poslije produzetka, sad ko biva dobar odjednom treba nam. Odigrao dvije tekme uzasne ali pomogao bi u Mostaru? Cime? Ne vraćanjem u odbranu mozda ne znam.
Samo realni budite, nit je ovo savršeno niti bilo šta, ali najmanje nam sad treba takva turbulencija u vidu promjene trenera.
Krpića je sklonio kad mu je Sulejman rekao da nije problem realizacije, već da ne dolaze u šanse često ko ekipa. Nije problem, najavljivao klasnog napadača, doveo Koningsa. U dosadašnjem dijelu sezone imamo najmanje šansi i šuteva od svih ekipa, dakle ispade Krpić je upravu bio...
Boljević je igrač koji trenutno nije za prvih 11, ali je jedan od rijetkih kojem ne treba 17 šansi da gol da. I kako to da od jednog od glavnih uzdanica ovaj momak postane nepotreban?
Dalje, kojeg je to Adžem mladića promovisao? Hamza nije minute dobio prvih par kola, sad igra zbog u21. Rakić igrao, pa onda klupiran, isto kao i Šabić, ugasio lika.
Holanđane on dovodio, od svih Sedorf najbolji, a to što je on najbolji više govori kakvi su ostali nego Sedorf. Trupe sjedi Odinaki na klupi. Konings no comment. Ovog novog nismo vidjeli još. Obradov treća opcija na svojoj poziciji.
Lik pokušava biti veći od sebe, a u suštini nema mozga ni kvaliteta za te stvari.
Radovac, trom, spor, nije za nas, nije za moderan fudbal, Krpić isto za penzije. Boljević maše rukama. Sada, daj Radovca, vraćaj Krpića, da je bio Boljević u Mostaru ali to smo mi jbg.plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon nov 10, 2025 6:17 pmNe mogu se vraćati u postove gdje se psuje od do klanu Boljevic Krpic i sutaju se nogom van kluba, ne znam ko je ono jos bio uz njih zaboravio sam. Ali hajde, meni je najvažniji Željo.igla je napisao/la: ↑pon nov 10, 2025 2:21 pmRadovca je sklonio bespotrebno, svađao se s njim od početka, pitarom ga zvao na treningu i debelim. Ne sjećam se da se slavilo što je Radovac sklonjen jer je uz Al Jabera bio motor ekipe. Ako padne u formi, uvijek ima mjesta na klupi, ali to da ga skloniš skroz nema logike nikakve jer nemaš puno izbora na sredini.plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon nov 10, 2025 2:02 pmOvdje danima mjesecima svi prizivali stranog trenera koji ce presjeci i uspostaviti nekakvu disciplinu po cijenu ispadanja i sad dođe xy trener to uradi i odmah problem. Radovac je dobio par prilika svi rekli opala mu forma neka ga je sklonio, sto i jedna protiv njega. Krpica tjerali nogama iz kluba, lik ga prekrizi i nista se ne desi. Boljevica kritikovali svi zivi poslije produzetka, sad ko biva dobar odjednom treba nam. Odigrao dvije tekme uzasne ali pomogao bi u Mostaru? Cime? Ne vraćanjem u odbranu mozda ne znam.
Krpića je sklonio kad mu je Sulejman rekao da nije problem realizacije, već da ne dolaze u šanse često ko ekipa. Nije problem, najavljivao klasnog napadača, doveo Koningsa. U dosadašnjem dijelu sezone imamo najmanje šansi i šuteva od svih ekipa, dakle ispade Krpić je upravu bio...
Boljević je igrač koji trenutno nije za prvih 11, ali je jedan od rijetkih kojem ne treba 17 šansi da gol da. I kako to da od jednog od glavnih uzdanica ovaj momak postane nepotreban?
Dalje, kojeg je to Adžem mladića promovisao? Hamza nije minute dobio prvih par kola, sad igra zbog u21. Rakić igrao, pa onda klupiran, isto kao i Šabić, ugasio lika.
Holanđane on dovodio, od svih Sedorf najbolji, a to što je on najbolji više govori kakvi su ostali nego Sedorf. Trupe sjedi Odinaki na klupi. Konings no comment. Ovog novog nismo vidjeli još. Obradov treća opcija na svojoj poziciji.
Lik pokušava biti veći od sebe, a u suštini nema mozga ni kvaliteta za te stvari.