Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ghamaz
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub nov 01, 2025 12:16 pm

Čestitam Aliću na tabletu. Brat ga prizvao u prošlom vlogu. 🤣

SamoNapad
Kontakt:

sub nov 01, 2025 3:52 pm

Sutra ce Vehabovic da pokupi sve sto se nakupljalo u ljudima , samo da ne bude prekid kakav. Ocekivati je rasprodan istok (to je manje vise standardno) i sjever (zbog tampon zone ) . Nesto ne vjerujem da ce biti puno karti za kupit sat-dva pred utakmicu. Onako bolji jesmo i ocekujem da odigramo bolje nego u Mostaru sad koliko ce to biti dovoljno da pobjedimo vidjet cemo. Ne smijemo imati ogromu razliku u posjedu i naprijed moramo biti konkretni sa sutevima bez nekih komplikovanja. Ovo je utakmica gdje pobjedi onaj koji vise zeli jer se stvorilo takvo naelektrisanje koje vise godi nama i navijacima a bgm i igracima.

salle86
Kontakt:

sub nov 01, 2025 5:45 pm

Ratoborni Mrmot je napisao/la:
sub nov 01, 2025 12:48 am
salle86 je napisao/la:
pet okt 31, 2025 10:39 pm
Nadati se.
Jer ovo je meni malo više maliciozno za moj ukus. Jer čim kritikuješ pitar si. Ne ide to tako drugovi
Kritikujes nasu ubjedljivo najbolju utakmicu u gostima od pocetka sezone. Znaci il veze nemas sta pises il si zlonamjeran. Trece objasnjenje fakat ne vidim. Il ne gledas tekme uopste nego bacis pogled na teletext podjahkad i doneses sud.

To sto pises ne ide bas tako ko sto mislis da ide.
Ma pitar
Nema šta drugo

Paša moj, da ga Alić nije zabio i da smo otišli i izgubili na penale
Ovde bi takvi ko ti glave skidali
Ko što skidate nakon svakog kiksa
A nakon svakog trijumfa smo prvaci svemira
To je za mene izvinućeš PITARLUK
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

SkenderijaTM87
Kontakt:

sub nov 01, 2025 7:02 pm

salle86 je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
Nadati se.
Jer ovo je meni malo više maliciozno za moj ukus. Jer čim kritikuješ pitar si. Ne ide to tako drugovi
Kritikujes nasu ubjedljivo najbolju utakmicu u gostima od pocetka sezone. Znaci il veze nemas sta pises il si zlonamjeran. Trece objasnjenje fakat ne vidim. Il ne gledas tekme uopste nego bacis pogled na teletext podjahkad i doneses sud.

Ma pitar
Nema šta drugo

Dobar ti argument.
"Da ga nije Alic zabio" hahhhaahahahahahahaha. Da ga nije zabio Kajkut u 92oj ne bi Zrinjski uzeo titulu. Da ga mi nismo zabili Velezu ove godine ne bi pobijedili. Jaka haos argumentacija.

salle86
Kontakt:

sub nov 01, 2025 7:05 pm

Ma nije cilj to...nejse
Samo kažem ne treba mijenjati komplet mišljenje na osnovu jednog rezultata ili gola. Pa da smo ili najgori ili najbolji.
Meni se lično meč protiv slobode nije svidio jer ono nije ozbiljna ekipa, a mi jesmo nešto i stvorili prilika ali opet sve je to "onako" jer gola iz igre ne bi dali da se igralo još 90 minuta.
Kako god, sloboda ostaje iza. Na redu je Velež
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Ratoborni Mrmot
Kontakt:

sub nov 01, 2025 7:44 pm

salle86 je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
Nadati se.

Ma pitar
Nema šta drugo

Nemoj gledati svijet prema sebi, jer nisi mjerodavan. Cuj tekma ti bila onako, 30 - 70 posjed, 5:27 sutevi, 9 2 odbrane golmana, realan rezultat 1:5, Milicevic se pretvorio u Nojera.

Meni guras pricu koju ne pricam, nit znas sta pricam, jer sam prokomentarisao nebulozu koju ti JESI napisao dok meni prigovaras nesto sto ja NISAM napisao. Odigras dobro, nafulas se, golman hobotnica i ispadnes, desava se, ja i ? Dje je problem ?

Da skratim, veze nemas, zlonamjeran si, ne gledas tekme uopste. Eto, pronadji se, jer nema cetvrtog objasnjenja za nebulozu koju si napisao.

fcz
Kontakt:

sub nov 01, 2025 8:18 pm

Je li to klub fakat dozvolio gostovanje prodavacima lubenica i smokvi?!
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

salle86
Kontakt:

sub nov 01, 2025 8:56 pm

salle86 je napisao/la:

Ma pitar
Nema šta drugo

Nemoj gledati svijet prema sebi, jer nisi mjerodavan. Cuj tekma ti bila onako, 30 - 70 posjed, 5:27 sutevi, 9 2 odbrane golmana, realan rezultat 1:5, Milicevic se pretvorio u Nojera.

Meni guras pricu koju ne pricam, nit znas sta pricam, jer sam prokomentarisao nebulozu koju ti JESI napisao dok meni prigovaras nesto sto ja NISAM napisao. Odigras dobro, nafulas se, golman hobotnica i ispadnes, desava se, ja i ? Dje je problem ?

Da skratim, veze nemas, zlonamjeran si, ne gledas tekme uopste. Eto, pronadji se, jer nema cetvrtog objasnjenja za nebulozu koju si napisao.
🤣🤣🤣
A brate smiješan si bgm
Nije se pretvorio u Nojera, jeste imao par odbrana ali od tih 27 šuteva jedno 22 je bilo bezopasno hajmo reći. Napad nam je najgori u ligi, zamisli kad iz 27 šuteva ti daš onakva 2 gola...
Nebitno, upravu si za sve
Ali ovo bildirano haha
Nisi dobar Allaha mi
Hahaha
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ublehas
Kontakt:

sub nov 01, 2025 9:09 pm

salle86 je napisao/la:
sub nov 01, 2025 7:05 pm
Ma nije cilj to...nejse
Samo kažem ne treba mijenjati komplet mišljenje na osnovu jednog rezultata ili gola. Pa da smo ili najgori ili najbolji.
Meni se lično meč protiv slobode nije svidio jer ono nije ozbiljna ekipa, a mi jesmo nešto i stvorili prilika ali opet sve je to "onako" jer gola iz igre ne bi dali da se igralo još 90 minuta.
Kako god, sloboda ostaje iza. Na redu je Velež
Naravno da je problem kada se mjenja misljenje nakon pobjede/poraza, ali je isto problem kada se sve pljuje. Fakat ne znam sta ljudi očekuju? Da igramo kao Real Madrid? Da svaku tekmu imamo posjed 70%, zabijemio 3-4 gola, ne primimo gol, niti dopustio protivnicima sansu? Tek to se računa kao dobra tekma?
Evo ja uvijek pokušavam biti realan i na zemlji. Realno, imamo 4. ili 5. ekipu po vrijednosti. Nemamo zaštitu saveza/sudija, i kao takvi smo trenutno treci i pobjedili smo tri najskuplje ekipe od kojih jedna kosta bar 3 puta vise od nas, a druge dvije imaju popriličnu pomoć sudija, da ne govorim da Borac trecinu tekmi i neigra, nego dodju samo da se istrce.
Realno, igramo cvrsto da ne primimo gol, a naprijed sta uradimo. To rezultira sa malo sansi protivnika i malo primljenih golova, ali i sa relativno malo datih golova.
Sto se tiče konkretno Slobode, istina je da je to smjesna ekipa, ali sto tako da je ta ekipa odigrala sa 150% svojih mogućnosti ako sto dobar dio ekipa igra protiv Zelje ili malenih.
Ti cesto kritikujes, pa meni dosta puta neargumentovano, ali koliko sam mogao upratiti ne radis to iz losih namjera, za razliku od nekoliko nikova koji samo čekaju bilo sta da orkestrirano pljuju po klubu iz ko zna kojih pobuda.
I ponavljam, kada je otjeran Miske, sve je počelo sa pljuckanjem po forumima i sa narucenim tekstovima, pa se poslije prenijelo na tribinu. Mi sada moramo biti puno pametniji, i ne dozvoliti da nam se ponove iste stvari.

ublehas
Kontakt:

sub nov 01, 2025 9:11 pm

fcz je napisao/la:
Po xy put ponavljam da klub ne moze uskratiti gostovanje gostujućim navijacima po svom nahođenju. Pogotovo u situaciji gdje je tribina gdje dolaze gostujući navijači u funkciji. Jednom smo pokušali pod izgovorom da se radi WC, pa nam savez naredio da ih moramo primiti. Na kraju mi ispali smjesni, a gosti dosli.

salle86
Kontakt:

sub nov 01, 2025 9:26 pm

@ublehas
Haha
A vidi ja baš kontam da nikako ne kritikujem ili baš malo
Meni je ove sezona idealna kad se uzme sve u obzir što si naveo
I protiv Slobode je extra rezultat 2-0 ali mi se ne sviđa 27 prilika i 2 gola "ni iz čega". To govori da moraju neke stvari bolje
Opet kažem, da smo ispali a postojala je sasvim realna opcija i za to, mnogi ovi što hvale 27 "prilika" i posjed 70% bi tjeralo Aždema. Ovako je sve extra
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ghamaz
Kontakt:

sub nov 01, 2025 9:47 pm

ublehas je napisao/la:
fcz je napisao/la:
Po xy put ponavljam da klub ne moze uskratiti gostovanje gostujućim navijacima po svom nahođenju. Pogotovo u situaciji gdje je tribina gdje dolaze gostujući navijači u funkciji. Jednom smo pokušali pod izgovorom da se radi WC, pa nam savez naredio da ih moramo primiti. Na kraju mi ispali smjesni, a gosti dosli.
Valjda je pravilo da ako se izvode radovi na stadionu nema gostujućih navijača. Nama se radi jug.

nekonvencionalan
Kontakt:

sub nov 01, 2025 10:06 pm

Do kada se prodaju online karte? Hoće li ih biti moguće kupiti i sutra?

ublehas
Kontakt:

sub nov 01, 2025 10:18 pm

ghamaz je napisao/la:
sub nov 01, 2025 9:47 pm
ublehas je napisao/la:
fcz je napisao/la:
Valjda je pravilo da ako se izvode radovi na stadionu nema gostujućih navijača. Nama se radi jug.
Koliko razumijem, to se odnosi na situaciju kada nema uslova da se prime gostujući navijači ili kada se radi gostujuća tribina. Realno kod nas to nije slučaj. Pa i Pitari su imali mogućnost da dodju, ali nisu htjeli zbog broja karata i uslova MUPa.

ublehas
Kontakt:

sub nov 01, 2025 10:25 pm

salle86 je napisao/la:
sub nov 01, 2025 9:26 pm
@ublehas
Haha
A vidi ja baš kontam da nikako ne kritikujem ili baš malo
Meni je ove sezona idealna kad se uzme sve u obzir što si naveo
I protiv Slobode je extra rezultat 2-0 ali mi se ne sviđa 27 prilika i 2 gola "ni iz čega". To govori da moraju neke stvari bolje
Opet kažem, da smo ispali a postojala je sasvim realna opcija i za to, mnogi ovi što hvale 27 "prilika" i posjed 70% bi tjeralo Aždema. Ovako je sve extra
Naravno da ne igramo idealno. Niko to i ne tvrdi. Ali isto tako igramo i stojimo na tabeli bolje nego sto bi trebali ako gledamo ulaganje u ekipu. Nije niko lud, pa da misli da je top sto nas je Posusje stislo pola sata, ili sto je Rudar na pocetku bio konkretniji, ali isto tako je činjenica da mi jednu tekmu nismo bili nadigrani, osim mozda protiv Veleža. Vidimo da je liga izjednačena. Svako pobjedjije svakoga i nerealno je očekivati da sa ovakvom ekipom dominiramo. Opet ponavljam nasa postavka je takva da igramo cvrsto i da primimo sto manje golova, a to se automatski osjeti u napadu. Za sada nam to donosi bodove.

SanMan
Kontakt:

sub nov 01, 2025 11:15 pm

Oni glupani na ss.ba/gg.ba upisali da je Široki pobjedio Zrinjskog i takvu tabelu napravili
Mi i Široki imamo po 22 boda .....
Ja reko odosmo u k... ako sutra ne pobjedimo - jedva ih skonto (koji su to glupani)

Ratoborni Mrmot
Kontakt:

sub nov 01, 2025 11:28 pm

salle86 je napisao/la:
sub nov 01, 2025 8:56 pm
salle86 je napisao/la:

Ma pitar
Nema šta drugo

🤣🤣🤣
A brate smiješan si bgm
Nije se pretvorio u Nojera, jeste imao par odbrana ali od tih 27 šuteva jedno 22 je bilo bezopasno hajmo reći. Napad nam je najgori u ligi, zamisli kad iz 27 šuteva ti daš onakva 2 gola...
Nebitno, upravu si za sve
Ali ovo bildirano haha
Nisi dobar Allaha mi
Hahaha
Kako nam je napad najgori u ligi kada je Zrinjski dao cak tri gola vise od nas, isti broj utakmica, uz jednu jako bitnu razliku nama su ponistili 7 ili 8 golova ove sezone ( to si ocito zaboravio ? ) od kojih su barem po jedan bili regularni i u Sirokom i u Bijeljini, sto potpuno mijenja tok utakmica shodno tome I efikasnost, a po meni i na derbiju je bezveze ponisten gol. Pala je prica u vodu koja kaze zabij tri pa ti ne mogu niste, e pa vidis da mogu.

Masakrirali nas, al doslovno, protiv Sirokog, Radnika, Sloge ( cist crveni za Vargu ), protiv Veleza nam Gigovic izmisli crveni, a onda nam nije dao da centar predjemo u drugom poluvremenu ( 5: 20 omjer prekrsaja bio), cist penal nam nije sviran protiv Zrinjskog nad Pejicem u prvom poluvremenu, a sve to nam se ozlijedi ubjedljivo najbolji ofanzivni veznjak u ekipi i sataremo 200% nalozenu Slobodu nakon svega. Igrali smo i protiv Leotara u kupu pa ih jedva prosli, a ta ista Sloboda nas dobije i izbaci iz kupa. Za mene je to odlicna utakmica, za tebe losa, pametnom dosta.

Na sve to imamo najbolju odbranu lige uz Zrinjski. Cetvrti ili peti budzet lige, mislim da smo tu negdje sa Pijacom, jedina ekipa uz Borac i Zrinjski koja ima pozitivnu gol razliku i opet ne valja. Ne znam sta kontas da mozemo sa ovakvim budzetom i tretmanom u savezu ? Brazilski napad i talijanska odbrana, a ? Jel to prica.

Veze ti nemas, pamcenje kao kod zlatne ribice, razumijevanje situacija i desavanja 0 ( nula ), sam si dao odgovor, ne trebas dalje. Budala sam kad uopste udjoh u raspravu sa tobom, a vidim da ne znas o cemu pricas, nit razumijes sta se desava i da sve navedeno utice na Zeljeznicar. Pa nije niko robot da ga se ne dotice, ne ide to tako.

Zivio

salle86
Kontakt:

ned nov 02, 2025 12:27 am

Dobro Klop
Šteta što si ovde samo 3 mjeseca, da si duže valjda bi šta naučio od tebe pa se i ja razumio ko ti 🤣
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 48 gostiju.

Prijava