Ma pitarRatoborni Mrmot je napisao/la: ↑sub nov 01, 2025 12:48 amKritikujes nasu ubjedljivo najbolju utakmicu u gostima od pocetka sezone. Znaci il veze nemas sta pises il si zlonamjeran. Trece objasnjenje fakat ne vidim. Il ne gledas tekme uopste nego bacis pogled na teletext podjahkad i doneses sud.
To sto pises ne ide bas tako ko sto mislis da ide.
🤍
🤍
🤍
Dobar ti argument.salle86 je napisao/la: ↑sub nov 01, 2025 5:45 pmMa pitarRatoborni Mrmot je napisao/la: ↑sub nov 01, 2025 12:48 amKritikujes nasu ubjedljivo najbolju utakmicu u gostima od pocetka sezone. Znaci il veze nemas sta pises il si zlonamjeran. Trece objasnjenje fakat ne vidim. Il ne gledas tekme uopste nego bacis pogled na teletext podjahkad i doneses sud.
Nema šta drugo
Paša moj, da ga Alić nije zabio i da smo otišli i izgubili na penale
Ovde bi takvi ko ti glave skidali
Ko što skidate nakon svakog kiksa
A nakon svakog trijumfa smo prvaci svemira
To je za mene izvinućeš PITARLUK
🤍
🤍
🤍
Nemoj gledati svijet prema sebi, jer nisi mjerodavan. Cuj tekma ti bila onako, 30 - 70 posjed, 5:27 sutevi, 9 2 odbrane golmana, realan rezultat 1:5, Milicevic se pretvorio u Nojera.salle86 je napisao/la: ↑sub nov 01, 2025 5:45 pmMa pitarRatoborni Mrmot je napisao/la: ↑sub nov 01, 2025 12:48 amKritikujes nasu ubjedljivo najbolju utakmicu u gostima od pocetka sezone. Znaci il veze nemas sta pises il si zlonamjeran. Trece objasnjenje fakat ne vidim. Il ne gledas tekme uopste nego bacis pogled na teletext podjahkad i doneses sud.
Nema šta drugo
Ratoborni Mrmot je napisao/la: ↑sub nov 01, 2025 7:44 pmNemoj gledati svijet prema sebi, jer nisi mjerodavan. Cuj tekma ti bila onako, 30 - 70 posjed, 5:27 sutevi, 9 2 odbrane golmana, realan rezultat 1:5, Milicevic se pretvorio u Nojera.salle86 je napisao/la: ↑sub nov 01, 2025 5:45 pmMa pitarRatoborni Mrmot je napisao/la: ↑sub nov 01, 2025 12:48 am
Kritikujes nasu ubjedljivo najbolju utakmicu u gostima od pocetka sezone. Znaci il veze nemas sta pises il si zlonamjeran. Trece objasnjenje fakat ne vidim. Il ne gledas tekme uopste nego bacis pogled na teletext podjahkad i doneses sud.
Nema šta drugo
Meni guras pricu koju ne pricam, nit znas sta pricam, jer sam prokomentarisao nebulozu koju ti JESI napisao dok meni prigovaras nesto sto ja NISAM napisao. Odigras dobro, nafulas se, golman hobotnica i ispadnes, desava se, ja i ? Dje je problem ?
Da skratim, veze nemas, zlonamjeran si, ne gledas tekme uopste. Eto, pronadji se, jer nema cetvrtog objasnjenja za nebulozu koju si napisao.

🤍
🤍
🤍
Naravno da je problem kada se mjenja misljenje nakon pobjede/poraza, ali je isto problem kada se sve pljuje. Fakat ne znam sta ljudi očekuju? Da igramo kao Real Madrid? Da svaku tekmu imamo posjed 70%, zabijemio 3-4 gola, ne primimo gol, niti dopustio protivnicima sansu? Tek to se računa kao dobra tekma?salle86 je napisao/la: ↑sub nov 01, 2025 7:05 pmMa nije cilj to...nejse
Samo kažem ne treba mijenjati komplet mišljenje na osnovu jednog rezultata ili gola. Pa da smo ili najgori ili najbolji.
Meni se lično meč protiv slobode nije svidio jer ono nije ozbiljna ekipa, a mi jesmo nešto i stvorili prilika ali opet sve je to "onako" jer gola iz igre ne bi dali da se igralo još 90 minuta.
Kako god, sloboda ostaje iza. Na redu je Velež
Po xy put ponavljam da klub ne moze uskratiti gostovanje gostujućim navijacima po svom nahođenju. Pogotovo u situaciji gdje je tribina gdje dolaze gostujući navijači u funkciji. Jednom smo pokušali pod izgovorom da se radi WC, pa nam savez naredio da ih moramo primiti. Na kraju mi ispali smjesni, a gosti dosli.
🤍
🤍
🤍
Valjda je pravilo da ako se izvode radovi na stadionu nema gostujućih navijača. Nama se radi jug.ublehas je napisao/la: ↑sub nov 01, 2025 9:11 pmPo xy put ponavljam da klub ne moze uskratiti gostovanje gostujućim navijacima po svom nahođenju. Pogotovo u situaciji gdje je tribina gdje dolaze gostujući navijači u funkciji. Jednom smo pokušali pod izgovorom da se radi WC, pa nam savez naredio da ih moramo primiti. Na kraju mi ispali smjesni, a gosti dosli.
Koliko razumijem, to se odnosi na situaciju kada nema uslova da se prime gostujući navijači ili kada se radi gostujuća tribina. Realno kod nas to nije slučaj. Pa i Pitari su imali mogućnost da dodju, ali nisu htjeli zbog broja karata i uslova MUPa.ghamaz je napisao/la: ↑sub nov 01, 2025 9:47 pmValjda je pravilo da ako se izvode radovi na stadionu nema gostujućih navijača. Nama se radi jug.ublehas je napisao/la: ↑sub nov 01, 2025 9:11 pmPo xy put ponavljam da klub ne moze uskratiti gostovanje gostujućim navijacima po svom nahođenju. Pogotovo u situaciji gdje je tribina gdje dolaze gostujući navijači u funkciji. Jednom smo pokušali pod izgovorom da se radi WC, pa nam savez naredio da ih moramo primiti. Na kraju mi ispali smjesni, a gosti dosli.
Naravno da ne igramo idealno. Niko to i ne tvrdi. Ali isto tako igramo i stojimo na tabeli bolje nego sto bi trebali ako gledamo ulaganje u ekipu. Nije niko lud, pa da misli da je top sto nas je Posusje stislo pola sata, ili sto je Rudar na pocetku bio konkretniji, ali isto tako je činjenica da mi jednu tekmu nismo bili nadigrani, osim mozda protiv Veleža. Vidimo da je liga izjednačena. Svako pobjedjije svakoga i nerealno je očekivati da sa ovakvom ekipom dominiramo. Opet ponavljam nasa postavka je takva da igramo cvrsto i da primimo sto manje golova, a to se automatski osjeti u napadu. Za sada nam to donosi bodove.salle86 je napisao/la: ↑sub nov 01, 2025 9:26 pm@ublehas
Haha
A vidi ja baš kontam da nikako ne kritikujem ili baš malo
Meni je ove sezona idealna kad se uzme sve u obzir što si naveo
I protiv Slobode je extra rezultat 2-0 ali mi se ne sviđa 27 prilika i 2 gola "ni iz čega". To govori da moraju neke stvari bolje
Opet kažem, da smo ispali a postojala je sasvim realna opcija i za to, mnogi ovi što hvale 27 "prilika" i posjed 70% bi tjeralo Aždema. Ovako je sve extra
Kako nam je napad najgori u ligi kada je Zrinjski dao cak tri gola vise od nas, isti broj utakmica, uz jednu jako bitnu razliku nama su ponistili 7 ili 8 golova ove sezone ( to si ocito zaboravio ? ) od kojih su barem po jedan bili regularni i u Sirokom i u Bijeljini, sto potpuno mijenja tok utakmica shodno tome I efikasnost, a po meni i na derbiju je bezveze ponisten gol. Pala je prica u vodu koja kaze zabij tri pa ti ne mogu niste, e pa vidis da mogu.salle86 je napisao/la: ↑sub nov 01, 2025 8:56 pmRatoborni Mrmot je napisao/la: ↑sub nov 01, 2025 7:44 pmNemoj gledati svijet prema sebi, jer nisi mjerodavan. Cuj tekma ti bila onako, 30 - 70 posjed, 5:27 sutevi, 9 2 odbrane golmana, realan rezultat 1:5, Milicevic se pretvorio u Nojera.
Meni guras pricu koju ne pricam, nit znas sta pricam, jer sam prokomentarisao nebulozu koju ti JESI napisao dok meni prigovaras nesto sto ja NISAM napisao. Odigras dobro, nafulas se, golman hobotnica i ispadnes, desava se, ja i ? Dje je problem ?
Da skratim, veze nemas, zlonamjeran si, ne gledas tekme uopste. Eto, pronadji se, jer nema cetvrtog objasnjenja za nebulozu koju si napisao.![]()
A brate smiješan si bgm
Nije se pretvorio u Nojera, jeste imao par odbrana ali od tih 27 šuteva jedno 22 je bilo bezopasno hajmo reći. Napad nam je najgori u ligi, zamisli kad iz 27 šuteva ti daš onakva 2 gola...
Nebitno, upravu si za sve
Ali ovo bildirano haha
Nisi dobar Allaha mi
Hahaha

🤍
🤍
🤍