Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon okt 06, 2025 1:35 pm

Iz zajebancije znam napisati da sudijama treba preventivno yebati mater. Raja se odmah digne i kaže da se mora navijati korektno i samo za Želju.
Najbolji primjer vam je Gavran, na tekmama se ponaša kao neko ko je aktivan član Hora bečkih dječaka.
Čak i huligane sa Sjevera ignoriše. :shisha:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Dzezvar
Kontakt:

pon okt 06, 2025 5:18 pm

avlami97 je napisao/la:
Iz zajebancije znam napisati da sudijama treba preventivno yebati mater. Raja se odmah digne i kaže da se mora navijati korektno i samo za Želju.
Najbolji primjer vam je Gavran, na tekmama se ponaša kao neko ko je aktivan član Hora bečkih dječaka.
Najgora budala je stara budala pa tako i gavran...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

BHDragons
Kontakt:

pon okt 06, 2025 5:23 pm

Ogaditi nam Želju, fudbal i domovinu nećete nikad!
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

gavran
Kontakt:

pon okt 06, 2025 7:44 pm

Dzezvar je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
samo vas posmatram...................
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

salle86
Kontakt:

pon okt 06, 2025 8:48 pm

Volio ih neko ili ne, emisija na Areni o ovom kolu sve govori.
Ismijaše cijelo kolo i suđenje koje je toliko bilo tendenciozno da je za zatvora
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

igla
Kontakt:

pon okt 06, 2025 9:03 pm

Svaka čast Harisu Kaljancu, a ovdje nastavite pričati jesmo dobro igrali ili nismo....

avlami97
Kontakt:

pon okt 06, 2025 9:11 pm

gavran je napisao/la:
pon okt 06, 2025 7:44 pm
Dzezvar je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
samo vas posmatram...................
Priznaj Gavrane da su nas sudije počele klati od kada si postao primjer svim korektnim navijačima :D

SamoNapad
Kontakt:

pon okt 06, 2025 9:58 pm

igla je napisao/la:
pon okt 06, 2025 9:03 pm
Svaka čast Harisu Kaljancu, a ovdje nastavite pričati jesmo dobro igrali ili nismo....
Najgore kad nakon svega poklekne i izgubiš utakmice jer ti je pun **** svega i onda ti kažu da si sam kriv . Počneš komentarisati igrače koji više ne mogu da vrate zar da proslave gol. Igraci Borca više ne slave golove i tu je kraj, valjda treniraš da bi pokazao svoj kvalitet a ovdje samo sudije pokazuju svoje bezobrazluke. Haj sto kradu u direktnom okršaju ali sto namještaju utakmice u kojima ne igraju ...

SanMan
Kontakt:

pon okt 06, 2025 10:01 pm

Ma mi smo navikli da nas kolju sa ovim ofsajdima ( o faulovima i drugim "sitnim" za.ebancijama da ne govorimo )
nego ima li neki primjer kad su nas pripazili - pratim klub odavnoodavno al valjda demencija

igla
Kontakt:

pon okt 06, 2025 10:12 pm

Meni nije jasno kako iko može o fudbalu pričati npr u utakmici protiv Radnika. Pa dovoljan je onaj faul nad Alićem pred kraj utakmice da si svjestan "koliko je sati".

Onaj ko je nekad igrao neki sport zna kako je kad te sudija kolje. Ove priče "zabij pa ti ne mogu ništa" prođu u 1 od 30 utakmica. To je glupost.

Ne kontam kako ljudi ne shvataju da ne možeš da daš 100% kad svaki jači duel je faul protiv tebe, kad ti prekida ritam, kad znaš da ga u napadu ne smiješ ružno pogledati da ti ne svira faul u napadu, kad u skoku moraš ko pingvin skakati da ti ne bi svirao lakat, kad ti svira aut za protivnika na dodir lopte s linijom, kad znaš da te protivnik može satrat i da će ti ovaj pokazat da ustaneš. De malo uđite u tu kožu.

Isto tako mi se gadi kad počnu hvalit Borac, a njihovi igrači dobiju faul na psovku s tribine. Pa logično je da imaš samopouzdanje i ideš u dribling kad znaš da ti je svaki kontakt slobodan udarac. Pa ljudi ne slave golove dokle to ide.

avlami97
Kontakt:

pon okt 06, 2025 10:22 pm

Haris Kaljanac, nekadašnji sudija s FIFA značkom i sudijski ekspert Arene Sport komentarisao je dešavanja u 10. kolu Premijer lige.
Kaljanac je bio nemilosrdan prema Frani Jeliću iz Širokog Brijega i njegovim pomoćnicima Dejanu Stjepanoviću i Mirzi Čehaji koji su sudili meč Radnik - Željezničar.

Bijeljinci su meč dobili s 1:0, a Kaljanac smatra da je poništen čist gol sarajevskim Plavim pošto se prema njegovom mišljenju Jaganjac nije nalazio u ofsajdu poslije čega je Milošević loptu poslao u mrežu.
- Igrač Željezničara nije u ofsajd poziciji, linije se prelamaju, povjerenje u crtanje linija ne mogu da garantujem, vratio sam se svojoj metodi, što vidim tome i vjerujem i mogu reći da ovdje nema ofsajd pozicije - rekao je Kaljanac te tom prilikom spomenuo i krivudave linije u VAR sobi.

- Kriterij nije bio ujednačen, u ovom kolu imamo dosta situacija koje su bile nelogične od strane sudije.
- Ne znam šta se dešava u glavama sudija, kako prvenstvo odmiče, ne znam gdje će završiti.
Kaljanac se dotakao i situacije iz samog finiša meča kad je Alić povučen za dres od strane jednog igrača Radnika, a Jelić nije svirao faul.
- Ovo je sramota. Faul je bio očigledan i ne treba previše izmišljati i pametovati, to vidi sam gledatelj kući, zamisli kako je onim što dođu na stadion. Možda nas pokušavaju napraviti ludim. Ovo se dešava često.

Dokle je došlo da ni pitar Kaljanac nije mogao više prešućivati očigledne činjenice.

igla
Kontakt:

pon okt 06, 2025 10:31 pm

Lik je korektan poprilicno u analizama, a korektan znaci ostar. Ovo veceras je bio slag na tortu.

Da je vise glasnih Bosnjaka i Bosanaca od bilo kakvog utjecaja u fudbalu, mozda bi i nekog efekta bilo. Ovako sute, od Edina Dzeke, koji statusom moze srusiti savez, pa nadalje, tako da cijenim svakog ko kaze bilo sta.

Occasionally
Kontakt:

pon okt 06, 2025 11:25 pm

slika

slika

Kaljanac...

slika

Occasionally
Kontakt:

pon okt 06, 2025 11:39 pm

slika

fcz
Kontakt:

uto okt 07, 2025 12:11 am

Po gradu se prica da je bljuzgavi Niksic aktivirao Kaplana.

Ako se sjetimo "pojeo vuk magarca" odluke saveza u slucaju napada na nase igrace na igralistu kraj standa s lubenicama, ta prica i ne zvuci tako mahalski.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Google [Bot] i 68 gostiju.

Prijava