Najbolji primjer vam je Gavran, na tekmama se ponaša kao neko ko je aktivan član Hora bečkih dječaka.
Čak i huligane sa Sjevera ignoriše.

Najgora budala je stara budala pa tako i gavran...avlami97 je napisao/la: ↑pon okt 06, 2025 1:35 pmIz zajebancije znam napisati da sudijama treba preventivno yebati mater. Raja se odmah digne i kaže da se mora navijati korektno i samo za Želju.
Najbolji primjer vam je Gavran, na tekmama se ponaša kao neko ko je aktivan član Hora bečkih dječaka.
Čak i huligane sa Sjevera ignoriše.![]()
samo vas posmatram...................Dzezvar je napisao/la: ↑pon okt 06, 2025 5:18 pmNajgora budala je stara budala pa tako i gavran...avlami97 je napisao/la: ↑pon okt 06, 2025 1:35 pmIz zajebancije znam napisati da sudijama treba preventivno yebati mater. Raja se odmah digne i kaže da se mora navijati korektno i samo za Želju.
Priznaj Gavrane da su nas sudije počele klati od kada si postao primjer svim korektnim navijačimagavran je napisao/la: ↑pon okt 06, 2025 7:44 pmsamo vas posmatram...................Dzezvar je napisao/la: ↑pon okt 06, 2025 5:18 pmNajgora budala je stara budala pa tako i gavran...avlami97 je napisao/la: ↑pon okt 06, 2025 1:35 pmIz zajebancije znam napisati da sudijama treba preventivno yebati mater. Raja se odmah digne i kaže da se mora navijati korektno i samo za Želju.
Najgore kad nakon svega poklekne i izgubiš utakmice jer ti je pun **** svega i onda ti kažu da si sam kriv . Počneš komentarisati igrače koji više ne mogu da vrate zar da proslave gol. Igraci Borca više ne slave golove i tu je kraj, valjda treniraš da bi pokazao svoj kvalitet a ovdje samo sudije pokazuju svoje bezobrazluke. Haj sto kradu u direktnom okršaju ali sto namještaju utakmice u kojima ne igraju ...