Vico i Čeferin haveri...neće to piti vode
Naravno da je pogresno povucena kao i vecina linija koje povlace. Oni povlace linije samo da “dokazu”
Ubačeni element objasnio (nacrtao). To je sva filozofija oko linija.ubaceni element je napisao/la: ↑ned sep 21, 2025 10:09 pmNaravno da je pogresno povucena kao i vecina linija koje povlace. Oni povlace linije samo da “dokazu”
ono sto su naumili. Zuta linija je ispravna.
![]()
Naravno, zato i kazem to se ne moze tako lako iskorijenit, morao bi mjenjati cijelu komisiju, nije problem u sudijama.igla je napisao/la: ↑ned sep 21, 2025 11:14 pmLogično da ih štite jer ih i delegiraju sa zadatkom.
Imam sreću/nesreću da sam slušao kako se to radi od dva momka koji su poslije promijenili profesiju jer "nisu ispunili zadatak".
Čitao sam i Sabrijine poruke nakon zapaljenog auta i sl.
Oni su izvršioci zadataka koje im stave pred njih.
Pitao bih te može li da tri kluba istupe iz takmičenja + još više klubova iz Prve lige Federacije…AsharaK je napisao/la: ↑ned sep 21, 2025 11:05 pmFazon je sto se ove stvari ne mogu ispraviti nikakvim dopisima, mozes pisat kome hoces i sta hoces, al to se nikad ne moze promjenit. Tako je, kako je. Jedino sto moze ispravit ovu situaciju jeste da se stranci dovedu u ovaj komitet za sudije, mozda jedino tako. Uredu je pogrijesit, pogrijesit se moze, al je problem u tome sto oni stite sudije, umjesto da dobiju kaznu zabrane sudjenja 2-3 godine.
Necemo pretjerivat, to bi znacilo i gasenje kluba. Malo realnosti jebiga.kvalitet je napisao/la: ↑ned sep 21, 2025 11:18 pmPitao bih te može li da tri kluba istupe iz takmičenja + još više klubova iz Prve lige Federacije…AsharaK je napisao/la: ↑ned sep 21, 2025 11:05 pmFazon je sto se ove stvari ne mogu ispraviti nikakvim dopisima, mozes pisat kome hoces i sta hoces, al to se nikad ne moze promjenit. Tako je, kako je. Jedino sto moze ispravit ovu situaciju jeste da se stranci dovedu u ovaj komitet za sudije, mozda jedino tako. Uredu je pogrijesit, pogrijesit se moze, al je problem u tome sto oni stite sudije, umjesto da dobiju kaznu zabrane sudjenja 2-3 godine.