Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

milanribar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet sep 05, 2025 11:01 am

Nema potrebe da se dižu tenzije i frka oko investitora u jeku najteže sezone ikad, dobro smo krenuli najgore bi bilo da ekipa osjeti neki negativan naboj oko kluba sad.
Ukoliko je ponuda tu i ako je čovjek ozbiljan, nema šanse da će ga ovaj saziv skupštine odbiti to zaboravite. Druga stvar je što ova skupština ima mandat još jako kratko, to potencijalno otvara vrata za nove članove koji bi ušli u saziv a većina ljudi je jako potrošena i zasićena jer je bio baš težak period za klub.

ublehas
Kontakt:

pet sep 05, 2025 11:26 am

milanribar je napisao/la:
pet sep 05, 2025 11:01 am
Nema potrebe da se dižu tenzije i frka oko investitora u jeku najteže sezone ikad, dobro smo krenuli najgore bi bilo da ekipa osjeti neki negativan naboj oko kluba sad.
Ukoliko je ponuda tu i ako je čovjek ozbiljan, nema šanse da će ga ovaj saziv skupštine odbiti to zaboravite. Druga stvar je što ova skupština ima mandat još jako kratko, to potencijalno otvara vrata za nove članove koji bi ušli u saziv a većina ljudi je jako potrošena i zasićena jer je bio baš težak period za klub.
Taman, evo prilike da se prijave svi ovi što sve znaju, i da nam svima bude bolje.

avlami97
Kontakt:

pet sep 05, 2025 12:00 pm

Ludvig Leple je napisao/la:
pet sep 05, 2025 8:30 am
Ovo je nevjerovatno koliko mržnje se širi prema Senadu M. Čovjek nije u Klubu, čovjek posuđuje novce kad god zaškripi, čovjek je imao viziju, čovjek je uspostavio jedini sistem koji je funkcionisao od rata pa na ovamo, čovjek je težak k'o tuč, čovjek je tvrdoglav k'o malo ko, ali je neko ko nam je valjao. Da li je griješio u vezi dovođenja igrača i trenra, jeste, nije se rodio da ne pravi greške, a svi vi botovi koji ste se aktivirali da popljujete prijedlog (d.d.) ovog čovjeka možete samo da lagano lajete i trudite se da ga blatite i dalje.
A što se tiče stare priče oko jade jadnog koji je ovaj Klub gurao svejsno u ambis još jednom ćemo se prisjetiti njegovih vrlih poteza.
Nikad oprostiti i ne zaboraviti!
slika

slika

Niko mi ne reče da li je Sanin Mirvić bio na sastanku vezano za njegovo pismo namjere koje je poslao?
:palacgore:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

HajrA
Kontakt:

pet sep 05, 2025 1:48 pm

Norsborg je napisao/la:
pet sep 05, 2025 10:53 am
Nije ni Abramovic u Chelziju zaradjivao, bilo mu je zadovoljstvo u toj igracki od fudbala ucestvovati.
I ovakvi likovi bi da vode klubsku politiku!

Jednostavno nevjerovatno je koliko u ovoj izjavi ima neznanja, koliko je ona besmislena, smjesna i glupa!!!

I on se shprda sa d.d. M.S. i sl.

Nevjerovatno !!!
TM87

kvalitet
Kontakt:

pet sep 05, 2025 2:05 pm

Occasionally je napisao/la:
čet sep 04, 2025 9:41 pm
kvalitet je napisao/la:
čet sep 04, 2025 8:24 pm
Occasionally je napisao/la:
čet sep 04, 2025 8:05 pm
@ kvalitet
A to će investitor sam od sebe namaći tih 10 miliona ?

Naravno da neće. Niti može. Niti ih ima.

A mi možemo namaći tih milion -dva.
Jedan kvalitetan izlet u Evropu i imaš ih.

Ne kažem da sam eksplicitno protiv investitora ili čak i za tu ideju d.o.o ali dok se ne vidi pismena izjava tj namjera i s kontra strane stav Skupštine (radne grupe) fakat se samo bezveze ovdje koljemo i vrijeđamo.
Stvarni godišnji budžet kona je preko 10 miliona. Odakle im pare?
Odakle nama 8 milona u budgetu a nemamo investitora !

Nisam im (kone) vidio godišnji izvještaj ali rekoše da im je minus 18 miliona.
Ko ga napravi ?
Eto da je investitorovo samo milion i da kaže idem, kako će ga naplatiti?
Oni ništa osim amblema i opreme na igračima nemaju.

Ali Željo Ima...

slika
Mi smo 2024. imali prihode od 5,3 miliona, to je realnost bez Evrope. Od 5,3m iz budžeta je bilo čak 1,4m. Ako odbiješ i članarine, to je cca. 3,5 miliona. To je i u istočnoevropskim okvirima - JAD!
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

dzulijano_pike
Kontakt:

pet sep 05, 2025 3:25 pm

Mulalic Edis je napisao/la:
čet sep 04, 2025 8:53 pm
HajrA je napisao/la:
čet sep 04, 2025 5:27 pm
Gospodin S.M.
Manite se ljudi shupljih prica nama treba investitor!
NE TREBA NAM INVESTITOR!!!
Treba nam jaka i sposobna uprava!!!
Jaka i sposobna uprava je INVESTITOR!!!
Treba nam diioničko društvo
Hajduku ide super :kafa:
"Željo je jednostavno dio našeg karaktera" - Mladen Vojičić Tifa

milanribar
Kontakt:

pet sep 05, 2025 3:30 pm

dzulijano_pike je napisao/la:
pet sep 05, 2025 3:25 pm
Mulalic Edis je napisao/la:
čet sep 04, 2025 8:53 pm
HajrA je napisao/la:
čet sep 04, 2025 5:27 pm
Gospodin S.M.
Manite se ljudi shupljih prica nama treba investitor!
NE TREBA NAM INVESTITOR!!!
Treba nam jaka i sposobna uprava!!!
Jaka i sposobna uprava je INVESTITOR!!!
Treba nam diioničko društvo
Hajduku ide super :kafa:
Odmah su mi oni u glavi kad čujem taj način poslovanja i kakvo je rasulo kod njih. Još oni imaju najveću bazu navijača na balkanu i opet im se ne zna đe gone bukvalno.

jug21
Kontakt:

pet sep 05, 2025 3:39 pm

Ovo je nevjerovatno koliko mržnje se širi prema Senadu M. Čovjek nije u Klubu, čovjek posuđuje novce kad god zaškripi, čovjek je imao viziju, čovjek je uspostavio jedini sistem koji je funkcionisao od rata pa na ovamo, čovjek je težak k'o tuč, čovjek je tvrdoglav k'o malo ko, ali je neko ko nam je valjao. Da li je griješio u vezi dovođenja igrača i trenra, jeste, nije se rodio da ne pravi greške, a svi vi botovi koji ste se aktivirali da popljujete prijedlog (d.d.) ovog čovjeka možete samo da lagano lajete i trudite se da ga blatite i dalje.
A što se tiče stare priče oko jade jadnog koji je ovaj Klub gurao svejsno u ambis još jednom ćemo se prisjetiti njegovih vrlih poteza.
slika

slika

Niko mi ne reče da li je Sanin Mirvić bio na sastanku vezano za njegovo pismo namjere koje je poslao?
Gdje si Kovačeviću :lol:
Ovo je moglo proći 2022/2023,džaba sve kad je sud presudio u korist :titula:
Možda ti kao Dodo,ne poštuješ sudske odluke,a na to sve dodaj 400.000 što mu se pliva,a i tu je donesena odluka u korist Najtrofejnijeg.
A ko gura klub u ambis,vidimo zadnjih godina i sedmica!
Sve dođe na svoje!
KRAJ PRIČE

Ratoborni Mrmot
Kontakt:

pet sep 05, 2025 3:45 pm

Dzezvar je napisao/la:
pet sep 05, 2025 5:48 am
Ratoborni Mrmot je napisao/la:
čet sep 04, 2025 11:52 pm
Dzezvar je napisao/la:
čet sep 04, 2025 7:31 pm

:placeodsmijeha:
Sad cu i ja ko i vi...
Zasto posuduje klub pare od nekoga ko rovari i ko je opasnost za klub.....
Joj kako ste smijesni....i da imam interes....
Jednina, ne mnozina, ja sam smijesan, a ne vi ste smijesni.

Posudio je pare da zakuca Amara koji se sam namjestio na volej kada je poceo da zateze oko licence kada je samo on ostao da potpise, a mi se za zivot borili. I onda uradi bas ono za sta je javno pljuvao Celavu Kartoteku. Tu mu je i bio kraj, ko sto je i kraj Senadu, raja je provalila ko je i sta je. Problem je sto smetljar i dalje rovari.

Nemas puno opcija, branis zivotom lika koji nema dobre namjere sto se tice Zeljeznicara i koji i dalje ima svoje botove, ne znam sta bih ti rek'o.
Stani malo ,pun si kontradiktornosti..
Ti hoces meni da kazes da je "neprijatelj kluba" posudio pare samo da Amara zakuca.... a ne da pomogne klubu...
Pa onda kazes da se Amar sam namjestio na voej...
Ako je "neprijatelj kluba" zasto bi posudio pare ako se Amar sam namjestio na volej kod raje.
Logicno je valjda da ako je " neprijateljj kluba" da pusti da stvari idu svojim tokom,da klub ne dobije licencu,da raja onda na jos gori nacin yebe mater Amaru ....

Vidi,ja nikada necu odustati od svog stava da onome ko je na bilo koji nacin ostetio klub yebem mater,a onoga ko je na bilo koji nacin pomogao klubu i ostavio nesto iza sebe podrzim...
Tako da ti oni koji te hajcaju mozete qrcu svirati....
Ti drugi u zadnjih 7 dana koji pokusava mene kao da diskredituje....a znam i odakle dolaze ti vjetrovi.Mozda i postavim neke stvari ovdje javno pa neka se vidi.....
Nisam pun kontradiktornosti nego pisem sta se dogodilo i da je vise nego ocito da se i dalje mota oko kluba i ceka priliku da omasti brk. Nije jedini.

Puno sebi dajes na vaznosti, a nebitan si kao i ja, nit me ko hajca, nit me ko moze nahajcati. Senadovi u klubu su od pocetka protiv investitora, znaci od pocetka, bas kao i on. Znaci uopste ne znaju sta se desava, al su protiv. Treba li dalje ? Za mene ne treba i takvi su dusmani, jer su protiv bilo koga i bilo kada nevezano sta nudi za ulazak u klub I ovo ne pisem jer sam za Mirvica, pisem generalno. Ako nema bankarskih garancija od Mirvica sto se tice ulaganja i da je imovina kluba maksinalno zasticena logicno je da sam i ja protiv. Shodno napisanom cekamo ponudu odnosno draft ugovora pa da vidimo gdje smo. Na osnovu ponudjenih uslova treba biti za ili protiv investitora, a ne kao Senad i njegovo jato koji su protiv u startu. Ne trebas biti intelektualac i kvantni fiizicar da zakljucis sta on i njegovi (ne)zele i gdje je klub u cijeloj prici.

Ti branis pricu S.M, nema potrebe da nastavljamo, obojica smo se jasno pozicionirali, a tebi sam replicirao jer pises to sto pises. Cisto da se zna sta se desavalo ili sta se desava.

Objavljuj sta hoces sto se mene tice, nit me se dotice, nit me zanima. Jedno sto me zanima jeste Zeljeznicar.

PlavaDobrinja1921
Kontakt:

pet sep 05, 2025 3:49 pm

Stop povratnicima osim ako se ne zoves Edin

SamoNapad
Kontakt:

pet sep 05, 2025 5:14 pm

Mlada reprezentacija igra bez ijednog igraca naseg , znaci ni na klupi nema Rakica. Luka Misimovic ne igra u Rudaru i redno ga zove i posstavi na klupu. Da ne pricam da ima jos takvih koji nisu ni na spiskovima seniorskih ekipa. Ne znam sta treba vise da se desi da bude belaj u nasoj drzavi radi saveza. Koga oni prave budalom sa ovim pozivima? Ima li novinara ulizica da naprave neki tekst cisto iz postovanja prema svojoj struci ako nista ?

Meha87
Kontakt:

pet sep 05, 2025 5:32 pm

SamoNapad je napisao/la:
Mlada reprezentacija igra bez ijednog igraca naseg , znaci ni na klupi nema Rakica. Luka Misimovic ne igra u Rudaru i redno ga zove i posstavi na klupu. Da ne pricam da ima jos takvih koji nisu ni na spiskovima seniorskih ekipa. Ne znam sta treba vise da se desi da bude belaj u nasoj drzavi radi saveza. Koga oni prave budalom sa ovim pozivima? Ima li novinara ulizica da naprave neki tekst cisto iz postovanja prema svojoj struci ako nista ?
Jel se Rakic uopce odazvao pozivu jer je igrao za Srbiju prije?

Ludvig Leple
Kontakt:

pet sep 05, 2025 6:00 pm

jug21 je napisao/la:
pet sep 05, 2025 3:39 pm
slika

slika

Gdje si Kovačeviću :lol:
Ovo je moglo proći 2022/2023,džaba sve kad je sud presudio u korist :titula:
Možda ti kao Dodo,ne poštuješ sudske odluke,a na to sve dodaj 400.000 što mu se pliva,a i tu je donesena odluka u korist Najtrofejnijeg.
A ko gura klub u ambis,vidimo zadnjih godina i sedmica!
Sve dođe na svoje!
Vidi momčino način na koji ti pišeš i koliko emocija unosiš kad se spomene trener kojem je draži HŠĶ od "njegovog" Želje baš je zanimljivo. Nekako mi se čini da ti je draži najveći grobar kluba nego naš Stogodišnjak, ali znaš kako kažu sreća pa nismo svi isti.

Kako god, pozdravi ga kad ga vidiš i reci mu da nikad nije naučio igrati boba preko ograde stare nam šljake sa onim nepismenim drugom Memićem, a i pitaj ga kad će do braće Ilić malo svratiti u Krupu da ih pripazi...

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet sep 05, 2025 6:09 pm

Svaki naredni post sa tom raspravom ce biti obrisan
Željezničar ante portas !

Dzezvar
Kontakt:

pet sep 05, 2025 6:23 pm

Padobranci izazivaju reakcije.Niko od nas nije spominjao ovo mjesecima dok se nisu pojavili ovi...
Sto se mene tice ja prestajem.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

SamoNapad
Kontakt:

pet sep 05, 2025 6:44 pm

Meha87 je napisao/la:
pet sep 05, 2025 5:32 pm
SamoNapad je napisao/la:
Jel se Rakic uopce odazvao pozivu jer je igrao za Srbiju prije?
Poziv je dobio on i Sabic ,ni jednog nema.
Smijesno je da igrac Omic koji (ne)igra za Loznicu (druga liga Srbije) ima prednost i jos bruku nekih nelogicnosti. Mislim nisu to nelogicnosti nego dokaz koliko smo mi nebitni. Ali kazem Zeljo ce raz*** ovo sijelo(Vico-Beus Hdz Snsd) kad tad.

Jacksparrow
Kontakt:

pet sep 05, 2025 7:03 pm

Ko ono nudi iptv, nek se javi da se Zdogovorimo 😁
Zadnja izmjena: Jacksparrow, dana/u pet sep 05, 2025 8:33 pm, ukupno mijenjano 1 put.
FCŽ

Sky1
Kontakt:

pet sep 05, 2025 7:11 pm

Ma nebitni su ovi padobranci, oni su interesno vezani i šaka ih je po forumima, a pravi i iskreni navijači su sazreli dovoljno, preko 90% tako da nema brige za klub, ovi mogu verglati u prazno. Pravi navijači znaju istinu i to je najbitnije.

Okolele
Kontakt:

pet sep 05, 2025 8:52 pm

Sad dok ovoj dvojici izganjaju dozvole proći će dva mjeseca standardno..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet sep 05, 2025 9:03 pm

Jacksparrow je napisao/la:
pet sep 05, 2025 7:03 pm
Ko ono nudi iptv, nek se javi da se Zdogovorimo 😁
Kolega AsharaK fenomenalna IPTV vec je godinama koristim cista 10-ka
Alea iacta est!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 124 gosta.

Prijava