Ratoborni Mrmot je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 11:52 pm
Dzezvar je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 7:31 pm
Ratoborni Mrmot je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 6:43 pm
Nema, ali rovari i non stop nas jebe, ima covjeka u UO, ima neke skupstinare i na sve to Duvnjaka u komisiji za izbor novih skupstinara. On sa jedne strane i Badzakova ekipa sa druge strane, ne znas ko je veca stetocina. Bezveze se blamiras i branis ga,
S ovom pricom pokazujes da imas interes ili si slijep pa ne prepoznajes da je SM sa svojim egom i narcisizmom jedna od vecih opasnosti za buducnost Zeljeznicara. On i Badzakovi, trenutno.
Ko to ne vidi taj je slijep, retardiran ili ima licni interes.
Sad cu i ja ko i vi...
Zasto posuduje klub pare od nekoga ko rovari i ko je opasnost za klub.....
Joj kako ste smijesni....i da imam interes....
Jednina, ne mnozina, ja sam smijesan, a ne vi ste smijesni.
Posudio je pare da zakuca Amara koji se sam namjestio na volej kada je poceo da zateze oko licence kada je samo on ostao da potpise, a mi se za zivot borili. I onda uradi bas ono za sta je javno pljuvao Celavu Kartoteku. Tu mu je i bio kraj, ko sto je i kraj Senadu, raja je provalila ko je i sta je. Problem je sto smetljar i dalje rovari.
Nemas puno opcija, branis zivotom lika koji nema dobre namjere sto se tice Zeljeznicara i koji i dalje ima svoje botove, ne znam sta bih ti rek'o.
Stani malo ,pun si kontradiktornosti..
Ti hoces meni da kazes da je "neprijatelj kluba" posudio pare samo da Amara zakuca.... a ne da pomogne klubu...
Pa onda kazes da se Amar sam namjestio na voej...
Ako je "neprijatelj kluba" zasto bi posudio pare ako se Amar sam namjestio na volej kod raje.
Logicno je valjda da ako je " neprijateljj kluba" da pusti da stvari idu svojim tokom,da klub ne dobije licencu,da raja onda na jos gori nacin yebe mater Amaru ....
Vidi,ja nikada necu odustati od svog stava da onome ko je na bilo koji nacin ostetio klub yebem mater,a onoga ko je na bilo koji nacin pomogao klubu i ostavio nesto iza sebe podrzim...
Tako da ti oni koji te hajcaju mozete qrcu svirati....
Ti drugi u zadnjih 7 dana koji pokusava mene kao da diskredituje....a znam i odakle dolaze ti vjetrovi.Mozda i postavim neke stvari ovdje javno pa neka se vidi.....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....
Ex : Faca sa ulica