Dzezvar je napisao/la: ↑pet sep 05, 2025 5:48 am
Ratoborni Mrmot je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 11:52 pm
Dzezvar je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 7:31 pm
Sad cu i ja ko i vi...
Zasto posuduje klub pare od nekoga ko rovari i ko je opasnost za klub.....
Joj kako ste smijesni....i da imam interes....
Jednina, ne mnozina, ja sam smijesan, a ne vi ste smijesni.
Posudio je pare da zakuca Amara koji se sam namjestio na volej kada je poceo da zateze oko licence kada je samo on ostao da potpise, a mi se za zivot borili. I onda uradi bas ono za sta je javno pljuvao Celavu Kartoteku. Tu mu je i bio kraj, ko sto je i kraj Senadu, raja je provalila ko je i sta je. Problem je sto smetljar i dalje rovari.
Nemas puno opcija, branis zivotom lika koji nema dobre namjere sto se tice Zeljeznicara i koji i dalje ima svoje botove, ne znam sta bih ti rek'o.
Stani malo ,pun si kontradiktornosti..
Ti hoces meni da kazes da je "neprijatelj kluba" posudio pare samo da Amara zakuca.... a ne da pomogne klubu...
Pa onda kazes da se Amar sam namjestio na voej...
Ako je "neprijatelj kluba" zasto bi posudio pare ako se Amar sam namjestio na volej kod raje.
Logicno je valjda da ako je " neprijateljj kluba" da pusti da stvari idu svojim tokom,da klub ne dobije licencu,da raja onda na jos gori nacin yebe mater Amaru ....
Vidi,ja nikada necu odustati od svog stava da onome ko je na bilo koji nacin ostetio klub yebem mater,a onoga ko je na bilo koji nacin pomogao klubu i ostavio nesto iza sebe podrzim...
Tako da ti oni koji te hajcaju mozete qrcu svirati....
Ti drugi u zadnjih 7 dana koji pokusava mene kao da diskredituje....a znam i odakle dolaze ti vjetrovi.Mozda i postavim neke stvari ovdje javno pa neka se vidi.....
Nisam pun kontradiktornosti nego pisem sta se dogodilo i da je vise nego ocito da se i dalje mota oko kluba i ceka priliku da omasti brk. Nije jedini.
Puno sebi dajes na vaznosti, a nebitan si kao i ja, nit me ko hajca, nit me ko moze nahajcati. Senadovi u klubu su od pocetka protiv investitora, znaci od pocetka, bas kao i on. Znaci uopste ne znaju sta se desava, al su protiv. Treba li dalje ? Za mene ne treba i takvi su dusmani, jer su protiv bilo koga i bilo kada nevezano sta nudi za ulazak u klub I ovo ne pisem jer sam za Mirvica, pisem generalno. Ako nema bankarskih garancija od Mirvica sto se tice ulaganja i da je imovina kluba maksinalno zasticena logicno je da sam i ja protiv. Shodno napisanom cekamo ponudu odnosno draft ugovora pa da vidimo gdje smo. Na osnovu ponudjenih uslova treba biti za ili protiv investitora, a ne kao Senad i njegovo jato koji su protiv u startu. Ne trebas biti intelektualac i kvantni fiizicar da zakljucis sta on i njegovi (ne)zele i gdje je klub u cijeloj prici.
Ti branis pricu S.M, nema potrebe da nastavljamo, obojica smo se jasno pozicionirali, a tebi sam replicirao jer pises to sto pises. Cisto da se zna sta se desavalo ili sta se desava.
Objavljuj sta hoces sto se mene tice, nit me se dotice, nit me zanima. Jedno sto me zanima jeste Zeljeznicar.