Ja imam info da ce Jug biti malo izdignut.Nije provjerena 100%, ali mi tako rekose.
Ja imam info da ce Jug biti malo izdignut.Nije provjerena 100%, ali mi tako rekose.
Nema, ali rovari i non stop nas jebe, ima covjeka u UO, ima neke skupstinare i na sve to Duvnjaka u komisiji za izbor novih skupstinara. On sa jedne strane i Badzakova ekipa sa druge strane, ne znas ko je veca stetocina. Bezveze se blamiras i branis ga,Dzezvar je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 12:27 pmJel ima 32 covjeka u skupstini...Norsborg je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 10:44 amUopste mi nije jasno zasto ga branis. Covjek ima ljude u skupstini i petlja se. U pocetku kaze da ne voli da se eksponira. Zasto intervju nije dao na klixu ili slicnom portalu i pricao o svom problemu sa vilom u Turskoj pa neka cita ko hoce. A ne na sportskom portalu gdje se nazalost petlja gdje mu nije mjesto. Ja sam o njegovoj opstrukciji pisao prije dva mjeseca, a htjeo ti ili ne tu sam info imao sa dva mjesta iz samog vrha.Dzezvar je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 10:01 am
Dobro i kako to sve sto si nabrojao moze uticati na neloga ko je ozbiljno odlucio da ulozi u klub ili kako to moze uticati na ljude u skupstini da donesu odluku o investitoru...
Jer investitor ako je ozbiljan i skupstinari ako su ozbiljni,na njih niko i nista ne moze uticati pa ni ovaj clanak....
Ja bih razumio da je poslao pismo namjere sa prijedlogom o DD te bi vase reakcije umale smisla.
Ovako ovo sve potvrdjuje moja saznanja da se traze ljudi koji bi se optuzili za eventualni neuspjeh price o investitoru.
Bas zato sto nije, sto petlja i spominje ista ako ne radi nista....nikad nisam bio protiv njega al bas petlja ili ti ga sereDzezvar je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 12:57 pmJeli poslao pismo namjere u klub o DD,pa se sa tim umjesao i nametnuo u prici oko investitora..Jacksparrow je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 12:48 pmSam sebi frajer puca u koljena. Nevjerovatno da ljudi ne žele da Željo napreduje. Ako nemas nesto konkretno i odmah sto se ba mijesas
Selam bruda moj, napadaci nam dosli glave tj. bana hahahplavi kanarinac je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 2:18 pmSlažemo se burke, barem nešto negdje u nečemu.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 9:31 amJel to sebi ponavljas pred spavanje? Pa hajd izaso si iz ormara i barem na forumu kazao.
Jel propo Deni sta kontas?
Odgovori na pitanje:
Onda ga ne treba zvati ni kada pare treba posudjivati ako je tako....treba biti doaljedan...Jacksparrow je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 6:58 pmBas zato sto nije, sto petlja i spominje ista ako ne radi nista....nikad nisam bio protiv njega al bas petlja ili ti ga sereDzezvar je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 12:57 pmJeli poslao pismo namjere u klub o DD,pa se sa tim umjesao i nametnuo u prici oko investitora..Jacksparrow je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 12:48 pmSam sebi frajer puca u koljena. Nevjerovatno da ljudi ne žele da Željo napreduje. Ako nemas nesto konkretno i odmah sto se ba mijesas
Ratoborni Mrmot je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 6:43 pmNema, ali rovari i non stop nas jebe, ima covjeka u UO, ima neke skupstinare i na sve to Duvnjaka u komisiji za izbor novih skupstinara. On sa jedne strane i Badzakova ekipa sa druge strane, ne znas ko je veca stetocina. Bezveze se blamiras i branis ga,Dzezvar je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 12:27 pmJel ima 32 covjeka u skupstini...Norsborg je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 10:44 am
Uopste mi nije jasno zasto ga branis. Covjek ima ljude u skupstini i petlja se. U pocetku kaze da ne voli da se eksponira. Zasto intervju nije dao na klixu ili slicnom portalu i pricao o svom problemu sa vilom u Turskoj pa neka cita ko hoce. A ne na sportskom portalu gdje se nazalost petlja gdje mu nije mjesto. Ja sam o njegovoj opstrukciji pisao prije dva mjeseca, a htjeo ti ili ne tu sam info imao sa dva mjesta iz samog vrha.
S ovom pricom pokazujes da imas interes ili si slijep pa ne prepoznajes da je SM sa svojim egom i narcisizmom jedna od vecih opasnosti za buducnost Zeljeznicara. On i Badzakovi, trenutno.
Ko to ne vidi taj je slijep, retardiran ili ima licni interes.
Tačno.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 6:26 pmJa imam info da ce Jug biti malo izdignut.Nije provjerena 100%, ali mi tako rekose.
Stvarni godišnji budžet kona je preko 10 miliona. Odakle im pare?Occasionally je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 8:05 pm@ kvalitet
A to će investitor sam od sebe namaći tih 10 miliona ?
Naravno da neće. Niti može. Niti ih ima.
A mi možemo namaći tih milion -dva.
Jedan kvalitetan izlet u Evropu i imaš ih.
Ne kažem da sam eksplicitno protiv investitora ili čak i za tu ideju d.o.o ali dok se ne vidi pismena izjava tj namjera i s kontra strane stav Skupštine (radne grupe) fakat se samo bezveze ovdje koljemo i vrijeđamo.
Posudjuje zato sto ce se sa priznanicama pojaviti kada nam stave sape na imovinu. Tada on uskace sa interesom da kupi ono sto je u nasem slucaju najinteresantnije a to je pomocni teren.Dzezvar je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 7:31 pmRatoborni Mrmot je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 6:43 pmNema, ali rovari i non stop nas jebe, ima covjeka u UO, ima neke skupstinare i na sve to Duvnjaka u komisiji za izbor novih skupstinara. On sa jedne strane i Badzakova ekipa sa druge strane, ne znas ko je veca stetocina. Bezveze se blamiras i branis ga,
S ovom pricom pokazujes da imas interes ili si slijep pa ne prepoznajes da je SM sa svojim egom i narcisizmom jedna od vecih opasnosti za buducnost Zeljeznicara. On i Badzakovi, trenutno.
Ko to ne vidi taj je slijep, retardiran ili ima licni interes.![]()
Sad cu i ja ko i vi...
Zasto posuduje klub pare od nekoga ko rovari i ko je opasnost za klub.....
Joj kako ste smijesni....i da imam interes....
Nama treba investitor i samo to nas moze spasiti.
A ti si pobrkao forumeSky1 je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 9:17 pmNeki ovdje diskutuju o investitoru, a brkaju Liberiju i Libanon. Eto koliko je forum relevantan. Opustite se ljudi, meni ovo fino djeluje trenutno, klub se fino vodi, ekipa ne izgleda loše, može sve bolje naravno ali ovo je solidno. Ne kažem da ne treba investitor ali po svaku cijenu neka hvala.
Odakle nama 8 milona u budgetu a nemamo investitora !kvalitet je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 8:24 pmStvarni godišnji budžet kona je preko 10 miliona. Odakle im pare?Occasionally je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 8:05 pm@ kvalitet
A to će investitor sam od sebe namaći tih 10 miliona ?
Naravno da neće. Niti može. Niti ih ima.
A mi možemo namaći tih milion -dva.
Jedan kvalitetan izlet u Evropu i imaš ih.
Ne kažem da sam eksplicitno protiv investitora ili čak i za tu ideju d.o.o ali dok se ne vidi pismena izjava tj namjera i s kontra strane stav Skupštine (radne grupe) fakat se samo bezveze ovdje koljemo i vrijeđamo.
Nisam, inflitrirali su nekada ovdje Violina i klapa, a jeste tamo je onaj debil pobrkao, nije on pobrkao, nego je mislio da su Liberija i Liban jedno te isto. Čitaš sve živo, što se tiče Želje, svaka čast tako se voli Željostruja je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 9:40 pmA ti si pobrkao forumeSky1 je napisao/la: ↑čet sep 04, 2025 9:17 pmNeki ovdje diskutuju o investitoru, a brkaju Liberiju i Libanon. Eto koliko je forum relevantan. Opustite se ljudi, meni ovo fino djeluje trenutno, klub se fino vodi, ekipa ne izgleda loše, može sve bolje naravno ali ovo je solidno. Ne kažem da ne treba investitor ali po svaku cijenu neka hvala.