Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

dobar tri
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub avg 16, 2025 12:11 pm

Al onaj mali Dogan iz Veleza mirise na pravog centarfora, ti imas trojicu i od toga jednog ne mozes sastaviti da valja…

Koliko znam i odbio nas je ranije

Amar927
Kontakt:

sub avg 16, 2025 12:12 pm

Uprava mora prihvatiti njegovu ostavku...covjek jednostavno nije cist u glavi ,sto se moze i vidjeti na njegovim društvenim mrežama..bio sam uvjeren da je sazrio i prebrodio privatne probleme koje je imao ali nazalost nije tako i on kao ovakva licnost ne moze voditi klub kao sto je Zeljo!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub avg 16, 2025 12:12 pm

dobar tri je napisao/la:
sub avg 16, 2025 12:11 pm
Al onaj mali Dogan iz Veleza mirise na pravog centarfora, ti imas trojicu i od toga jednog ne mozes sastaviti da valja…

Koliko znam i odbio nas je ranije
Nije nas odbio nego nam se nudio za 8k evropskih
Željezničar ante portas !

Amar927
Kontakt:

sub avg 16, 2025 12:14 pm

Treba Dinu privremeno postaviti dok se ne riješi situacija sa Mirvicem i donese konacna odluka

NEZALAGANJE
Kontakt:

sub avg 16, 2025 12:17 pm

Okolele je napisao/la:
sub avg 16, 2025 12:06 pm
Ok ne igramo dobro,dosta novih igrača treba vremena da se uigraju pa mu možeš progledati kroz prste ali problem je njegovo ponašanje gdje on sebe stavlja u centar pažnje kao da se sve vrti oko njega i svakom narednom izjavom se sve više ukopava..Ne zna da smiri situaciju nego je podgrijava..
Ma nemoj ga vaditi, druze!! Nije ponasanje i ne moze ono biti glavni uzrok toga sto trazimo smjenu.

Ono moze biti povezano s tim da igraci na terenu mozda ne pruzaju maximum, ali osnova je jako, jako losa igra i njegovo trenersko NEZNANJE. 90% ekipa u ovoj ligi svake godine ima 4-5 novih igraca u prvih 11.Dakle, svi su na istom nivou, pa kako je onda moguce da su svi nasi protivnici izgledali bolje na terenu od nas u ova 4 kola.Igrom. To je do trenera.

Bolio bi nas tuki kako se on ponasa i sta posta da Zeljo ima igru!! Da se ne lazemo.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

igla
Kontakt:

sub avg 16, 2025 12:19 pm

DizelForce
Kontakt:

sub avg 16, 2025 12:39 pm

ko da nasljedi onda

kemo
Kontakt:

sub avg 16, 2025 12:39 pm

"Želim da vas obavijestim da sam maloprije stavio mandat na raspolaganje Upravi. Ne bih pobjegao, ali ne želim da glumim Robin Hooda. Potrošio sam na ovo sve dva mjeseca. Mislim da nema potrebe da se nastavi tako, jer nisam to zaslužio", rekao je Adžem u uvodnom izlaganju."

A jesu li Adzeme navijaci zasluzili ovo sto ti radis. Direktni si krivac za ispadanje iz Evrope od qarina ekipe koja je u rangu sadasnjeg Veleza, imas 2 kiksa na domacem terenu od ekipa koja su pretedent za ispadanje iz lige. Halo covjece o cemu pricamo mi? Cirkuzas na drustvenim mrezama, pitas se sta bi bilo da smo prosli Koper, porucujes navijacima da se "pospu pepelom", smijes se na skandiranja navijaca "Adzeme odlazi"...

Kretenu, da imas imalo obraza sam bi nakon proslog kola podnio ostavku. Ono sinoc je bilo nazalost, vise spretno nego sretno. Imas igraca vise, i vodis 1:0 povuces se. Ustaljena matrica da sa tobom ni rezultat 3:0 nije rahat :palacgore:

Idi i ne vracaj se, i ti i oni koji su ti gledali nalaze!

Fanzi
Kontakt:

sub avg 16, 2025 12:43 pm

kemo je napisao/la: "Želim da vas obavijestim da sam maloprije stavio mandat na raspolaganje Upravi. Ne bih pobjegao, ali ne želim da glumim Robin Hooda. Potrošio sam na ovo sve dva mjeseca. Mislim da nema potrebe da se nastavi tako, jer nisam to zaslužio", rekao je Adžem u uvodnom izlaganju."

A jesu li Adzeme navijaci zasluzili ovo sto ti radis. Direktni si krivac za ispadanje iz Evrope od qarina ekipe koja je u rangu sadasnjeg Veleza, imas 2 kiksa na domacem terenu od ekipa koja su pretedent za ispadanje iz lige. Halo covjece o cemu pricamo mi? Cirkuzas na drustvenim mrezama, pitas se sta bi bilo da smo prosli Koper, porucujes navijacima da se "pospu pepelom", smijes se na skandiranja navijaca "Adzeme odlazi"...

Kretenu, da imas imalo obraza sam bi nakon proslog kola podnio ostavku. Ono sinoc je bilo nazalost, vise spretno nego sretno. Imas igraca vise, i vodis 1:0 povuces se. Ustaljena matrica da sa tobom ni rezultat 3:0 nije rahat :palacgore:

Idi i ne vracaj se, i ti i oni koji su ti gledali nalaze!
Nazalost?
Nazalost?!

O tom ti ja pricam...

Meha87
Kontakt:

sub avg 16, 2025 12:48 pm

Igraci bez kluba:
Semir Smajlagic - napadac
Muris Mesanovic- 10ka/napadac
Alen Jurilj- krilo/bek
Marko Hanuljak- vezni
Dino Halilovic- vezni

DizelForce
Kontakt:

sub avg 16, 2025 12:49 pm

Meha87 je napisao/la:
sub avg 16, 2025 12:48 pm
Igraci bez kluba:
Semir Smajlagic - napadac
Muris Mesanovic- 10ka/napadac
Alen Jurilj- krilo/bek
Marko Hanuljak- vezni
Dino Halilovic- vezni
mogu zaigrat za tosk tesanj, sem tog hanuljka on ga nama uvijek zabije

Amar927
Kontakt:

sub avg 16, 2025 12:55 pm

Rendulic /Dudić/Selimbegović
Za nasu ligu dobri treneri .

PlavaDobrinja1921
Kontakt:

Ne gledati napadace, nama treba vezni igrac jer mi ne mozemo ni u cekeru prenijet loptu preko centra. Sa Jabberom i Samirom smo puno lakse dolazili u zadnju trecinu. Lagumdzija i Erik mogu pojedinacno odigrati super utakmicu, imati fin niz, ali ne mogu iznijeti sezonu. Foco je dijete ipak i nema smisla previse se oslanjati na njega.

Fanzi
Kontakt:

sub avg 16, 2025 12:57 pm

cala je napisao/la:
sub avg 16, 2025 11:35 am
Bas me zanima kako ce pisat ovi sto nisu toliki kriticari Adzema kada ne uzmemo ni boda iz naredne 3 utakmice, naravno ako ostane na klupi.

Mi smo morali imati max ucinak iz ove 4 utakmice da bismo mogli priustiti jedan ili dva poraza iz iduce 3 utakmice.
Ko i za svakog naseg trenera. Nadati se da ce neki trener kod nas ostat makar dvije sezone, da popravi stvari iz prve.
Necu se praviti da znam bolje i umijem bolje, u poslu koji stvarno nije lak.

Moze kontra pitanje: hoces ti ako budemo ipak popravili bodovni saldo (u sto sumnjam da ce ekipa uspjeti na osnovu vidjenog), i tebi slicni, promijeniti paradigmu?

Minotaur
Kontakt:

sub avg 16, 2025 12:58 pm

Apsolutna podrška Adžemu, čovjeku koji je stvorio Amira Hadžiahmetovića i Riada Bajića, borio se za titulu sa golobradim Hajdarevićem i Šabanadžovićem, prvi koje je imao hrabrosti da gurne Foču (iako je svaki trener do sada pričao kako je veliki talenat) i na kraju krajeva uzeo zadnji trofej za klub. Nije slatkorječiv, ne viri navijačima iz gu.ice, prvi se suprostavio najvećem licemjeru u klubu Krpiću i to je dobra stvar.

Dovesti mu još jednog centralnog veznjaka i to će biti garantovano super + mali Gojak.

SamoIstina
Kontakt:

sub avg 16, 2025 1:02 pm

PlavaDobrinja1921 je napisao/la:
Ne gledati napadace, nama treba vezni igrac jer mi ne mozemo ni u cekeru prenijet loptu preko centra. Sa Jabberom i Samirom smo puno lakse dolazili u zadnju trecinu. Lagumdzija i Erik mogu pojedinacno odigrati super utakmicu, imati fin niz, ali ne mogu iznijeti sezonu. Foco je dijete ipak i nema smisla previse se oslanjati na njega.
Da. Mi nemamo igre, niti napadaci upotrebljive lopte dobijaju. Ja mislim da je to do trenera i do veznog reda, kakvi su god nasi napadaci. Da je u napadu Haaland ne bi se proslavio.

Lagumdzija i Erick su dobri igraci, ali nisu igraci koji mogu ofanizvno biti neka stalna prijetnja, diktirati i kreirati igru. Uz to je Sosic u uzasnoj formi i onda svaki napad izgleda kao patnja. Jako mali broj sansi pravimo po utakmici.

Fanzi
Kontakt:

sub avg 16, 2025 1:03 pm

Kaze treba pomoc Adzemu, a ne prestajete pratiti mu svaki korak. Sve mu objave pratite, ali svaku, bas svaku mu servirate ko zamjerku.
Sreca bili ste mali kad je Brko organizovo jagnje na Ilidzi. Ko paradajz bi vas servirali od bijesa, da ovaj to uradi.

Natrag na temu: kojeg trenera planiramo umjesto Admira? Ne smije biti domaci, samo ce se agonija nastavit...
I samo da podsjetim da se mijenja trener koji jos uvijek nije izgubio utakmicu u Ligi. U Ligi u kojoj ce sigurno morati izgubiti, u duga 4 ciklusa, nikada zeznutijem formatu i jednako prosjecnoj ekipi kao i do sada.

SamoIstina
Kontakt:

sub avg 16, 2025 1:09 pm

Fanzi je napisao/la:
sub avg 16, 2025 1:03 pm
Kaze treba pomoc Adzemu, a ne prestajete pratiti mu svaki korak. Sve mu objave pratite, ali svaku, bas svaku mu servirate ko zamjerku.
Izvini, ali ovo je sramotno ne samo za njega nego i za klub. Ponasa se kao ucesnik Parova ili Zadruge, ne kao trener Zeljeznicara. Da imamo 12 bodova ovo je za otkaza.
slika
slika
O tome kako se ponasa od pocetka u javnosti, na konferencijama, prema navijacima ne bih sad, pisalo se dovoljno.
Zadnja izmjena: SamoIstina, dana/u sub avg 16, 2025 1:10 pm, ukupno mijenjano 1 put.

salle86
Kontakt:
Status: Online

sub avg 16, 2025 1:10 pm

@Fanzi
Jel iko veći od kluba i zašto jeste
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

igla
Kontakt:

sub avg 16, 2025 1:13 pm

Ali najjače kaže što se obazirete, a Adžem Patak objavljuje only god can judge me storije i horoskopske znakove. Jeste realni vi? Je li vam ono za trenera Željezničara?

Lik lajka negativne komentare o sebi po fbu. On je ljut na cijeli svijet, na Boga, na sve, i sad fura neki inat, bahatost bez pokrića.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], salle86 i 94 gosta.

Prijava