Al onaj mali Dogan iz Veleza mirise na pravog centarfora, ti imas trojicu i od toga jednog ne mozes sastaviti da valja…
Koliko znam i odbio nas je ranije
Ma nemoj ga vaditi, druze!! Nije ponasanje i ne moze ono biti glavni uzrok toga sto trazimo smjenu.Okolele je napisao/la: ↑sub avg 16, 2025 12:06 pmOk ne igramo dobro,dosta novih igrača treba vremena da se uigraju pa mu možeš progledati kroz prste ali problem je njegovo ponašanje gdje on sebe stavlja u centar pažnje kao da se sve vrti oko njega i svakom narednom izjavom se sve više ukopava..Ne zna da smiri situaciju nego je podgrijava..
Nazalost?kemo je napisao/la: "Želim da vas obavijestim da sam maloprije stavio mandat na raspolaganje Upravi. Ne bih pobjegao, ali ne želim da glumim Robin Hooda. Potrošio sam na ovo sve dva mjeseca. Mislim da nema potrebe da se nastavi tako, jer nisam to zaslužio", rekao je Adžem u uvodnom izlaganju."
A jesu li Adzeme navijaci zasluzili ovo sto ti radis. Direktni si krivac za ispadanje iz Evrope od qarina ekipe koja je u rangu sadasnjeg Veleza, imas 2 kiksa na domacem terenu od ekipa koja su pretedent za ispadanje iz lige. Halo covjece o cemu pricamo mi? Cirkuzas na drustvenim mrezama, pitas se sta bi bilo da smo prosli Koper, porucujes navijacima da se "pospu pepelom", smijes se na skandiranja navijaca "Adzeme odlazi"...
Kretenu, da imas imalo obraza sam bi nakon proslog kola podnio ostavku. Ono sinoc je bilo nazalost, vise spretno nego sretno. Imas igraca vise, i vodis 1:0 povuces se. Ustaljena matrica da sa tobom ni rezultat 3:0 nije rahat![]()
Idi i ne vracaj se, i ti i oni koji su ti gledali nalaze!
Ko i za svakog naseg trenera. Nadati se da ce neki trener kod nas ostat makar dvije sezone, da popravi stvari iz prve.cala je napisao/la: ↑sub avg 16, 2025 11:35 amBas me zanima kako ce pisat ovi sto nisu toliki kriticari Adzema kada ne uzmemo ni boda iz naredne 3 utakmice, naravno ako ostane na klupi.
Mi smo morali imati max ucinak iz ove 4 utakmice da bismo mogli priustiti jedan ili dva poraza iz iduce 3 utakmice.
Da. Mi nemamo igre, niti napadaci upotrebljive lopte dobijaju. Ja mislim da je to do trenera i do veznog reda, kakvi su god nasi napadaci. Da je u napadu Haaland ne bi se proslavio.PlavaDobrinja1921 je napisao/la: ↑sub avg 16, 2025 12:55 pmNe gledati napadace, nama treba vezni igrac jer mi ne mozemo ni u cekeru prenijet loptu preko centra. Sa Jabberom i Samirom smo puno lakse dolazili u zadnju trecinu. Lagumdzija i Erik mogu pojedinacno odigrati super utakmicu, imati fin niz, ali ne mogu iznijeti sezonu. Foco je dijete ipak i nema smisla previse se oslanjati na njega.
Izvini, ali ovo je sramotno ne samo za njega nego i za klub. Ponasa se kao ucesnik Parova ili Zadruge, ne kao trener Zeljeznicara. Da imamo 12 bodova ovo je za otkaza.