Šta piše što narušava ugled pitam te i nemoj me citirat više ako nemaš konkretan odgovor ? Njegov je privatni profil i privatno mišljenje koje ima pravo da iznese. Ništa ružno nije napisano, nije uvrijedio klub, navijače, protivnika.AsharaK je napisao/la: ↑pet jul 25, 2025 10:42 amNisu privatne nego javne. Cuj sta je narusilo, pa gdje si vidio da se trener neke ekipe ovako ponasa i pise po drustvenim mrezama?milanribar je napisao/la: ↑pet jul 25, 2025 10:40 amŠta je tačno narušilo ugled kluba u njegovim privatnim objavama?
To nije privatni profil nego je page, i nije privatno nego javno. Njegovo nije da zamislja jesmol mogli napravit slican rezultat, zamisli odigro si 1:1 i izgubio 3:1 a ti razmisljas o tome jel mogao biti slican rezultat, javno i blamiras se. Bolje mu je da se posveti treningu nego piskaranju po drustvenim mrezama. Znas kad ces dovest ozbiljnog igraca dok imas ovakvog trenera, neces nikad. Ili nek se prestane blamirati ili nek napusti klub pa nek drzi duele na tiktoku, a ne na terenu.milanribar je napisao/la: ↑pet jul 25, 2025 10:48 amŠta piše što narušava ugled pitam te i nemoj me citirat više ako nemaš konkretan odgovor ? Njegov je privatni profil i privatno mišljenje koje ima pravo da iznese. Ništa ružno nije napisano, nije uvrijedio klub, navijače, protivnika.AsharaK je napisao/la: ↑pet jul 25, 2025 10:42 amNisu privatne nego javne. Cuj sta je narusilo, pa gdje si vidio da se trener neke ekipe ovako ponasa i pise po drustvenim mrezama?milanribar je napisao/la: ↑pet jul 25, 2025 10:40 am
Šta je tačno narušilo ugled kluba u njegovim privatnim objavama?
Ugled kluba se narušava pravljenjem dugova prema igračima, dobavljačima, uposlenicima, lošim rezultatima, porazima od klubova koji su ispod nivoa našeg kluba, zapuštanjem stadiona, nečasnim radnjama, objavljivanjem lažnih informacija, omalovažvanjem svojih navijača itd.
Gdje sam vidio da trener objavljuje na društvenim mrežama nešto, nek objavljuje ako to ne vrijeđa nikog ako nisu lažne informacije i ako ne šteti direktno klubu. To što naše navijače nervira što on obavljuje to je naša stvar jer živimo društvene mreže. Opet ti kažem kao rezultati i ekipa ne budu trpili radi ovog, to je nebitno, ako rezultati ne budu pratili a on bude aktivan na društvenim mrežama to je problem i snosit će posljedice...
Davno je preslo granice gluposti.milanribar je napisao/la: ↑pet jul 25, 2025 11:03 amVi ste momci u problemu ako vas ovo toliko pogađa. Jako je neuobičajno da jedan trener obavljuje na društvenim mrežama neka mišljenja o utakmici i slično (ne znam da li neki treneri obavljuju) al dok to ne prelazi granice gluposti i dok njegovi rezultati ne trpe tu nema mjesta za dramu.
Gledam mu upravo objave odkad je postao trener, ovo je prva u kojoj je dao neko mišljenje o nečemu vezano za utakmice.
Buraz blamira se frajer.milanribar je napisao/la: ↑pet jul 25, 2025 11:03 amVi ste momci u problemu ako vas ovo toliko pogađa. Jako je neuobičajno da jedan trener obavljuje na društvenim mrežama neka mišljenja o utakmici i slično (ne znam da li neki treneri obavljuju) al dok to ne prelazi granice gluposti i dok njegovi rezultati ne trpe tu nema mjesta za dramu.
Gledam mu upravo objave odkad je postao trener, ovo je prva u kojoj je dao neko mišljenje o nečemu vezano za utakmice.
Samo sačekaj prvi kiks, skočit će mu na nos od tumblra i MSN.a pa do instagrama i tiktoka
Problem nije u tome sto je nas, problem je sto ne postoji trener u profesionalnom klubu na svijetu koji radi ovo sto trenutno on radi.SupremeGucci je napisao/la: ↑pet jul 25, 2025 12:10 pmFakat nije uredu sto ovoliko forsira drustvene mreze, slazem se u potpunosti. Medjutim, da nam je kojim slucajem Murinjo trener i da isto radi da li bi ga toliko pljuvali, samo jer nije nas. Malo podrske nije na odmet. Kao sto je neko rekao sve dok nisu nebuloze, nema potrebe da nam smeta toliko
Ne moramo se sa njima porediti. Ima li neki trener u nasoj ligi da ovo radi, ili barem u federalnoj?cikoradovic je napisao/la: ↑pet jul 25, 2025 12:30 pmZanima me samo šta mi imamo sa tim šta tamo neki trener Rome, Tottenhama, Reala kači ili ne kači po dr. mrežama? Mi smo od rata mahalaški klub, tako je i dan danas. Ko smo mi da se poredimo sa profesionalnim ekipama kad smo mi miljama daleko od prosjeka regiona a ne da idemo još dalje od toga?
Ne branim Adžema i meni smeta to što radi. Nadam se da će predsjednik popričati sa njim, bolje je i po njega i po nas da se isključi i fokusira samo na ekipu.