Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

milanribar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jul 25, 2025 10:48 am

AsharaK je napisao/la:
pet jul 25, 2025 10:42 am
milanribar je napisao/la:
pet jul 25, 2025 10:40 am
AsharaK je napisao/la:
pet jul 25, 2025 10:39 am

Apsolutno to nije najnebitnija stvar. Ugled je nesto najvaznije i najskupocjenije. Nisam komentarisao nista do sad na ovu temu al ovo je fakat pretjerivanje, ljudi se sprdaju sa nama.
Šta je tačno narušilo ugled kluba u njegovim privatnim objavama?
Nisu privatne nego javne. Cuj sta je narusilo, pa gdje si vidio da se trener neke ekipe ovako ponasa i pise po drustvenim mrezama?
Šta piše što narušava ugled pitam te i nemoj me citirat više ako nemaš konkretan odgovor ? Njegov je privatni profil i privatno mišljenje koje ima pravo da iznese. Ništa ružno nije napisano, nije uvrijedio klub, navijače, protivnika.

Ugled kluba se narušava pravljenjem dugova prema igračima, dobavljačima, uposlenicima, lošim rezultatima, porazima od klubova koji su ispod nivoa našeg kluba, zapuštanjem stadiona, nečasnim radnjama, objavljivanjem lažnih informacija, omalovažvanjem svojih navijača itd.

Gdje sam vidio da trener objavljuje na društvenim mrežama nešto, nek objavljuje ako to ne vrijeđa nikog ako nisu lažne informacije i ako ne šteti direktno klubu. To što naše navijače nervira što on obavljuje to je naša stvar jer živimo društvene mreže. Opet ti kažem kao rezultati i ekipa ne budu trpili radi ovog, to je nebitno, ako rezultati ne budu pratili a on bude aktivan na društvenim mrežama to je problem i snosit će posljedice...

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jul 25, 2025 10:52 am

pet jul 25, 2025 10:48 am
AsharaK je napisao/la:
pet jul 25, 2025 10:42 am
pet jul 25, 2025 10:40 am

Šta je tačno narušilo ugled kluba u njegovim privatnim objavama?
Nisu privatne nego javne. Cuj sta je narusilo, pa gdje si vidio da se trener neke ekipe ovako ponasa i pise po drustvenim mrezama?
Šta piše što narušava ugled pitam te i nemoj me citirat više ako nemaš konkretan odgovor ? Njegov je privatni profil i privatno mišljenje koje ima pravo da iznese. Ništa ružno nije napisano, nije uvrijedio klub, navijače, protivnika.

Ugled kluba se narušava pravljenjem dugova prema igračima, dobavljačima, uposlenicima, lošim rezultatima, porazima od klubova koji su ispod nivoa našeg kluba, zapuštanjem stadiona, nečasnim radnjama, objavljivanjem lažnih informacija, omalovažvanjem svojih navijača itd.

Gdje sam vidio da trener objavljuje na društvenim mrežama nešto, nek objavljuje ako to ne vrijeđa nikog ako nisu lažne informacije i ako ne šteti direktno klubu. To što naše navijače nervira što on obavljuje to je naša stvar jer živimo društvene mreže. Opet ti kažem kao rezultati i ekipa ne budu trpili radi ovog, to je nebitno, ako rezultati ne budu pratili a on bude aktivan na društvenim mrežama to je problem i snosit će posljedice...
To nije privatni profil nego je page, i nije privatno nego javno. Njegovo nije da zamislja jesmol mogli napravit slican rezultat, zamisli odigro si 1:1 i izgubio 3:1 a ti razmisljas o tome jel mogao biti slican rezultat, javno i blamiras se. Bolje mu je da se posveti treningu nego piskaranju po drustvenim mrezama. Znas kad ces dovest ozbiljnog igraca dok imas ovakvog trenera, neces nikad. Ili nek se prestane blamirati ili nek napusti klub pa nek drzi duele na tiktoku, a ne na terenu.
Željezničar ante portas !

SamoIstina
Kontakt:

pet jul 25, 2025 10:54 am

Nije samo problem sta pise, nego video klipovi, slike, storiji koje kaci, komentari koje ostavlja.

Sve su otvoreni, javni profili.

Jednostavno ne mozes raditi ovo sto on radi kao trener bilo kojeg profesionalnog fudbalskog kluba, bilo gdje.

milanribar
Kontakt:

pet jul 25, 2025 11:03 am

Vi ste momci u problemu ako vas ovo toliko pogađa. Jako je neuobičajno da jedan trener obavljuje na društvenim mrežama neka mišljenja o utakmici i slično (ne znam da li neki treneri obavljuju) al dok to ne prelazi granice gluposti i dok njegovi rezultati ne trpe tu nema mjesta za dramu.

Gledam mu upravo objave odkad je postao trener, ovo je prva u kojoj je dao neko mišljenje o nečemu vezano za utakmice.

SamoNapad
Kontakt:

pet jul 25, 2025 11:10 am

Sto se mene tice nek postavlja sta hoce ako ce pobjedjivati . Ne zanima navijaca sta i kako trener radi je li gospodin ili bere mrve po stolovima ako nema rezultata. Mene brine ovo njegovo "da je bilo" , tvoje nije da nagadjas nego da komandujes taktikom i igracima i da olaksas dolazak do pobjede . Cuj da smo pa nije se neko okliznuo pa fulio loptu nego nas ljudi u 7 minuta raznijeli. Evo ako ovako Zekic bude razmisljao i on ce glumiti Babu Vangu .Fudbal nije jedna utakmica nego serija neceg nekog kvaliteta , neke taktike presinga niza pobjeda. Ne zivi se od juce nego od sad. Gledaj protivnike kako igraju i vidi sta mozes unaprijediti nemoj da ko prosle godine vodimo 2 0 pa u 90-tim ganjamo pobjede i pricamo da smo kvalitet . Nismo u stanju poslije vodstva nijednu utakmicu rutinirati a " da smo" bili bi prvaci .

SamoIstina
Kontakt:

pet jul 25, 2025 11:15 am

Vi ste momci u problemu ako vas ovo toliko pogađa. Jako je neuobičajno da jedan trener obavljuje na društvenim mrežama neka mišljenja o utakmici i slično (ne znam da li neki treneri obavljuju) al dok to ne prelazi granice gluposti i dok njegovi rezultati ne trpe tu nema mjesta za dramu.

Gledam mu upravo objave odkad je postao trener, ovo je prva u kojoj je dao neko mišljenje o nečemu vezano za utakmice.
Davno je preslo granice gluposti.

Nakon utakmice sa Zrinjskim, raja ga hvali na nasoj zvanicnoj Facebook stranici, on odgovara na komentare.

Objavi neka Instagram stranica da je Rijeka zainteresovana za Boljevica, on odgovori ispod objave.

Sabic stavi snimak gola koji je zabio, Adzem mu stavlja emojije, komentarise nesto.

Svaki dan objavljuje FB statuse, storije, video klipove na Instagramu, ostavlja komentare, dijeli poruke navijaca itd.

Mozes li zamisliti bilo kojeg drugog trenera iz ove lige da takve stvari radi?

Ili mozda to nije on, nego njegov "tim administratora" kako je napisao, kaze prepustio je profesionalcima da mu vode profile. Profesionalci se pate malo sa pravopisom, ali trude se nema sta. Svaki sat nesto novo postave.
Zadnja izmjena: SamoIstina, dana/u pet jul 25, 2025 11:16 am, ukupno mijenjano 1 put.

Diverzant
Kontakt:

pet jul 25, 2025 11:16 am

Buraz blamira se frajer.
Neki sportski profil na ig objavio "hocemo li gledati boljevića u Rijeci" , adzem odgovora dole "Nećemo".
Pa to je da mu odma 20% plate skineš.
Gori su ovi debili sto ga hajcaju sa bravo šefe, reci im šefe, ti si taj šefe, pasemo ti karinu šefe
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jul 25, 2025 11:19 am

Ovo ce biti samo gore ako mu se ne zabrane mreze, u tome je problem.

Diverzant
Kontakt:

pet jul 25, 2025 11:22 am

AsharaK je napisao/la:
Samo sačekaj prvi kiks, skočit će mu na nos od tumblra i MSN.a pa do instagrama i tiktoka

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jul 25, 2025 11:24 am

Diverzant je napisao/la:
pet jul 25, 2025 11:22 am
AsharaK je napisao/la:
Samo sačekaj prvi kiks, skočit će mu na nos od tumblra i MSN.a pa do instagrama i tiktoka
Pa sam je kriv, ne razumijem kako se ne mozes strpit.

cikazubo
Kontakt:

pet jul 25, 2025 11:48 am

Niko sretniji od mene kad sam cuo da je na njega pao izbor za sefa, apsolutno vjerujem da je daleko bolja opcija od prethodnika unazad par godina.
Ali na ovo sam vec jednom skretao paznju, razne mahalske se plasiraju, svasta je i on sam prosao, ako ima zrno mudrosti treba prestati sa drustvenim mrezama, sta mislite da mu se svlacionica ne smije iza ledja na ove gluparije sto objavljuje, o ugledu njegovom i na kraju ugledu kluba da ne pricam ?
Kako se sjecam u prethodnom mandatu je bio uslovljen da nema drustvene mreze, ispravite me ako grijesim.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

pet jul 25, 2025 12:03 pm

Krecite, izgubili smo 400keura i koeficijent a tu je tek dvije utakmice. Ove objave za ove sto ga brane nek se zapitaju da li jedan trener ovo radi. Lalat koji je narkoman, ne pise po drustvenim mrezama, ne govori na instagram stranicama o transfer politici kluba.

SupremeGucci
Kontakt:

pet jul 25, 2025 12:10 pm

Fakat nije uredu sto ovoliko forsira drustvene mreze, slazem se u potpunosti. Medjutim, da nam je kojim slucajem Murinjo trener i da isto radi da li bi ga toliko pljuvali, samo jer nije nas. Malo podrske nije na odmet. Kao sto je neko rekao sve dok nisu nebuloze, nema potrebe da nam smeta toliko

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jul 25, 2025 12:12 pm

SupremeGucci je napisao/la:
pet jul 25, 2025 12:10 pm
Fakat nije uredu sto ovoliko forsira drustvene mreze, slazem se u potpunosti. Medjutim, da nam je kojim slucajem Murinjo trener i da isto radi da li bi ga toliko pljuvali, samo jer nije nas. Malo podrske nije na odmet. Kao sto je neko rekao sve dok nisu nebuloze, nema potrebe da nam smeta toliko
Problem nije u tome sto je nas, problem je sto ne postoji trener u profesionalnom klubu na svijetu koji radi ovo sto trenutno on radi.

cikoradovic
Kontakt:

pet jul 25, 2025 12:30 pm

Zanima me samo šta mi imamo sa tim šta tamo neki trener Rome, Tottenhama, Reala kači ili ne kači po dr. mrežama? Mi smo od rata mahalaški klub, tako je i dan danas. Ko smo mi da se poredimo sa profesionalnim ekipama kad smo mi miljama daleko od prosjeka regiona a ne da idemo još dalje od toga?

Ne branim Adžema i meni smeta to što radi. Nadam se da će predsjednik popričati sa njim, bolje je i po njega i po nas da se isključi i fokusira samo na ekipu.

SamoIstina
Kontakt:

pet jul 25, 2025 12:38 pm

cikoradovic je napisao/la:
pet jul 25, 2025 12:30 pm
Zanima me samo šta mi imamo sa tim šta tamo neki trener Rome, Tottenhama, Reala kači ili ne kači po dr. mrežama? Mi smo od rata mahalaški klub, tako je i dan danas. Ko smo mi da se poredimo sa profesionalnim ekipama kad smo mi miljama daleko od prosjeka regiona a ne da idemo još dalje od toga?

Ne branim Adžema i meni smeta to što radi. Nadam se da će predsjednik popričati sa njim, bolje je i po njega i po nas da se isključi i fokusira samo na ekipu.
Ne moramo se sa njima porediti. Ima li neki trener u nasoj ligi da ovo radi, ili barem u federalnoj?

Mozes li zamisliti, recimo, Zekica, Marinovica ili Klafurica da komentarisu objave svog kluba?

Pitari potpisu Elezija, Zekic napise "dobrodosao mali 🔥💪" u komentar i onda stavi video sa svojim strucnim stabom uz pjesmu "Treniraj." Moze li se to desiti?

cikoradovic
Kontakt:

pet jul 25, 2025 12:59 pm

Samo kažem da nema smisla da se poredimo sa strancima kad smo daleko i od regiona. Ne primjećujem da bilo ko od naših domaćih trenera radi nešto slično. Ja ga baš cijenim i poštujem ali moraju se znati neke granice.

Zbog njega se nadam da će klub (predsjednik) popričati sa njim i da će mu skrenuti pažnju na ponašanje. Ako on nema namjeru da stane, onda mu klub mora zabraniti da to radi.

igla
Kontakt:
Status: Online

pet jul 25, 2025 1:16 pm

Na stranu što piše, da je bar zanimljiv ili smiješan, pa da ono privuče bar malo pozitive, nego lik piše da smo mogli nakantat ekipu koja nas je izbacila sa 4-2. Glupost totalna.

Isto balavac, ko god ga objavi i označi na društvenim mrežama on objavi i još stavlja pjesme neke, Goša sa raskrsca i sl...

Refa1921
Kontakt:
Status: Online

pet jul 25, 2025 1:37 pm

Imamo li šta od Kulašina?

Diverzant
Kontakt:

pet jul 25, 2025 1:53 pm

Refa1921 je napisao/la:
pet jul 25, 2025 1:37 pm
Imamo li šta od Kulašina?
Ne bi od njega milion uzeo
Smece malo cetnicko

Trenutno korisnika/ca: cipiripi, djidomova, Google [Bot], igla, Jacksparrow, Majkel, Okolele, PlavaDobrinja1921, Refa1921, salle86, SIMA_SIMAU, TheBlue, Zvaka72 i 106 gostiju.

Prijava