Nisi jer imas trenera koji se pogubio nakon 0-1Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto jul 22, 2025 10:50 amE cuj titula![]()
Kopera nisi umio proci a oni bi titulu![]()
Nisi jer imas trenera koji se pogubio nakon 0-1Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto jul 22, 2025 10:50 amE cuj titula![]()
Hvalacikoradovic je napisao/la: ↑uto jul 22, 2025 9:49 amJa sam sinoć čuo za njega, isto kao i ostali. Nema mi logike da dođe. Ne igramo 352 da nam treba još jedan štoper. Ja smatram da nije realno da Karamarko ili Seedorf budu na klupi ili da on bude treća opcija sa klupe. Jedino ako će se Karamarko prodati onda ima logike. Spominjali su ga prošlo ljeto, nešto konkretno sumnjam da ima, trenutno.
Po trenutnom stanju u savezu, ako želiš da se boriš za titulu moraš imati ekipu koja melje sve ispred sebe, koju ni sudije ne mogu zaustaviti. U našim uslovima sastaviti takvu ekipu je skoro pa nemoguće. Ljudi koji traže borbu za titulu ne znam jesu li prespavali nekoliko zadnjih sezona, pa kao ne znaju šta se radi i gdje se donosi odluka o prvaku. Nama treba konstanta u vidu izlazaka u europu i borbe za kup.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑uto jul 22, 2025 11:36 amSlazem se. Nas cilj treba biti kontinuirani izlazak u Evropu i popravak koeficijenta. Za nesto vise stvarno nemamo kapacitet, barem trenutno.cipiripi je napisao/la: ↑uto jul 22, 2025 11:30 amVico vratio Marinovica na klupu, Borac obiljezava 100 godina, ispali su iz evrope i nece biti odgadjanja utakmica, spremite se za najvecu kradju na derbi utakmicama.
Moram se malo politicki i etnonacionalno osvrnuti na predstojece prvenstvo.
Ove sezone imamo 4 "srpska" 3 "hrvatska" i 3 "bosnjacka" kluba. Odma u startu Borac ima zagarantovane bodove protiv Rudara, Sloge i Radnika. Utakmice protiv ostalih protivnika ukljucujuci i nas ce biti skandalozne. Ocekivat je nevidjenu protekciju i zastitu Borca, tako da ce oni ove sezone sigurno osvojiti titulu, jer osvojena titula donosi novac igranjem u evropi.
Nasi ciljevi trebaju biti borba za kup i pod moranje izlazak u evropu, za nesto vise mi nemamo kapacitet.
2 3 godine ovakvog modela i imamo sanse za nesto vise to je sigurno.
A šta ako Borac hoće i kup pa sad evo najavljuju duplu krunu, šta ćemo tad?EasyRiise je napisao/la: ↑uto jul 22, 2025 12:55 pmPo trenutnom stanju u savezu, ako želiš da se boriš za titulu moraš imati ekipu koja melje sve ispred sebe, koju ni sudije ne mogu zaustaviti. U našim uslovima sastaviti takvu ekipu je skoro pa nemoguće. Ljudi koji traže borbu za titulu ne znam jesu li prespavali nekoliko zadnjih sezona, pa kao ne znaju šta se radi i gdje se donosi odluka o prvaku. Nama treba konstanta u vidu izlazaka u europu i borbe za kup.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑uto jul 22, 2025 11:36 amSlazem se. Nas cilj treba biti kontinuirani izlazak u Evropu i popravak koeficijenta. Za nesto vise stvarno nemamo kapacitet, barem trenutno.cipiripi je napisao/la: ↑uto jul 22, 2025 11:30 amVico vratio Marinovica na klupu, Borac obiljezava 100 godina, ispali su iz evrope i nece biti odgadjanja utakmica, spremite se za najvecu kradju na derbi utakmicama.
Moram se malo politicki i etnonacionalno osvrnuti na predstojece prvenstvo.
Ove sezone imamo 4 "srpska" 3 "hrvatska" i 3 "bosnjacka" kluba. Odma u startu Borac ima zagarantovane bodove protiv Rudara, Sloge i Radnika. Utakmice protiv ostalih protivnika ukljucujuci i nas ce biti skandalozne. Ocekivat je nevidjenu protekciju i zastitu Borca, tako da ce oni ove sezone sigurno osvojiti titulu, jer osvojena titula donosi novac igranjem u evropi.
Nasi ciljevi trebaju biti borba za kup i pod moranje izlazak u evropu, za nesto vise mi nemamo kapacitet.
Ma nije to tako, vodi nas Aduka ko Trapattoni kriv je Slavisa jer je naglo promijenio taktiku.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto jul 22, 2025 11:46 amNisi jer imas trenera koji se pogubio nakon 0-1Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto jul 22, 2025 10:50 amE cuj titula![]()
Postoji ogromna razlika u osvajanju prvenstva i kupa.teatrale36 je napisao/la: ↑uto jul 22, 2025 1:42 pmA šta ako Borac hoće i kup pa sad evo najavljuju duplu krunu, šta ćemo tad?EasyRiise je napisao/la: ↑uto jul 22, 2025 12:55 pmPo trenutnom stanju u savezu, ako želiš da se boriš za titulu moraš imati ekipu koja melje sve ispred sebe, koju ni sudije ne mogu zaustaviti. U našim uslovima sastaviti takvu ekipu je skoro pa nemoguće. Ljudi koji traže borbu za titulu ne znam jesu li prespavali nekoliko zadnjih sezona, pa kao ne znaju šta se radi i gdje se donosi odluka o prvaku. Nama treba konstanta u vidu izlazaka u europu i borbe za kup.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑uto jul 22, 2025 11:36 am
Slazem se. Nas cilj treba biti kontinuirani izlazak u Evropu i popravak koeficijenta. Za nesto vise stvarno nemamo kapacitet, barem trenutno.
EasyRiise je napisao/la: ↑uto jul 22, 2025 2:30 pmPostoji ogromna razlika u osvajanju prvenstva i kupa. Mislim da mi nemamo uslove (kvalitet, konstantnost, širina klupe) da uopšte pričamo o borbi za titulu. Dok nam se u kupu mogu poklopiti neke stvari i uz ova ograničenja uz dozu sreće možemo osvojiti kup.teatrale36 je napisao/la: ↑uto jul 22, 2025 1:42 pmA šta ako Borac hoće i kup pa sad evo najavljuju duplu krunu, šta ćemo tad?EasyRiise je napisao/la: ↑uto jul 22, 2025 12:55 pm
Po trenutnom stanju u savezu, ako želiš da se boriš za titulu moraš imati ekipu koja melje sve ispred sebe, koju ni sudije ne mogu zaustaviti. U našim uslovima sastaviti takvu ekipu je skoro pa nemoguće. Ljudi koji traže borbu za titulu ne znam jesu li prespavali nekoliko zadnjih sezona, pa kao ne znaju šta se radi i gdje se donosi odluka o prvaku. Nama treba konstanta u vidu izlazaka u europu i borbe za kup.
Krov nek radi neko drugi jbt...
A na jugu bez skakanja. Moliću lijepo
stoje,nece naftu da trose
Kulena spakovali i odnijeli pred ambasadu USA