Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Mirek11
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jul 22, 2025 8:09 am

cikoradovic je napisao/la:
uto jul 22, 2025 2:29 am
Eto imamo ekipu za titulu. Sjebaće se nacija. Kao što sam i rekao, čujemo se nakon što krene kasapljenje pa da vidite da ne možemo do titule, čak i da imamo ekipu za nju.
Je li ovo suplja za Velkovskog ili ima istine da bi mogao doci?
Zadnja izmjena: Mirek11, dana/u uto jul 22, 2025 8:11 am, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

MATORI
Kontakt:

uto jul 22, 2025 8:10 am

Eto imamo ekipu za titulu. Sjebaće se nacija. Kao što sam i rekao, čujemo se nakon što krene kasapljenje pa da vidite da ne možemo do titule, čak i da imamo ekipu za nju.
Ja stvarno mislim da je ova forumska grupa "titulaša" iz one ČUVENE grupe kad smo.kup osvojili;
"Kakav kup - Mažete nam oči"!
Što bi reko @gavran "Rašćerati sve"!
Tobe jarabi!

Ludvig Leple
Kontakt:

uto jul 22, 2025 8:15 am

Predati se unaprijed nikad.

Ponavljao sam to više puta, može se i protiv sudija i Borca recimo i dokazasmo.

Ali zabismo ga baš u '96 i narednih 8 godina smo sigurno na tapeti i zadovoljavat ćemo se mrvicama, možda poneki kup i do trećeg mjesta.

E sad šta mi želimo to je pitanje, lutamo sa upravama, sa trenerima, igračima, generalno sve nam je na mahalaškom nivou. Onaj intervju sa Predsjednikom mi se čini da će stvarno ići u pravcu rješavanja poreskog i ostalih dugova. Da li je još jedan od ublehaša ne znam, ali vidjet ćemo.

Vraćati se na temu Kopera suludo je, trener podbacio postavkom i izborom igrača, pogotovo u drugoj utakmici.

400000razloga
Kontakt:

uto jul 22, 2025 8:21 am

Biće Željo šampion premijer lige.
Biće stavljeni u funkciju prostori ispod istočne tribine stadiona.
Biće nam priznata titula iz 1946.
Sve su to stvari bez roka i bez informacije u kojoj su fazi sada, a za koje niko nikad nikome neće odgovarati.
U novu sezonu skupa ćemo jači, nema veze je li porezni dug duži ili kraći.

santakuruz
Kontakt:

uto jul 22, 2025 8:48 am

505 VITEŠKA je napisao/la:
uto jul 22, 2025 12:37 am
SIMA_SIMAU je napisao/la:
uto jul 22, 2025 12:01 am
505 VITEŠKA je napisao/la:
pon jul 21, 2025 11:54 pm

Aha,pa ove sezone je bila 100% namijenjena Borcu pa ode Zrinjskom, super cup je bio namijenjen Borcu pa ode Zrinjskom

Znaci ako nas ne interesuje liga nas interesuje iskorak u Evropi sigurno, uh zaboravio sam da smo u tu zijanili

Dosta je vise opravdanja i izvlakusa, nista losiji nisi od te 4 ekipe, losiji si samo po razmislajnju

Al ipak mi skinemo gace i protiv Posušja i Sloge u gostima....
Vec u predsezoni mi to uradimo, isto ko sada protiv Kopera u uzvratu...cim je prvi gol usao tu je kraj bio.
A luzerski mentalitet brate, šta drugo da ti kažem, taj luzerski mentalitet je pokazan kod trenera i u uzvratu protiv Kopera i ako planira to radit nek ide

Gledaj ti samo razmisljanje navijaca, veli sta je potrebno da budes prvak u ovoj ligi hahaha
Komedija ziva, imas ekipu za titulu 100 %, bori se za nju, ali ne de da se mi predamo vec da se mozemo poslije opravdat

Ja se samo nadam da Tunovic ne dijeli misljenje ovih navijaca, jer mi ipak djeluje kao pametan i inteligentan covjek
Evo ja sam inače optimista i kad gledam Želju, bilo koju utakmicu, pa čak i kad bi gubili 3.0 u 89-toj ja vjerujem da ima šanse da preokrenemo rezultat. Ali evo stvarno ne znam na osnovu čega možemo reći da imamo ekipu za titulu. Sve ovo igrača što smo doveli se nadamo da će biti pojačanja. Nijedan od njih nije dokazan fudbaler za kojeg možeš biti siguran da donosi prevagu i da će odmah biti najbolji na svojoj poziciji u ligi. I dalje nisam siguran da imamo napadača koji će zabiti preko 15 golova u sezoni. Da smo doveli Džeku, Bajića, Graovca, onda bih rekao da ima osnova da se otvoreno kaže da napadamo titulu.
U ovoj situaciji kad nismo finansijski najjači klub, kad nismo organizacijski najjači klub, kad nismo klub koji ima zaštitu u savezu, kad imamo pola nove ekipe gdje za većinu igrača nemamo pojma kako će se uklopiti i kakvog se realno kvaliteta, gdje imamo novog trenera oko kojeg isto ima dosta sumnji oko njegovog trenerskog umijeća, reći da imamo 100% ekipu za titulu je zaista priča bez ikakvog pokrića.
Titule se ne osvajaju tako što u julu i augustu navijači, trener, igrači, uprava na sva grla najavljuju titulu. Godinama se prije toga polažu temelji koje mi još uvijek nemamo jer je neko odlučio razbucati te temelje da bi pokazao da je Željo ipak "futbol klab" a ne građevinska firma. Da se na galamu uzimaju titule, pitari bi bili prvaci zadnjih 10 godina.

Gyasi13
Kontakt:

uto jul 22, 2025 9:23 am

Gledao sam Velkovskog dosta puta, ako je istina, ne bi se nadao ni da ga kobiljari mogu dovesti koji se na dobar dan gadjaju sa 20-30 milja.
Covjek je izmislio fudbal za vecinu u ovoj ligi.

cikoradovic
Kontakt:

uto jul 22, 2025 9:49 am

Mirek11 je napisao/la:
uto jul 22, 2025 8:09 am
Je li ovo suplja za Velkovskog ili ima istine da bi mogao doci?
Ja sam sinoć čuo za njega, isto kao i ostali. Nema mi logike da dođe. Ne igramo 352 da nam treba još jedan štoper. Ja smatram da nije realno da Karamarko ili Seedorf budu na klupi ili da on bude treća opcija sa klupe. Jedino ako će se Karamarko prodati onda ima logike. Spominjali su ga prošlo ljeto, nešto konkretno sumnjam da ima, trenutno.

jimmy
Kontakt:

uto jul 22, 2025 10:06 am

Ali juce je komentar dana za onog centarfora holandeza,
ni pet ni sest kaze frajer citiram:
Stace nam on nije dosao zbog Zelje nego da zabija golove i popravlja svoj CV.
e to je taj koeficient gluposti nagomilan u glavama ljudi koji pisu tamo doduse ima i ovje upada al je podnosljivo.
Pa isto ko da ce on zabijati golove za nekog trceg ne za Nas a igra za nas.
Upravo ukinite mogucnost komentarisanja objava na zvanicnoj klupskj stranici TACKA

gavran
Kontakt:

uto jul 22, 2025 10:23 am

MATORI je napisao/la:
uto jul 22, 2025 8:10 am
Ja stvarno mislim da je ova forumska grupa "titulaša" iz one ČUVENE grupe kad smo.kup osvojili;
"Kakav kup - Mažete nam oči"!
Što bi reko @gavran "Rašćerati sve"!
Tobe jarabi!
pisi cesce
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Valter
Kontakt:

uto jul 22, 2025 10:45 am

Dugo se nije smjelo pisati protiv Amara, pisanje neke kritike vezano za Jug je tabu tema, vidim nije upitno pisati ni o Adžemovoj stručnosti, al sve ovo i nekako, al spomenuti titulu u kontekstu Želje e to tek treba biti zabranjeno. Nije mi jasno koji ku,rac na stadionu pjevamo "biće Željo opet šampion". Na ovu pjesmu treba staviti veto u narednih 10 godina.
Smiju li se spomenuti ambicije za drugo mjesto, pitam za jarana ?
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

milanribar
Kontakt:

uto jul 22, 2025 10:49 am

Valter je napisao/la:
Dugo se nije smjelo pisati protiv Amara, pisanje neke kritike vezano za Jug je tabu tema, vidim nije upitno pisati ni o Adžemovoj stručnosti, al sve ovo i nekako, al spomenuti titulu u kontekstu Želje e to tek treba biti zabranjeno. Nije mi jasno koji ku,rac na stadionu pjevamo "biće Željo opet šampion". Na ovu pjesmu treba staviti veto u narednih 10 godina.
Samo treba izrazit ambicije i želju za titulom javno i to će se desit.
Obavezno napravit majice unaprijed ko svojevremeno Žujo, dupla kruna pa šta bude...

Bozidar Radosevic
Kontakt:

uto jul 22, 2025 10:50 am

E cuj titula 🤣🤣🤣

Kopera nisi umio proci a oni bi titulu 🤣

Valter
Kontakt:

uto jul 22, 2025 10:55 am

milanribar je napisao/la:
Valter je napisao/la:
Obavezno napravit majice unaprijed ko svojevremeno Žujo, dupla kruna pa šta bude...
Ljudi poput čovjeka ciji nick ti pretenciozno nosiš uvije bi imali šampionske ambicije. Al došlo je vrijeme ameba.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

SkenderijaTM87
Kontakt:

uto jul 22, 2025 10:59 am

Bozidar Radosevic je napisao/la:
uto jul 22, 2025 10:50 am
E cuj titula 🤣🤣🤣

Kopera nisi umio proci a oni bi titulu 🤣
Upravo haha.
To su oni sto nisu kup slavili birvaktile, jos nisu dosli tobe i izvukli neke zaključke.

Daj ba titulu odma sve i sad. Zamisli da imamo para kao Sarajevo, da dajemo onakve plate, a da nam gradski rival na kraju sezone ima isto bodova.
Letile bi glave.

Ovdje se predstavlja dolazak investitora kao garant uspjeha, ali nije to tako jednostavno. Naravno dolazak podrazumijeva finansijsku stabilnost i veliki korak naprijed ali nije garant uspjeha.

kb80
Kontakt:

uto jul 22, 2025 11:06 am

Dobra plava nenormalna braćo, ako imate strpljenja i želje da napišete mišljenje o slijedećem.

Moje mišljenje je da za dobar rezultat (a to je za mene da se Željezničar bori za titulu i kup svake godine) treba prije svega više nego dobar, kvalitetan golman i zadnja linija, a za ostalo je potrebna fizika i koncetracija, naravno i taj izuzetno bitni mentalitet, odnosno mentalni sklop pobjednika.

KogaBrigaZaNick
Kontakt:

uto jul 22, 2025 11:10 am

Boze sacuvaj kakvih razmisljanja ovdje ima. NEMAMO PREDUSLOVE DA BUDEMO SAMPIONI OVE GODINE, tacka.
Ovim pristupom i pritiskom cemo na prvih los niz Adzema i ekipe tjerati sve redom, i onemoguciti potencijalno zdrave temelje da napadnemo titulu u nekom narednom periodu.

KONTINUITET ljudi, to je kljuc uspjeha, ja ne kontam kako nekima nije jasno. KONTINUITET uprave, trenera, igraca, organizacije, strukture.... Mi smo u zadnjih 7-8 godina imali svega samo kontinuiteta nismo imali. Nemojte da nam guzica zine prerano, pa opet sve ispocetka.

milanribar
Kontakt:

uto jul 22, 2025 11:19 am

Valter je napisao/la:
uto jul 22, 2025 10:55 am
milanribar je napisao/la:
Valter je napisao/la:
Ljudi poput čovjeka ciji nick ti pretenciozno nosiš uvije bi imali šampionske ambicije. Al došlo je vrijeme ameba.
Od vremena tog čovjeka nam je ostalo samo ime i stadion. Sad se igra za pare i za karijeru...

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto jul 22, 2025 11:30 am

Vico vratio Marinovica na klupu, Borac obiljezava 100 godina, ispali su iz evrope i nece biti odgadjanja utakmica, spremite se za najvecu kradju na derbi utakmicama.

Moram se malo politicki i etnonacionalno osvrnuti na predstojece prvenstvo.

Ove sezone imamo 4 "srpska" 3 "hrvatska" i 3 "bosnjacka" kluba. Odma u startu Borac ima zagarantovane bodove protiv Rudara, Sloge i Radnika. Utakmice protiv ostalih protivnika ukljucujuci i nas ce biti skandalozne. Ocekivat je nevidjenu protekciju i zastitu Borca, tako da ce oni ove sezone sigurno osvojiti titulu, jer osvojena titula donosi novac igranjem u evropi.

Nasi ciljevi trebaju biti borba za kup i pod moranje izlazak u evropu, za nesto vise mi nemamo kapacitet.
Alea iacta est!

ISB87
Kontakt:

uto jul 22, 2025 11:33 am

Ima li kakvih ponuda za Muftica? I ja sam za to da nam treba bolji golman.
MIRZA RASCIC

SkenderijaTM87
Kontakt:

uto jul 22, 2025 11:36 am

cipiripi je napisao/la:
uto jul 22, 2025 11:30 am
Vico vratio Marinovica na klupu, Borac obiljezava 100 godina, ispali su iz evrope i nece biti odgadjanja utakmica, spremite se za najvecu kradju na derbi utakmicama.

Moram se malo politicki i etnonacionalno osvrnuti na predstojece prvenstvo.

Ove sezone imamo 4 "srpska" 3 "hrvatska" i 3 "bosnjacka" kluba. Odma u startu Borac ima zagarantovane bodove protiv Rudara, Sloge i Radnika. Utakmice protiv ostalih protivnika ukljucujuci i nas ce biti skandalozne. Ocekivat je nevidjenu protekciju i zastitu Borca, tako da ce oni ove sezone sigurno osvojiti titulu, jer osvojena titula donosi novac igranjem u evropi.

Nasi ciljevi trebaju biti borba za kup i pod moranje izlazak u evropu, za nesto vise mi nemamo kapacitet.
Slazem se. Nas cilj treba biti kontinuirani izlazak u Evropu i popravak koeficijenta. Za nesto vise stvarno nemamo kapacitet, barem trenutno.
2 3 godine ovakvog modela i imamo sanse za nesto vise to je sigurno.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], Hare79 i 37 gostiju.

Prijava