505 VITEŠKA je napisao/la: ↑uto jul 22, 2025 12:37 am
SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto jul 22, 2025 12:01 am
505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pon jul 21, 2025 11:54 pm
Aha,pa ove sezone je bila 100% namijenjena Borcu pa ode Zrinjskom, super cup je bio namijenjen Borcu pa ode Zrinjskom
Znaci ako nas ne interesuje liga nas interesuje iskorak u Evropi sigurno, uh zaboravio sam da smo u tu zijanili
Dosta je vise opravdanja i izvlakusa, nista losiji nisi od te 4 ekipe, losiji si samo po razmislajnju
Al ipak mi skinemo gace i protiv Posušja i Sloge u gostima....
Vec u predsezoni mi to uradimo, isto ko sada protiv Kopera u uzvratu...cim je prvi gol usao tu je kraj bio.
A luzerski mentalitet brate, šta drugo da ti kažem, taj luzerski mentalitet je pokazan kod trenera i u uzvratu protiv Kopera i ako planira to radit nek ide
Gledaj ti samo razmisljanje navijaca, veli sta je potrebno da budes prvak u ovoj ligi hahaha
Komedija ziva, imas ekipu za titulu 100 %, bori se za nju, ali ne de da se mi predamo vec da se mozemo poslije opravdat
Ja se samo nadam da Tunovic ne dijeli misljenje ovih navijaca, jer mi ipak djeluje kao pametan i inteligentan covjek
Evo ja sam inače optimista i kad gledam Želju, bilo koju utakmicu, pa čak i kad bi gubili 3.0 u 89-toj ja vjerujem da ima šanse da preokrenemo rezultat. Ali evo stvarno ne znam na osnovu čega možemo reći da imamo ekipu za titulu. Sve ovo igrača što smo doveli se nadamo da će biti pojačanja. Nijedan od njih nije dokazan fudbaler za kojeg možeš biti siguran da donosi prevagu i da će odmah biti najbolji na svojoj poziciji u ligi. I dalje nisam siguran da imamo napadača koji će zabiti preko 15 golova u sezoni. Da smo doveli Džeku, Bajića, Graovca, onda bih rekao da ima osnova da se otvoreno kaže da napadamo titulu.
U ovoj situaciji kad nismo finansijski najjači klub, kad nismo organizacijski najjači klub, kad nismo klub koji ima zaštitu u savezu, kad imamo pola nove ekipe gdje za većinu igrača nemamo pojma kako će se uklopiti i kakvog se realno kvaliteta, gdje imamo novog trenera oko kojeg isto ima dosta sumnji oko njegovog trenerskog umijeća, reći da imamo 100% ekipu za titulu je zaista priča bez ikakvog pokrića.
Titule se ne osvajaju tako što u julu i augustu navijači, trener, igrači, uprava na sva grla najavljuju titulu. Godinama se prije toga polažu temelji koje mi još uvijek nemamo jer je neko odlučio razbucati te temelje da bi pokazao da je Željo ipak "futbol klab" a ne građevinska firma. Da se na galamu uzimaju titule, pitari bi bili prvaci zadnjih 10 godina.