Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ANamelessGhoul
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 15, 2025 8:56 am

Znaci ne mozemo se vise ni kurcit da smo najtrofejniji

avlami97
Kontakt:

čet maj 15, 2025 10:08 am

ANamelessGhoul je napisao/la:
čet maj 15, 2025 8:56 am
Znaci ne mozemo se vise ni kurcit da smo najtrofejniji
Koliko znam niko nema više trofeja od nas.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet maj 15, 2025 10:22 am

Ne zaboravite i titulu koju smo osvojili a nisu nam još priznali
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet maj 15, 2025 10:36 am

I dalje smo najuspjesniji fudbalski kolektiv u drzavi sa 17 trofeja, kone imaju sad 16.
100/94/37/34 - i to je to!

Gyasi13
Kontakt:

čet maj 15, 2025 11:05 am

Drevni Klub Željezničar ili Historijski

nekonvencionalan
Kontakt:

čet maj 15, 2025 1:11 pm

PlavaDobrinja1921 je napisao/la:
sri maj 14, 2025 10:50 pm
Dok ne dodje investitor nama bi trebao biti cilj primicati se ovom ekipama iz vrha, sljedece godine po 4 utakmice sa svima i sigurno da ce biti puno teze.
"Čekajući Godoa", sjajna knjiga.

SamoNapad
Kontakt:

čet maj 15, 2025 1:35 pm

Samo nek se sve zavrsi (oko trenera i SD) bez optuzivanja, raskola i nekakvih najava. Ako nismo do sad naucili da od halabuke podmetanja i uzdizanja pojedinaca nema nista onda ne znam kad cemo. Ako ce produziti sa nama super, hajmo raditi dovesti kvalitetna pojacanja i dizati ciljeve. Ako nece traziti boljeg (ako ima trenutno) koji je raspolozen i zna kakva je atmosfera i situacija kod nas. Da prihvati i radi bez zalopoljki i slicno. Nadam se da necemo dovoditi trenere poput Veleža i nekakve strance koji ce se pola sezone ibretiti uslovima, sudijama i igracima.

igla
Kontakt:

čet maj 15, 2025 3:05 pm

Tako će Željezničar za protivnika dobiti jednu od ovih ekipa: Shamrock (Irska), HJK Helsinki (Finska), Flora (Estonija), KI Klaksvik (Farska Ostrva), Vikingur (Island), Petrocub (Moldavija), Larne (Sjeverna Irska), Paide (Estonija), Partizani (Albanija), St. Patrick's (Irska), La Fiorita (San Marino), Vllaznia (Albanija), Kauno Žalgiris (Litvanija), Ordabasy (Kazahstan), Floriana (Malta), Tropedo Zhodino (Bjelorusija), St. Joseph (Gibraltar), Dila Gori (Gruzija), Santa Coloma (Andora), Dynamo Brest (Bjelorusija), Auda (Latvija), Neman (Bjelorusija), Calpe City Magpies (Gibraltar), Celje (Slovenija).

Sve je prolazno, ali treba zaobići boldirane ako je ikako moguće :D

Meha87
Kontakt:

čet maj 15, 2025 3:27 pm

Na punoj Grbavici protiv nas niko nije favorit samo da rijesimo zadnju liniju

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet maj 15, 2025 3:38 pm

igla je napisao/la:
Tako će Željezničar za protivnika dobiti jednu od ovih ekipa: Shamrock (Irska), HJK Helsinki (Finska), Flora (Estonija), KI Klaksvik (Farska Ostrva), Vikingur (Island), Petrocub (Moldavija), Larne (Sjeverna Irska), Paide (Estonija), Partizani (Albanija), St. Patrick's (Irska), La Fiorita (San Marino), Vllaznia (Albanija), Kauno Žalgiris (Litvanija), Ordabasy (Kazahstan), Floriana (Malta), Tropedo Zhodino (Bjelorusija), St. Joseph (Gibraltar), Dila Gori (Gruzija), Santa Coloma (Andora), Dynamo Brest (Bjelorusija), Auda (Latvija), Neman (Bjelorusija), Calpe City Magpies (Gibraltar), Celje (Slovenija).

Nije ovo konačan spisak. Od ovih bolidranih možda neko i ne bude nositelj.
Ovi što su italic su nositelji i u drugom pretkolu, kad bi se neko od njih izbacio imali bi lakšeg protivnika u drugom pretkolu, pa se možemo nadati i trećem pretkolu. Mada su skoro svi igrali grupnu fazu ove godine i nisu za poželjeti.
Ja sam ipak više za opciju za laganog protivnika u prvom pretkolu, što je sigurno sigurno. Sad smo zaradili 325000 €, dok prolazak u drugo pretkolo donosi još dodatnih 375000 €. Bolje vrabac u ruci nego golub na grani :D
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Bozidar Radosevic
Kontakt:

čet maj 15, 2025 6:01 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
čet maj 15, 2025 3:38 pm
igla je napisao/la:

Nije ovo konačan spisak. Od ovih bolidranih možda neko i ne bude nositelj.
Ovi što su italic su nositelji i u drugom pretkolu, kad bi se neko od njih izbacio imali bi lakšeg protivnika u drugom pretkolu, pa se možemo nadati i trećem pretkolu. Mada su skoro svi igrali grupnu fazu ove godine i nisu za poželjeti.
Ja sam ipak više za opciju za laganog protivnika u prvom pretkolu, što je sigurno sigurno. Sad smo zaradili 325000 €, dok prolazak u drugo pretkolo donosi još dodatnih 375000 €. Bolje vrabac u ruci nego golub na grani :D
Ruku na srce ovo je sve prolazno, kakva crna Flora igra im spica ona ubleha Liivak sto nije u Sarajevu klupu grijati. Izuzev Celja i HJK-a klasicne smecarske ekipe, ako to ne mozemo proci nemoj ni da igramo onda

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet maj 15, 2025 6:21 pm

Samo da te ispravim, Liivak igra u Levadiji Tallinn koja je iznad Flore i uzela je titulu prošle godine, a ovi su završili 4.
Ali to je ta poenta :D

Sky1
Kontakt:

pet maj 16, 2025 12:00 am

jovanmaksimovic je napisao/la:
I dalje smo najuspjesniji fudbalski kolektiv u drzavi sa 17 trofeja, kone imaju sad 16.
Je li ovo sa titulom iz 1946 ili bez?

Diverzant
Kontakt:

pet maj 16, 2025 5:49 am

Sky1 je napisao/la:
pet maj 16, 2025 12:00 am
jovanmaksimovic je napisao/la:
Je li ovo sa titulom iz 1946 ili bez?
Sa
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Meha87
Kontakt:

pet maj 16, 2025 10:41 am

Evo izgleda Galić nas napusta ne znam samo ko bi mogao doci umjesto njega. Mozda dovesti nekog starijeg poput Ticinovica koji napusta zrinjski i dati sansu Odinaki u prvoj postavi.

milanribar
Kontakt:

pet maj 16, 2025 10:44 am

Meha87 je napisao/la:
pet maj 16, 2025 10:41 am
Evo izgleda Galić nas napusta ne znam samo ko bi mogao doci umjesto njega. Mozda dovesti nekog starijeg poput Ticinovica koji napusta zrinjski i dati sansu Odinaki u prvoj postavi.
Iskusna zamjena i Odinaka u prvu postavu bi idealno bilo.

igla
Kontakt:

pet maj 16, 2025 12:43 pm

Da podsjetim sve, otjerali smo Ovčinu zbog Galića i Odinake. Po meni bolji i korisniji od obojice, vidjelo se u evropi da može biti dobar kad se spremi.

Ali avaj.

SamoIstina
Kontakt:

pet maj 16, 2025 1:48 pm

igla je napisao/la:
Da podsjetim sve, otjerali smo Ovčinu zbog Galića i Odinake. Po meni bolji i korisniji od obojice, vidjelo se u evropi da može biti dobar kad se spremi.

Ali avaj.
Mi smo imali dva jako dobra desna beka, Ovcinu i Cosica. Ovcina nije nadosao, mozda ga se moglo sacekati, ali mi je razumljivo sto smo ga pustili. Cosica je licno Nermin Basic unistio saltajuci ga sa pozicije na poziciju. Sve je igrao osim desnog beka. Kod Dudica u Srbiji na toj poziciji razvaljuje.

No dobro, ne treba se vracati na to. Gala ionako oldazi. Hvala mu za sve i sretno. Iskreni je Zeljovac, neka proba zaraditi sta negdje vani ako moze.

Odinaka je po meni sve bolji. Trebalo je i njemu da se prilagodi, ipak je dosao iz federalne, a jako je mlad. Ocekujem da bude startni bek iduce sezone, samo treba raditi na nekim stvarima.

Meha87
Kontakt:

pet maj 16, 2025 5:39 pm

SamoIstina je napisao/la:
pet maj 16, 2025 1:48 pm
igla je napisao/la:

Ali avaj.
Mi smo imali dva jako dobra desna beka, Ovcinu i Cosica. Ovcina nije nadosao, mozda ga se moglo sacekati, ali mi je razumljivo sto smo ga pustili. Cosica je licno Nermin Basic unistio saltajuci ga sa pozicije na poziciju. Sve je igrao osim desnog beka. Kod Dudica u Srbiji na toj poziciji razvaljuje.

No dobro, ne treba se vracati na to. Gala ionako oldazi. Hvala mu za sve i sretno. Iskreni je Zeljovac, neka proba zaraditi sta negdje vani ako moze.

Odinaka je po meni sve bolji. Trebalo je i njemu da se prilagodi, ipak je dosao iz federalne, a jako je mlad. Ocekujem da bude startni bek iduce sezone, samo treba raditi na nekim stvarima.
Ne moze svako igrati za Zelju, Cosic nije mogao dodati prvom do sebe kod nas. Lahko mu je tamo u radnickom kad nema nikakvog pritiska.. Ovcina je mogao ali je bio stalno povrijedjen.

SamoNapad
Kontakt:

pet maj 16, 2025 6:51 pm

Imamo kontinuitet sa SD evo Bekrija uredno dvije godine jase.
Do kad mu je ugovor?

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 50 gostiju.

Prijava