Koliko znam niko nema više trofeja od nas.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑čet maj 15, 2025 8:56 amZnaci ne mozemo se vise ni kurcit da smo najtrofejniji
"Čekajući Godoa", sjajna knjiga.PlavaDobrinja1921 je napisao/la: ↑sri maj 14, 2025 10:50 pmDok ne dodje investitor nama bi trebao biti cilj primicati se ovom ekipama iz vrha, sljedece godine po 4 utakmice sa svima i sigurno da ce biti puno teze.
Nije ovo konačan spisak. Od ovih bolidranih možda neko i ne bude nositelj.igla je napisao/la: ↑čet maj 15, 2025 3:05 pmTako će Željezničar za protivnika dobiti jednu od ovih ekipa: Shamrock (Irska), HJK Helsinki (Finska), Flora (Estonija), KI Klaksvik (Farska Ostrva), Vikingur (Island), Petrocub (Moldavija), Larne (Sjeverna Irska), Paide (Estonija), Partizani (Albanija), St. Patrick's (Irska), La Fiorita (San Marino), Vllaznia (Albanija), Kauno Žalgiris (Litvanija), Ordabasy (Kazahstan), Floriana (Malta), Tropedo Zhodino (Bjelorusija), St. Joseph (Gibraltar), Dila Gori (Gruzija), Santa Coloma (Andora), Dynamo Brest (Bjelorusija), Auda (Latvija), Neman (Bjelorusija), Calpe City Magpies (Gibraltar), Celje (Slovenija).
Sve je prolazno, ali treba zaobići boldirane ako je ikako moguće![]()
Ruku na srce ovo je sve prolazno, kakva crna Flora igra im spica ona ubleha Liivak sto nije u Sarajevu klupu grijati. Izuzev Celja i HJK-a klasicne smecarske ekipe, ako to ne mozemo proci nemoj ni da igramo ondaEisenbahner1921 je napisao/la: ↑čet maj 15, 2025 3:38 pmNije ovo konačan spisak. Od ovih bolidranih možda neko i ne bude nositelj.igla je napisao/la: ↑čet maj 15, 2025 3:05 pmTako će Željezničar za protivnika dobiti jednu od ovih ekipa: Shamrock (Irska), HJK Helsinki (Finska), Flora (Estonija), KI Klaksvik (Farska Ostrva), Vikingur (Island), Petrocub (Moldavija), Larne (Sjeverna Irska), Paide (Estonija), Partizani (Albanija), St. Patrick's (Irska), La Fiorita (San Marino), Vllaznia (Albanija), Kauno Žalgiris (Litvanija), Ordabasy (Kazahstan), Floriana (Malta), Tropedo Zhodino (Bjelorusija), St. Joseph (Gibraltar), Dila Gori (Gruzija), Santa Coloma (Andora), Dynamo Brest (Bjelorusija), Auda (Latvija), Neman (Bjelorusija), Calpe City Magpies (Gibraltar), Celje (Slovenija).
Sve je prolazno, ali treba zaobići boldirane ako je ikako moguće![]()
Ovi što su italic su nositelji i u drugom pretkolu, kad bi se neko od njih izbacio imali bi lakšeg protivnika u drugom pretkolu, pa se možemo nadati i trećem pretkolu. Mada su skoro svi igrali grupnu fazu ove godine i nisu za poželjeti.
Ja sam ipak više za opciju za laganog protivnika u prvom pretkolu, što je sigurno sigurno. Sad smo zaradili 325000 €, dok prolazak u drugo pretkolo donosi još dodatnih 375000 €. Bolje vrabac u ruci nego golub na grani![]()
Je li ovo sa titulom iz 1946 ili bez?jovanmaksimovic je napisao/la: ↑čet maj 15, 2025 10:36 amI dalje smo najuspjesniji fudbalski kolektiv u drzavi sa 17 trofeja, kone imaju sad 16.
SaSky1 je napisao/la: ↑pet maj 16, 2025 12:00 amJe li ovo sa titulom iz 1946 ili bez?jovanmaksimovic je napisao/la: ↑čet maj 15, 2025 10:36 amI dalje smo najuspjesniji fudbalski kolektiv u drzavi sa 17 trofeja, kone imaju sad 16.
Mi smo imali dva jako dobra desna beka, Ovcinu i Cosica. Ovcina nije nadosao, mozda ga se moglo sacekati, ali mi je razumljivo sto smo ga pustili. Cosica je licno Nermin Basic unistio saltajuci ga sa pozicije na poziciju. Sve je igrao osim desnog beka. Kod Dudica u Srbiji na toj poziciji razvaljuje.
Ne moze svako igrati za Zelju, Cosic nije mogao dodati prvom do sebe kod nas. Lahko mu je tamo u radnickom kad nema nikakvog pritiska.. Ovcina je mogao ali je bio stalno povrijedjen.SamoIstina je napisao/la: ↑pet maj 16, 2025 1:48 pmMi smo imali dva jako dobra desna beka, Ovcinu i Cosica. Ovcina nije nadosao, mozda ga se moglo sacekati, ali mi je razumljivo sto smo ga pustili. Cosica je licno Nermin Basic unistio saltajuci ga sa pozicije na poziciju. Sve je igrao osim desnog beka. Kod Dudica u Srbiji na toj poziciji razvaljuje.
No dobro, ne treba se vracati na to. Gala ionako oldazi. Hvala mu za sve i sretno. Iskreni je Zeljovac, neka proba zaraditi sta negdje vani ako moze.
Odinaka je po meni sve bolji. Trebalo je i njemu da se prilagodi, ipak je dosao iz federalne, a jako je mlad. Ocekujem da bude startni bek iduce sezone, samo treba raditi na nekim stvarima.