kvalitet je napisao/la: ↑ned maj 11, 2025 12:10 am
SamoIstina je napisao/la: ↑sub maj 10, 2025 11:57 pm
Pitam se i ja gdje su i sta rade forumasi koji su nas pozivali da podrzimo pitarsku "borbu" protiv Vice i saveza
100 puta ponovljena laž će na kraju postati istina, na to računate…
Niko nije govorio da se treba njihova borba podržati, nego da smo mi trebali biti vođe promjene i borbe, a s obzirom da smo bili p…, da smo u onom trenutku trebali stati uz skoro SVE klubove (ne samo pitare), a protiv raznih čolpi.
"Ostale" klubove u KS su poklopili Mirvic, Ibrakovic, Trbic za sicu. Kad govoris o ostalim klubovima opet govoris o Torpedu.
Oni to tako rade, samo vasi mozgovi ne mogu da svare. Oni su dogovorili kup s Vicom, pa pustili pricu da smo mi dogovorili - i u isto vrijeme krenuli u "borbu" protiv Vice. Udbasi.
Njihov osnovni cilj od pocetka ovoga svega je bio da udju u rotaciju za trofeje po nacionalnom kljucu sa Zrinjskim i Borcem. I usli su.
Ni njihova grupa ovo ne radi iz nekih iskrenih nijeta. Govorimo o grupi koje je i parole cesto dizala po Mirvicevim uputama.
Dok smo mi dobili Borac u utakmici sezone za njih i izbili im titulu iz ruke. Ali eto mi radimo s neprijateljima drzave, pitari ne.
Jako jeftina prica, ali palo je dosta raje...
Sky1: "Priču o investitoru je pustio neko iz Skupštine namjerno, mislim da gop Mirvić nije uopšte želio investirati, pitanje je da li je iznao uopšte da se spominje kao potencijalni incestitor. Cilj je Skupština i Uprava, zato pamet u glavu."