kvalitet je napisao/la: ↑ned maj 11, 2025 12:10 am
SamoIstina je napisao/la: ↑sub maj 10, 2025 11:57 pm
Pitam se i ja gdje su i sta rade forumasi koji su nas pozivali da podrzimo pitarsku "borbu" protiv Vice i saveza
100 puta ponovljena laž će na kraju postati istina, na to računate…
Niko nije govorio da se treba njihova borba podržati, nego da smo mi trebali biti vođe promjene i borbe, a s obzirom da smo bili p…, da smo u onom trenutku trebali stati uz skoro SVE klubove (ne samo pitare), a protiv raznih čolpi.
"Ostale" klubove u KS su poklopili Mirvic, Ibrakovic, Trbic za sicu. Kad govoris o ostalim klubovima opet govoris o Torpedu.
Oni to tako rade, samo vasi mozgovi ne mogu da svare. Oni su dogovorili kup s Vicom, pa pustili pricu da smo mi dogovorili - i u isto vrijeme krenuli u "borbu" protiv Vice. Udbasi.
Njihov osnovni cilj od pocetka ovoga svega je bio da udju u rotaciju za trofeje po nacionalnom kljucu sa Zrinjskim i Borcem. I usli su.
Ni njihova grupa ovo ne radi iz nekih iskrenih nijeta. Govorimo o grupi koje je i parole cesto dizala po Mirvicevim uputama.
Dok smo mi dobili Borac u utakmici sezone za njih i izbili im titulu iz ruke. Ali eto mi radimo s neprijateljima drzave, pitari ne.
Jako jeftina prica, ali palo je dosta raje...