Diverzant je napisao/la: ↑ned apr 27, 2025 10:49 pm
Valter je napisao/la: ↑ned apr 27, 2025 10:45 pm
Mulalic Edis je napisao/la: ↑ned apr 27, 2025 10:24 pm
Valter, poznati prijeratni strucnjak, ali bolje da talasa o taktici nego o bakljama.
Djeco draga što se tice informatičkih tehnologija vi ste svi za mene Mark Zuckerberg, što se tice fudbala ja sam za vas Sir Alex Ferguson.
Jedino ako ste isti broj žvaka ižvakali
Nadam se da sam dijelom pomogao Denisu jer evo više ste prokomentarisali moju stručnost nego njegovu.
Kao i vi tako sam i ja imao priliku gledati dobre igrače poput Džele Muhamremovića, Bilbije, Štilića, Benke, Zebe ... dobre trenere poput Amara, Jakirovića, Husrefa ... Jedini moj problem je što sam o fudbalu ućio kroz Papeta, Mešu Baždarevića, Harisa Škoru, Piksija, Peđu Mijatovića, Blaža, Savičevića ... od trenera poput Ivice Osima, Tomislava Ivića, Miljana Miljanića, Ljupka Petrovića, Boška Antića ... pa mi je teško prepoznati da se tadašnja i ova sadašnja igra zove istim imenom - fudbal.
To vam je otprilike kao školovati se na Harvardu i na Banjalučkom PIM-u. Jasno da niste vi krivi što niste bili u mogučnosti da se obrazujete na Harvardu (fudbalskom).
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.
Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.