HAJMO RUKEEEEEE
DE-NI-SE NA-PO-LJE
JER NE CI-TAS FO-RU-ME
!!!
Što bi rekli: Nije mi jasno, šta ti od ovoga nije jasno.fcz je napisao/la: ↑ned apr 27, 2025 6:24 pmNe napisa li ti maloprije ovo:Valter je napisao/la: ↑ned apr 27, 2025 6:15 pmDa Denise !
Protiv ovakvih pitara a sa igračima koje imamo ja bih bez problema "izvukao" barem nerješen rezultat. Ali zato moraš znati kako koristiti igrače. Recimo dvojica igrača koji su se najviše potrošili protiv Borca (Jaber i Šošić), a ujedno su ti ključni igrači moraš znati dozirati tj. prepoznati trenutak kada moraju ući u igru. Al jok, on sluša forumske stručnjake..
Valter je napisao/la: ↑ned apr 27, 2025 5:24 pmDenise kjljućna greša bila je što si počeo utakmicu sa Jaberom i Šošićem poslije zadnje utakmice sa Borcem, Radovac uopšte nije trebao biti opcija, a Dangubić je trebao početi umjesto Krpića. Morao si ih uvesti na umorne igrače pitara a do tada napraviti dupli blok pogotovo svjestan kako imamo lošu zadnju liniju, dodatno lošu sa povredom Karamarka. Pisao sam ti to prije utakmice al ti nećeš da slušaš.![]()
Skuplji igrač nikom ne garantuje da će biti bolji od nekog jeftinijeg. Turkeš ima 30k KM, ono što on igra (a ustvari i ne igra) može igrati i onaj Ristić koji im igra na posudbi u Hadžićima za milju KM. Jatta im je jači igrač od svih drugih veznjaka, a najjeftiniji je. Treba samo imati "nos" i "oko" za prepoznati takvog igrača, i naravno dati mu šansu.salle86 je napisao/la: ↑ned apr 27, 2025 6:20 pmA vidi drug, sve je to ok. Jesu lošiji igrači i logično je jer su "jeftiniji".
Ali kad igraš protiv ekipe koja takođe ne pokazuje ništa gotovo od nogometne igre, onakve reakcije štopera njima donesu pobjedu.
Jel treba da ima 20 milja platu da kao štoper jednostavno nabije loptu u kukuruze a ne da nekakvim polureakcijama pravi izglednije prilike protivniku od toga kakve su bile prije te realcije.
Garantujem životom da ima u kantonalnoj ligi 2 kljuseta koji bi se zacementirali u 16 i samo ko volovi nabijali što dalje od našeg gola, da bi tako manje golova primili u sezoni.
Neralno kako igramo odbranu, ko da se u putu sreli nismo prije utakmice. I nije samo danas, to je svaki meč od nastavka. Bukvalno svaki napad protivnik ti je na 16 i ispucava se na Mufti
Halali brate Jürgene, ne poznah te; kad si se to ošiš'o?Valter je napisao/la: ↑ned apr 27, 2025 6:34 pmŠto bi rekli: Nije mi jasno, šta ti od ovoga nije jasno.fcz je napisao/la: ↑ned apr 27, 2025 6:24 pmNe napisa li ti maloprije ovo:Valter je napisao/la: ↑ned apr 27, 2025 6:15 pm
Da Denise !
Protiv ovakvih pitara a sa igračima koje imamo ja bih bez problema "izvukao" barem nerješen rezultat. Ali zato moraš znati kako koristiti igrače. Recimo dvojica igrača koji su se najviše potrošili protiv Borca (Jaber i Šošić), a ujedno su ti ključni igrači moraš znati dozirati tj. prepoznati trenutak kada moraju ući u igru. Al jok, on sluša forumske stručnjake..
Valter je napisao/la: ↑ned apr 27, 2025 5:24 pmDenise kjljućna greša bila je što si počeo utakmicu sa Jaberom i Šošićem poslije zadnje utakmice sa Borcem, Radovac uopšte nije trebao biti opcija, a Dangubić je trebao početi umjesto Krpića. Morao si ih uvesti na umorne igrače pitara a do tada napraviti dupli blok pogotovo svjestan kako imamo lošu zadnju liniju, dodatno lošu sa povredom Karamarka. Pisao sam ti to prije utakmice al ti nećeš da slušaš.![]()
Naravno da treba da sluša mene jer se razumijem u ovu drevnu igru, al on sluša forumske stručnjake. Dakle ja spadam u poznavaoce ove igre sa loptom.
Vidi legendo. Četvrti je jer su ekipe ispod njega kurč.ina ove sezone. Nije četvrti zbog svog nekog aman znanja. Perspektivan trener za ekipe od 5-8 mjesta u našoj ligi, dosta limitiran za bilo šta više. Na ekipu potrošeno ove sezone dosta više love nego prošle, pomak je što smo u odnosu na prošlu sezonu ispred Posušja i Sloge.
Halalim ja tebi brate, ali problem je u tome što i Denis razmišlja o fudbalu kao i vi.fcz je napisao/la: ↑ned apr 27, 2025 6:43 pmHalali brate Jürgene, ne poznah te; kad si se to ošiš'o?
Malo ćemo izgubiti para na ulaznicama i marketingu zbog loših igara iz segmenta u koji se kako ti kažeš malo razumijem, a malo zbog kazni i plaćanja, Al cemo zato dovesti skuplje igrače od ovih trenutnih.
Vidis, to ti je mnogo smisleniji post nego ovo prije.
Nikome ne produzavati ugovor.Valter je napisao/la: ↑ned apr 27, 2025 8:33 pmNegdje sam pročitao da sljedećim igračima uskoro ističu ugovori: Stipo Marković, Stefan Radinović, Martin Mirčevski, Nemanja Cavnić, Marin Galić i Filip Dangubić. Za dobro Želje ni jednom od prve petorice navedenih ne treba produžiti ugovor. Jedino Dangubić ima neki potrebni kvalitet ali sa obzirom na njegova primanja i dosadašnja davanja na terenu on je enigma šta tu uraditi. Bio bi dobar zbog nekog kontinuiteta za narednu sezonu. Šta raditi sa Mahmićem i Šukilovićem, plus što obojica ispadaju iz U-21. A pod obavezno moramo rješavati pitanje kompletne zadnje linije. Prioritet svih prioriteta.