nikson je napisao/la: ↑sri apr 23, 2025 2:01 pm
Ja se nadam da ce Denis izvesti istih 11 i da ce im navijaci pokazati kakvi su smecari, eto iskreno
Moja prva reakcija je bila na tom tragu
Ajmo napuniti stadion,jer ova tekma nazalost nosi mnogo vise od obicnog fudbala,i onda nakon "Grbavice" naprosto izaci pa neka fudbalercine uzivaju sa etnotaldjijama
Ova navijacka prica naprosto mora stati iza Zelje a ne iza ovih ...........Ma ne znam i kako bih ih nazvao
Nema u zadnje vrijeme ni trenera a bgm ni kapitena koji je izasao i rekao nama zasto i kako(evo Zeba mi prvi pade na pamet i slalomi u njegovim sezonama)
Neki dan cujem od iskrenog navijaca da je sve u talovima
Paraziti,uprave,qurci od onih koji nabace po kojeg sponzora umisle da su Bogom dani i tako u krug
Tal i talovi u klubu a nazalost tu porodica @cikoradovic postoji samo na tribinama a oni koji bi trebali da imaju muda su naprosto bezmudi.
Niko ali bas niko ne vjeruje da su to losi dani u Sirokom i Mostaru
I onda plata ili zamisli dvije plate budu razlog,problem u situaciji kada su svi smradovi sigurni da ce naplatiti sva potrazivanja.a to sto tribine odvajaju od usta je nevazno. Kada ce Zeljo biti opet biti Zeljo.Nas par starijih cemo tesko to docekati
eh moj Zeljo da citiram forumasa