Ova kvota je vjerovatno najveca sramota u historiji kluba, veca i od onih 5:0 za poluvrijeme, do zla Boga da City dolazi i da sudi ovaj njihov arap vlasnik.
Sramotan klub
Ova kvota je vjerovatno najveca sramota u historiji kluba, veca i od onih 5:0 za poluvrijeme, do zla Boga da City dolazi i da sudi ovaj njihov arap vlasnik.
Rad kroz institucije je jedino rjesenje. Imali smo priliku sad bar pokusati nesto, ali jok, bitno se klati medjusobno.igla je napisao/la: ↑uto apr 22, 2025 3:22 pmBolje nego nemati nikakvu reakciju ili imati stav "samo nek nije mene". To je pičkasto i bez časti, obraza, ičega normalnog. Dosta ponižavanja.flux je napisao/la: ↑uto apr 22, 2025 1:56 pmSta ces dobiti da izadjes s terena? Nista. Bit ces kaznjem oduzimanjem bodova i to je to. Ima li smo slican primjer sa kobiljarima, pa nista.igla je napisao/la: ↑uto apr 22, 2025 1:16 pmIsti ti navijači i članovi kluba bi stali iza kluba da reaguje i da izađe s terena u slučaju krađe.
Ako je najveći otpor otpjevat sudiji kako mu majku jbš i pjevat saveze stidi se, sluga si politike, nek nas jebu i nek nema niko na tribinama.
Kakve su ovo vrijednosti pičkaste došle u našem narodu, ovo da radiš HDZ bratiji ili SNSD fašistima - izašli bi ti iz lige svi. Fuj.
Što kolega iznad reče, Bošnjo i razmišljanje su problem. Da su se 3 kluba dogovorila do sad i odbila gostovanje u Banjaluci ili sjeli na teren ili izašli sa njega, evropa bi o tom pisala radi clickbait mentaliteta. Vako pušimo karinu i još češkamo po jajima i ponekad zamolimo da nam puste da udahnemo. Fuj.
Rekoh vam ja jutros.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto apr 22, 2025 4:43 pmZnaci po ovom presu mozemo ocekivati skoro isti sastav?
Zbog cega je sramota zivota ti...prosle godine je bila i manja...u Bl bila 1.15
Ako Denis poslije sramotnih 5 komada konstatuje na presu da "neki" ne zasluzuju Željin dres a u sljedecoj utakmici roster ostane isti, tj makar 2-3 šetača ne preseli na tribine - onda i on zasluzuje da bude otjeran u PM.Dzezvar je napisao/la: ↑uto apr 22, 2025 7:13 pmRekoh vam ja jutros.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto apr 22, 2025 4:43 pmZnaci po ovom presu mozemo ocekivati skoro isti sastav?
MATORI je napisao/la: ↑uto apr 22, 2025 9:07 pmAko Denis poslije sramotnih 5 komada konstatuje na presu da "neki" ne zasluzuju Željin dres a u sljedecoj utakmici roster ostane isti, tj makar 2-3 šetača ne preseli na tribine - onda i on zasluzuje da bude otjeran u PM.Dzezvar je napisao/la: ↑uto apr 22, 2025 7:13 pmRekoh vam ja jutros.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto apr 22, 2025 4:43 pmZnaci po ovom presu mozemo ocekivati skoro isti sastav?
Logicno!
I onda ovdje nezadovoljni, pa mi nijednog beka nemamo kako treba. Taman smo mi gdje i trebamo biti na tabeli.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑uto apr 22, 2025 11:00 pmDa je nama jedan sa centaršutom kakav ima Kuprešak
Mi smo osudjeni ipak na Galićeve balone i gađanje prvog igrača ispred sebe
kad vec tvrdis najveca sramota u istoriji kluba, da li uopste znas da je zeljo u vise navrata izgubio sa 6 razlike ili vise?Mulalic Edis je napisao/la: ↑uto apr 22, 2025 5:50 pmApsolutno mi nije zao nijednog igraca nakon sramotnih izdanja u utakmici sezone u Sirokom i sad u Mostaru u najvecoj sramoti u historiji kluba. Zelim im sve najgore pogotovo od ljeta, barem njih 90 %. Nadam se da cemo sutra biti nalektrisani bez obzira na rezultat da im psujemo i zvizdimo. Smetljari.
Sto se tice ostalog, ljudi nisu svjesni koliko nam evropa donosi, te se nadam da cemo je i igrati. To je realnost. Ovo sve zvuci kontradiktorno s obzirom na prve recenice ali je tako. Hvala Sirokom i Velezu koji su gori od nas. Mi u drugom dijelu sezone nismo odigrali nista. I sutra hoces da se vadis protiv Borca i Njegomirovica. Sta ima, rekoh kako ste...
Vrlo lahko moze doźiviti ssudbinu Basica.MATORI je napisao/la: ↑uto apr 22, 2025 9:07 pmAko Denis poslije sramotnih 5 komada konstatuje na presu da "neki" ne zasluzuju Željin dres a u sljedecoj utakmici roster ostane isti, tj makar 2-3 šetača ne preseli na tribine - onda i on zasluzuje da bude otjeran u PM.Dzezvar je napisao/la: ↑uto apr 22, 2025 7:13 pmRekoh vam ja jutros.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto apr 22, 2025 4:43 pmZnaci po ovom presu mozemo ocekivati skoro isti sastav?
Logicno!