Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

SamoNapad
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 21, 2025 10:03 pm

Da sudi 100 Njegomirovica Borac na Grbavici ne moze dobiti nas ako cemo igrati. Ako necemo ko u Mostaru onda ce i Krusevo imati sanse. Nadam se da se niko nece praviti pametan nego igrati na pobjedu , porazi nista dobro ne nose a ima dosta do kraja prvenstva. Sve se moze promijeniti , ne znam sto ljudi misle da je Sarajevo garancija nama evrope. Sarajevo nema konstantu jos dva puta ce se raspasti do kraja sezone i posvadjati isto ko i mi. Siroki ima sanse , jedino da u nekom ludilu ne pocnu gubiti u ligi tekme pa da opstanak budw bitniji od kupa.
Od Borca se ne smije izgubiti , ne izmisljati alibi za bilo sta.

igla
Kontakt:

pon apr 21, 2025 10:13 pm

Gdje vi živite ba, pa izmislit će ti penal, crveni, nema ovdje priče o sportu protiv njih.
Nadam se da ćemo nekada svi zajedno biti u skladu sa vrijednostima koje ima Željo i boriti se protiv ovih fašista.

dzulijano_pike
Kontakt:

pon apr 21, 2025 11:53 pm

Izvesti 11 igrača koji su nevažni tipa Kolić i sl, po mogućnosti i juniore, sacuvati svakog igrača od žutog ili crvenog za derbi.
Ne vjerujem da je bojkot, nego su igraci pukli ko kokica, nemamo sirinu, igra 15ak igraca cijelu sezonu. Jednostavno smo ispuhali. Sreca pa imamo bodovnu zalihu. Ocekujem da se vratimo u puni kolosijek na utakmicu sa Slogom
"Željo je jednostavno dio našeg karaktera" - Mladen Vojičić Tifa

jimmy
Kontakt:

uto apr 22, 2025 2:19 am

Njega ga ga again,
Boga mi svejedno 99 istih osim Kazlagica on je najgori,Peljto nam bi var sudija i Bijeljeni pa penali nidje veze.
Treba igrati hrabro i posteno sa najacim timom koji imamo, bez obzira na okolnosti. igramo u dolini ali ne protiv Bajerna.
Posebno sam ponosan na ovu upravu,svaka im cast, vidi se da ne podlijezu mahalanju i kvazi legendama ,
bilo koja druga uprava od rata na ovamo bi postupila drugacije pod uticajem mahale, kapa do poda ljudi .

Sky1
Kontakt:

uto apr 22, 2025 2:33 am

Borac mora dobiti i dobit će nas, zato ne očekujte ništa, a Denis bi trebao izvesti kombinovani sastav i dati priliku igračima koji manje igraju.

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto apr 22, 2025 5:10 am

Dzezvar je napisao/la:
pon apr 21, 2025 4:55 pm
Masinovodja je napisao/la:
pon apr 21, 2025 4:01 pm
Jedino dosadnije od prica o smjeni trenera u kojeg smo se kleli do neki dan, je prica o bojkotu.
Prava seoska liga sa nama kao seoskim klubom.
I onda bi neko zelio da Dzeko izabere nas ispred grada Splita i Hajduka ovakvog kakav jeste, za nas svemirski brod, kako god. :kafa:
Ja se kunem jos uvijek u njega.
Boljeg sigurno necemo naci...
Jeste perspektivan, ali ako je Hadzice zaboravio, nisam bas siguran da se i Zelje sjeca. Stop povratnicima :kafa:
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

Dzezvar
Kontakt:

uto apr 22, 2025 7:21 am

Ja ne bih nesto specijalno ocekivao sto se ekipe tice.Mislim da se nece mijenjati nesto drasticno.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Robi
Kontakt:

uto apr 22, 2025 8:39 am

Protiv Borca nema potrebe ocekivat pozitivan rezultat oni ce upisati pobjedu na ovaj ili na onaj nacin, gurnut oba brazilca u vatru, focu, šabica od prve, lauševica momci koji su malo dobili vremena za igru i koji bi valjda nekom logikom htjeli da se dokazu i nametnu se šefu, Jabber ako se umislio da je neki igrac pa lose partije pruza a ne zbog umora ovu utakmicu bi proveo na tribini snjim i ostali koji su to zasluzili, i svu snagu orijentisati onda na derbi.

igla
Kontakt:

uto apr 22, 2025 9:31 am

igla je napisao/la:
čet apr 17, 2025 9:41 am
Poznavajući naš mentalitet, ode ovo u 3 pm do kraja sezone. Da bi se to spriječilo, treba dobru analizu napraviti ko da igra do kraja sezone jer ćemo teško biti 5., a daj Bože da možemo u borbu za 3. mjesto.

Ne znam kome je kakva glava od igrača, ali nije sigurno ista npr Lauševiću koji do kraja sezone želi da se dokaže još i Boljeviću/Karamarku i sl. Treba nam 11 motivisanih do kraja godine, tačnije trebaju Denisu, jer nek zareda koji neočekivan loš rezultat bivši je poznavajući nas.
Ovo sam pisao prije Zrinjskog, stojim i sad pri ovome.

milanribar
Kontakt:

uto apr 22, 2025 9:52 am

igla je napisao/la:
uto apr 22, 2025 9:31 am
igla je napisao/la:
čet apr 17, 2025 9:41 am
Poznavajući naš mentalitet, ode ovo u 3 pm do kraja sezone. Da bi se to spriječilo, treba dobru analizu napraviti ko da igra do kraja sezone jer ćemo teško biti 5., a daj Bože da možemo u borbu za 3. mjesto.

Ne znam kome je kakva glava od igrača, ali nije sigurno ista npr Lauševiću koji do kraja sezone želi da se dokaže još i Boljeviću/Karamarku i sl. Treba nam 11 motivisanih do kraja godine, tačnije trebaju Denisu, jer nek zareda koji neočekivan loš rezultat bivši je poznavajući nas.
Ovo sam pisao prije Zrinjskog, stojim i sad pri ovome.
Idealna pozicija da se neke igrače malo stavi na hlađenje a neke probat motivisat i dat im šansu da pokažu jesu li sposobni za nešto više, jer sve ovo do kraja bi mogle bit pripreme za narednu sezonu koja će bit dosta teža.

Hare79
Kontakt:

uto apr 22, 2025 12:17 pm

Da nam ne treba para najbolje bi bilo bojkotovati narednu utakmicu, kako zbog naših igrača koji su osramotili klub tako i zbog Saveza i sudjenja u korist Borca.

dobar tri
Kontakt:

uto apr 22, 2025 12:33 pm

SamoNapad je napisao/la:
Da sudi 100 Njegomirovica Borac na Grbavici ne moze dobiti nas ako cemo igrati.
Suplja

“100 Njegomirovica” ce ti sjeckati igru glupim faulovima, davati rane zute kartone i automatski ti onemoguciti konkretniju odbranu od starta, i eventualno svirati nepostojeci penal da te dodatno zakopa i mentalno dotuce

Ova utakmica je izgubljena i sa ozbiljnim i sa pogubljenim Zeljom, ljudi su se svjesno rijesili kupa radi prvenstva, nema sanse da im “jedan Zeljo” pokvari planove, kad nisu dali ni Sarajevu ni Zrinjskom da to ucine.

igla
Kontakt:

uto apr 22, 2025 12:51 pm

dobar tri je napisao/la:
SamoNapad je napisao/la:
Suplja

“100 Njegomirovica” ce ti sjeckati igru glupim faulovima, davati rane zute kartone i automatski ti onemoguciti konkretniju odbranu od starta, i eventualno svirati nepostojeci penal da te dodatno zakopa i mentalno dotuce

Ova utakmica je izgubljena i sa ozbiljnim i sa pogubljenim Zeljom, ljudi su se svjesno rijesili kupa radi prvenstva, nema sanse da im “jedan Zeljo” pokvari planove, kad nisu dali ni Sarajevu ni Zrinjskom da to ucine.
Meni je ova priča o 100 Njegomirovića toliko bezveze i nerealna da je pomalo i smiješno. Pitanje je da li bi im mogli parirati bez Njegomirovića, a kad ti njuška ne da da centar pređeš i kad ne možeš u duel ući, a da ti ne svira faul, to je izgubljena priča.

Ne dozvoliti ponižavanje po pitanju kazne. Valjda postoje neke crvene linije ili smo stvarno toliko dno?

SamoNapad
Kontakt:

uto apr 22, 2025 1:04 pm

igla je napisao/la:
uto apr 22, 2025 12:51 pm
dobar tri je napisao/la:
SamoNapad je napisao/la:
Suplja

Meni je ova priča o 100 Njegomirovića toliko bezveze i nerealna da je pomalo i smiješno. Pitanje je da li bi im mogli parirati bez Njegomirovića, a kad ti njuška ne da da centar pređeš i kad ne možeš u duel ući, a da ti ne svira faul, to je izgubljena priča.

Ne dozvoliti ponižavanje po pitanju kazne. Valjda postoje neke crvene linije ili smo stvarno toliko dno?
E pa to i jeste poenta da vec smo izgubili , haj sto smo izgubili prije tekme nego sto ces ostati bez navijaca. Ja o ovome govorim , ne mozes ocekivati da se navijaci Željezničara pomire da se sklanjamo bez borbe nekom Borcu. Zapamtimo svi , ostat ces bez navijaca taman ds je marka karta to ne igra ulogu. Ljudi nece gledati ova sr**** , eno ti u BL primjera , mozes jednu dvije godine se borit neces 10 godina se sklanjati pred sudijama. Mi vec ove godine imamo slabiju posjetu a tek ce da padne . Gubis pare sigurne i nisu krivi navijaci sto im se ne gledaa.

igla
Kontakt:

uto apr 22, 2025 1:16 pm

Isti ti navijači i članovi kluba bi stali iza kluba da reaguje i da izađe s terena u slučaju krađe.

Ako je najveći otpor otpjevat sudiji kako mu majku jbš i pjevat saveze stidi se, sluga si politike, nek nas jebu i nek nema niko na tribinama.

Kakve su ovo vrijednosti pičkaste došle u našem narodu, ovo da radiš HDZ bratiji ili SNSD fašistima - izašli bi ti iz lige svi. Fuj.

flux
Kontakt:

uto apr 22, 2025 1:56 pm

igla je napisao/la:
Isti ti navijači i članovi kluba bi stali iza kluba da reaguje i da izađe s terena u slučaju krađe.

Ako je najveći otpor otpjevat sudiji kako mu majku jbš i pjevat saveze stidi se, sluga si politike, nek nas jebu i nek nema niko na tribinama.

Kakve su ovo vrijednosti pičkaste došle u našem narodu, ovo da radiš HDZ bratiji ili SNSD fašistima - izašli bi ti iz lige svi. Fuj.
Sta ces dobiti da izadjes s terena? Nista. Bit ces kaznjem oduzimanjem bodova i to je to. Ima li smo slican primjer sa kobiljarima, pa nista.

Hare79
Kontakt:

uto apr 22, 2025 1:57 pm

igla je napisao/la:

Može im se, jer je Bošnjo potkupljiv i prodao bi državu za 100 maraka. Stanje u državi je ovakvo jer smo korumpirani i mnoge stvari prođu tek tako samo zato što je neko kupljen ili ucjenjen. Izgubili smo državu koja postoji još samo zbog volje stranaca jer je vlastiti dzep bitnije od domovine. Stanje u fudbalu ti je samo preslikano stanje u državi. Tako je i kod mene u firmi, Bošnje se svađaju između sebe a ovi kupe kajmak i smiju se.

Dzezvar
Kontakt:

uto apr 22, 2025 2:22 pm

slika
U 18.00 h ni se.moglo znati sve ukoliko se sl9ga potrudi i zrinjski ne pobjedi....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Sky1
Kontakt:

uto apr 22, 2025 2:50 pm

Trenutna Sloga može uzeti hladno ovog Zrinjskog, ja uopšte ne vidim da je Zrinjski više konkurent Borcu, Borac je mnogo bolji i bez pomoći sudija i Saveza.

igla
Kontakt:

uto apr 22, 2025 3:22 pm

flux je napisao/la:
uto apr 22, 2025 1:56 pm
igla je napisao/la:

Sta ces dobiti da izadjes s terena? Nista. Bit ces kaznjem oduzimanjem bodova i to je to. Ima li smo slican primjer sa kobiljarima, pa nista.
Bolje nego nemati nikakvu reakciju ili imati stav "samo nek nije mene". To je pičkasto i bez časti, obraza, ičega normalnog. Dosta ponižavanja.

Što kolega iznad reče, Bošnjo i razmišljanje su problem. Da su se 3 kluba dogovorila do sad i odbila gostovanje u Banjaluci ili sjeli na teren ili izašli sa njega, evropa bi o tom pisala radi clickbait mentaliteta. Vako pušimo karinu i još češkamo po jajima i ponekad zamolimo da nam puste da udahnemo. Fuj.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 42 gosta.

Prijava