Pasa moj,otvoris agenciju pa prodajes igrace ili kupis klub pa ih placas pa ces vidjeti razliku izmedju karjasevica i pantelica505 VITEŠKA je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 5:03 pmZnači ima se para, ali se iz ovoga može zaključiti da smo mi fudbalski PREGLUPI LJUDI
Jer po vašim pričama pare uopšte problem nisu
Ja onda ne znam ako nisu problem pare koji je mozak dovodio Djorica, Karjaševica, Mahmića a naprimjer mogao si Dalimana, Vadzea, Pantelića, Kuprešaka
Ovo je stvar koju insajderi ne znaju objasniti
logicnocikoradovic je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 5:34 pmGori sam ja što pokušavam bilo kome šta reći i objasniti ili odgovoriti na pitanje.
Jedno je dati bukvalno na ruke, na crno, što je kod nas slučaj, a drugo uplatiti na račun i na to platiti porez
Ma ljudi su do nedavno govorili "dužan je i Mančester", ljudima je isto kad digneš kredit i servisiraš dug kroz rate i kad si dužan nekom igraču 50k i poreza milione. Ono - oboje je dug
Bas tako i nevjerovatno da mi fol udovoljimo svakom igracu i na kraju on izgira nas.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 4:40 pmA šta reći druže osim nek nam je Bog na pomociSheldon je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 4:20 pmPricali/pregovarali sa: Dzeko, Sehic, Prcic, Ljajic, Sorga, Fucak, Dangubic, Santos, Jukic, Sekulic, Kupresak, Rus
Dosli: Abdulahovic, Odinaka, Mahmic, Markovic, Djoric, Karjasevic, Cvetanoski, Vukoja, Karamarko
Sta na ovo covjek da kaze, nisam pametan. Pod kozu vise ne moze.
Jbg. Dugo će nam i trajati Ali 10 hiljada članova i 10 hiljada glava sa IQ od 70 pa do 170. Ali to je OK.
Nista jbg nije on bio fudbaler pa ne znam to od ranije, dajte ljudi sta je ocekivao.Zvaka72 je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 6:21 pmJbg. Dugo će nam i trajati Ali 10 hiljada članova i 10 hiljada glava sa IQ od 70 pa do 170. Ali to je OK.
Ono što meni lično smeta ja organizacija kluba koja je ovoj upravi malo po strani Tuna se trudi i radi ali teško da može sam a čini mi se da nema podršku od uposlenika kluba. General je, čini mi se razočaran sa igračima i menadžerima koji su baš kvarna roba.
Ali nadamo se boljem.
E to je ono što nas sve handri mi samo vidimo fasadu ali ne znamo šta je ispod. Fasada je Željo ali unutra dosta bolesti ima sa konzilijem ljekara slabo ide za sada ali možda i ubodemo kažem možda.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 6:23 pmNista jbg nije on bio fudbaler pa ne znam to od ranije, dajte ljudi sta je ocekivao.Zvaka72 je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 6:21 pmJbg. Dugo će nam i trajati Ali 10 hiljada članova i 10 hiljada glava sa IQ od 70 pa do 170. Ali to je OK.
Ono što meni lično smeta ja organizacija kluba koja je ovoj upravi malo po strani Tuna se trudi i radi ali teško da može sam a čini mi se da nema podršku od uposlenika kluba. General je, čini mi se razočaran sa igračima i menadžerima koji su baš kvarna roba.
Ali nadamo se boljem.
Ako ne moze Ljajic onda ima rezervna opcija Pjanic
Možda ovu igrači što su i došli nisu bolji od prošlogodišnjih "pojačanja" ali reći da smo lošiji nego prošle godine, na početku sezone, je više razočarenje pojačanjima nego istina.santakuruz je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 2:50 pmBolji igraci ne znace nuzno i bolju ekipu. Mi prosle sezone nismo imali tim, ekipu. To je bio skup igraca koji su otaljavali posao. Ako Coric uspije napraviti ekipu u kojoj su se spremni potuci jedni za druge, to je odmah plus u odnosu na proslu sezoni.ANamelessGhoul je napisao/la:Nismo mi doveli igrace slicnog kalibra, nego gore od ovih sto su otisli vjerovao ili ne. Mekic, koliko god nas nervirao, je igrac za ovog Djorica, a Vukoja je za termina, Stila bez jedne noge je Ronaldinho za njeg. Slijedi grcevita borba za opstanak, ovi sto ocekuju top 4 nisu realni sekundecala je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 2:12 pmTreba debelo spustiti ocekivanja nakon onakve prosle sezone. Buduci da se nismo nesto pojacali, vise smo izvrtili igrace slicnog kalibra, ne ocekujem vise od 5, 6 mjesta iduce sezone.
Ako vec pisete da su na forumu novinari koji jedva docekaju da bilo sta prenesu na svoje portale da bi nabili posjete stranici, nemojte brate nista ni pisat. Neka se barem potrude da izadju iz sobe/kancelarije da nadju neke informacije pa makar to bilo i u kaficu.
Lijepa vijest za Jug, naravno da je tempirano pred izbore ali moramo to trpiti ako vec nismo u stanju da sami finansiramo izgradnju tribine. Samo se nadam da ce projekt pratit izgled ostatka stadiona ili eventualno onaj Misketov jug da ide, samo da ne bude previse odstupanja od trenutnih kontura tribina.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ovom novom izmjenom ZoJN bi se trebalo eliminisati da se neko zali "onako" sto je prije cesto bio slucaj. Obzirom na vrijednost radova zalba iziskuje velika sredstva za uplatu, pa se nadam da ih neće biti.kvalitet je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 4:39 pmNije tender raspisan. Kad bude, znat će se.neroazzuro je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 3:06 pmTender je, ako sam ih juče dobro razumio, već raspisan. Što znači da je sva projektna dokumentacija (koja je zahtijevala i vrijeme i novac, ali eto bitno je negodovat) dostupna zainteresovanim firmama. Ne znam tačno do kad je otvoren i kad je otvaranje ponuda. Nije duže od mjesec dana od dana objave tendera.
Nakon otvaranja ponuda iste se evaluiraju u smislu ispravnosti jer moraju biti obrazložene (tipa, ne može se staviti cijena 1m3 betona 2KM da bi bio najjeftiniji jer je to nerealno). Nakon toga se pravi rang lista najpovoljnih ponuđača na koju postoji pravo žalbe u roku od, mislim, 15 dana (možda je i 7, nisam siguran) uredu za razmatranje žalbi. Ako ne bude žalbi (obično ih bude) onda ured razmatraosnovanost istih i daje dalje upute. Nekad traže u ponavljanje tendera. Elem, traje.
Prije otvaranja ponuda ima puno stvari. Žalbu Uredu za razmatranje žalbi (URŽ) možeš podnijeti u skoro bilo kojoj fazi postupka. Možeš se žaliti na tendersku dokumentaciju, na tuđu ponudu kasnije, na obavještenje o dodjeli ugovora… ma puno je tu stvari, znam jer radim s tim. Ako naprave normalnu tendersku, bez nejasnih i diskriminirajućih stavki, neće biti problema. Ali znajući kako i šta rade pri Vladi KS, ne smijem ništa tvrditi.
Haha ne možeš ti klin oni u ploču zato je ovakva negativa ali nije samo na forumu na žalost jer se neka negativa uvukla i ljudi su u sve razočarani.cikoradovic je napisao/la: ↑uto jul 30, 2024 5:34 pmGori sam ja što pokušavam bilo kome šta reći i objasniti ili odgovoriti na pitanje.