Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

gavran
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jul 30, 2024 1:12 pm

Dzezvar je napisao/la:
uto jul 30, 2024 12:58 pm
gavran je napisao/la:
uto jul 30, 2024 12:53 pm
Dzezvar je napisao/la:
uto jul 30, 2024 12:10 pm

Gdje je to neko od nas plasirao dezinformaciju?Ako se nepisalo za neke igrace,jer se u tom momentu pregovaralo sa njima to nije dezinformacija.

I da ja nemam drugova na tribini.......samo ljude,momke koje poznajem...A prestao sam ih imati kada su svog najboljeg druga ostavili u pllicijskoj stanici u zapadnom Mostaru a oni zapalili za Sarajevo.
Da se razumijemo nije rijec o sadasnjoj garnituri ljudi na tribini nego onim puno ranije.
Druze komandante

zastava Nigerije spremna,estonsku nisam nabavio javio sam Generalu da ga ne potpisuju.Saudijska dolazi do petka

Smrt fasizmu
Sloboda narodu...i zute su danas.
zute utorak popijene,
spremne zelene za srijedu
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Shooter1
Kontakt:

uto jul 30, 2024 1:15 pm

gavran je napisao/la:
uto jul 30, 2024 12:36 pm
Shooter1 je napisao/la:
uto jul 30, 2024 11:53 am
kb80 je napisao/la:
uto jul 30, 2024 11:49 am
Ovo nije mjesto gdje se treba informisati i biti informisan o stanju u klubu, dolascima, odlascima... Ovo je mjesto gdje će neko napisati svoje mišljenje, pa i ako ima neku informaciju, ali to smatrati zvaničnim je neozbiljno. Iskreno meni smeta što su neki ovdje imam osjećaj prozvali "ciku radovica" covjeka koji je kada je ovdje bio haos upravo zbog slabih zvaničnih informacija, smirio raju svojim pisanjem sa informacijama koje je imao i hvala mu. Ako taj isti covjek najavi neki boom, ne mora da bude boom u vidu nekog (za naš klub nerealnog) igrača, može biti i neka druga dobra strana priče. Za koju on smatra da je boom i ima puno pravo da piše, a vi stvarno imate puno pravo da razmišljate malo svojom glavom, a ne na forumu čitati i zbog toga kupovati godišnje karte.
Sve ovo je dobronamjerno i u pozotivnom duhu, da ostanemo kako treba, zajedno i da idemo koliko možemo naprijed.
Pozdrav plavoj braći
Ma on je imao informacije i kapa do poda.
Evo sad čitam post i ne mogu da vjerujem da je od gavrana. Frajer napisao post što nikad u životu nije napisao. Sve mu je na na principu boom, F5 i sl. Hvala gavrane
druze moj,Gavro ima zivot i pored foruma,a forum dodje kao mjesto da se nasali, opusti,baci suplju :11:

realno preko foruma sam i upoznao ekipu pravih momaka koji zive za klub,a ne od njega i na koje se covjek moze osloniti u zivotu.
Neki od njih vise ne pisu jer nemaju snage da se prepucavaju sa likovima koji nisu spremni procitati misljenje koje se ne slaze sa njegovim ili ako misljenje dodiruje njegovog idola(idola ima vise)..

PRATI ZVANICNU i uzivaj
Imamo istu sudbinu onda što se tiče foruma i meni se desilo isto, ovdje ima raje dobre. Ne kažem ja da ste vi loši ali raja je vama vjerovala i sad jb ga razumije ih. Lijepo je najaviti neke stvari ali malo ste pretjerali sa imenima.

Refa1921
Kontakt:

uto jul 30, 2024 1:17 pm

Što bi jedan forumaš rekao:"Treba sve rašćerat."

neroazzuro
Kontakt:

uto jul 30, 2024 1:18 pm

Strijelac, fcz i ostala raja,
Malo odvadite. Nemojte toliko ozbiljno shvatati forum i informacije dobijene na istom. Forum, između ostalog, služi i za zezanciju i razbijanje monotonije. Informacije koje se na kraju ne ispostave tačnim stoga i ne trebate uzimati previše k srcu nego ih i gledati kroz prizmu neslužbenog. Ta zezancija meni lično ne smeta, naprotiv. Više mi smetaju psovke, vulgarizmi i povremeno otvoreno qurčenje pojedinaca kojem sigurno nije mjesto na forumu, ali to je stvar administracije.
Vi ako očekujete pouzdane informacije na forumu onda nešto nije s vama u redu.
Druga stvar koja mi je jako zasmetala kod jednog broja ljudi juče je opšta histerija na forumu jer nije neko doveo juče bager i počeo roviti ispred juga. Ne znam kako ste pojedini zamišljali saopštavanje jučerašnjih informacija nego na pressu. Stičem utisak da su pojedini ovisni o negativnim informacijama pa u najpozitivnijim poput jučerasnje nađu nešto što će joj dati negativnu notu.
Ako je ta vlast isposlovala 4,5 miliona za tribinu nek pravi svaki dan pres konferenciju na stadionu što se mene tiče.
Razumijem da je i mnogima Senadova ekipa zadala visoke standarde sa istočnom tribinom i brzinom gradnje ali to danas sa našim sistemom javnih nabavki naprosto nije realno jer se zakonski rokovi moraju poštovati.
Ali najbitnije je da je novac i dozvole tu, ostalo je samo pitanje vremena. I nek bude za godinu dana, elhamdulillah. Iduće ljeto evropa aBd na novom jugu 😀

storm_raider
Kontakt:

uto jul 30, 2024 1:19 pm

Refa1921 je napisao/la:
uto jul 30, 2024 1:17 pm
Što bi jedan forumaš rekao:"Treba sve rašćerat."
naprava upolje.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Shooter1
Kontakt:

uto jul 30, 2024 1:22 pm

neroazzuro je napisao/la:
uto jul 30, 2024 1:18 pm
Strijelac, fcz i ostala raja,
Malo odvadite. Nemojte toliko ozbiljno shvatati forum i informacije dobijene na istom. Forum, između ostalog, služi i za zezanciju i razbijanje monotonije. Informacije koje se na kraju ne ispostave tačnim stoga i ne trebate uzimati previše k srcu nego ih i gledati kroz prizmu neslužbenog. Ta zezancija meni lično ne smeta, naprotiv. Više mi smetaju psovke, vulgarizmi i povremeno otvoreno qurčenje pojedinaca kojem sigurno nije mjesto na forumu, ali to je stvar administracije.
Vi ako očekujete pouzdane informacije na forumu onda nešto nije s vama u redu.
Druga stvar koja mi je jako zasmetala kod jednog broja ljudi juče je opšta histerija na forumu jer nije neko doveo juče bager i počeo roviti ispred juga. Ne znam kako ste pojedini zamišljali saopštavanje jučerašnjih informacija nego na pressu. Stičem utisak da su pojedini ovisni o negativnim informacijama pa u najpozitivnijim poput jučerasnje nađu nešto što će joj dati negativnu notu.
Ako je ta vlast isposlovala 4,5 miliona za tribinu nek pravi svaki dan pres konferenciju na stadionu što se mene tiče.
Razumijem da je i mnogima Senadova ekipa zadala visoke standarde sa istočnom tribinom i brzinom gradnje ali to danas sa našim sistemom javnih nabavki naprosto nije realno jer se zakonski rokovi moraju poštovati.
Ali najbitnije je da je novac i dozvole tu, ostalo je samo pitanje vremena. I nek bude za godinu dana, elhamdulillah. Iduće ljeto evropa aBd na novom jugu 😀
Ma sve je ok. Samo sam htio da skrenem pažnju da se raja ne fura, pa dodje raja u zabludu. Upravo ovo gore što si napisao. Evo vidim i gavran se ozbiljno nikad nije duže postove pisao, štaviše i meni se svidja njegova šala ali najave su bile bombastične gdje se raja uhvatila i onda imamo produkt bagera i sl

Diverzant
Kontakt:

uto jul 30, 2024 1:25 pm

slika

SVI NA TRENING!
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

nikson
Kontakt:

uto jul 30, 2024 1:26 pm

Ja jucer upitah al niko da mi odgovori. Navedeno je da se moze sve zavrsiti do 31.12 ukoliko ne bude zalbi.
Koja je procedura ukoliko bude zalbi?
Koliko to zakonski traje onda?
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

gavran
Kontakt:

uto jul 30, 2024 1:47 pm

Shooter1 je napisao/la:
uto jul 30, 2024 1:15 pm
gavran je napisao/la:
uto jul 30, 2024 12:36 pm
Shooter1 je napisao/la:
uto jul 30, 2024 11:53 am

Ma on je imao informacije i kapa do poda.
Evo sad čitam post i ne mogu da vjerujem da je od gavrana. Frajer napisao post što nikad u životu nije napisao. Sve mu je na na principu boom, F5 i sl. Hvala gavrane
druze moj,Gavro ima zivot i pored foruma,a forum dodje kao mjesto da se nasali, opusti,baci suplju :11:

realno preko foruma sam i upoznao ekipu pravih momaka koji zive za klub,a ne od njega i na koje se covjek moze osloniti u zivotu.
Neki od njih vise ne pisu jer nemaju snage da se prepucavaju sa likovima koji nisu spremni procitati misljenje koje se ne slaze sa njegovim ili ako misljenje dodiruje njegovog idola(idola ima vise)..

PRATI ZVANICNU i uzivaj
Imamo istu sudbinu onda što se tiče foruma i meni se desilo isto, ovdje ima raje dobre. Ne kažem ja da ste vi loši ali raja je vama vjerovala i sad jb ga razumije ih. Lijepo je najaviti neke stvari ali malo ste pretjerali sa imenima.
koliko se ja sjecam ja imena pominjao nisam,samo da se prati zvanicna,ali nije bitno,sto bi rekle misice bitno je da se mir uspostavi

u svakom slucaju nek nam je Bog na pomoci sa nama ovakvim

Refa1921
Kontakt:

uto jul 30, 2024 2:01 pm

Ma raja je kivna na prošle godine što smo loši bili i što smo dovodili škart i nadali smo se da ćemo ove godine dovesti neka bombastiča imena i upustiti se u borbu za sami vrh. I ja se tome nadam i vazda kada Željo igra pa tamam i da Real dođe ja bih se nadao pobjedi. Međutim, nije baš crno i bijelo, nadam se sa ćemo ove godine barem u prve 4 ekipe biti uz neku daljnu stabilizaciju, a možda sljedeće sezone pokušati napasti i sami vrh jer dugo Željo nije igrao bitnu ulogu u prvenstvu. Svi bi mi voljeli da nam dođe Riad Bajić ali to nije realno i mi ne možemo dati platu veću od 8-10 hiljada ili da se opet zadužujemo pa opet sve jovo na novo.

Refa1921
Kontakt:

uto jul 30, 2024 2:03 pm

Šta bi sa dresovima zna li neko, hoće li uskoro ?

kvalitet
Kontakt:

uto jul 30, 2024 2:11 pm

nikson je napisao/la:
uto jul 30, 2024 1:26 pm
Ja jucer upitah al niko da mi odgovori. Navedeno je da se moze sve zavrsiti do 31.12 ukoliko ne bude zalbi.
Koja je procedura ukoliko bude zalbi?
Koliko to zakonski traje onda?
Ne može ti niko to odgovoriti. Ako tender napišu stručni ljudi, ako tender ne bude namješten, ako ne bude grešaka, ako sve bude jasno, neće biti razloga da se iko žali. Ako se i žali, možda mjesec-dva maksimalno da se čeka do odluke po žalbi. Ali, ponavljam, rijetko ko se žali kad je tender čist, nikome nije u cilju gubiti pare na tome.

Problem će biti ako tender bude sklepan ili naštiman. Tad se tender može, naravno, i poništiti, pa da sve ide iz početka. E to je već višemjesečno odlaganje.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

cala
Kontakt:

uto jul 30, 2024 2:12 pm

Treba debelo spustiti ocekivanja nakon onakve prosle sezone. Buduci da se nismo nesto pojacali, vise smo izvrtili igrace slicnog kalibra, ne ocekujem vise od 5, 6 mjesta iduce sezone.

Ako vec pisete da su na forumu novinari koji jedva docekaju da bilo sta prenesu na svoje portale da bi nabili posjete stranici, nemojte brate nista ni pisat. Neka se barem potrude da izadju iz sobe/kancelarije da nadju neke informacije pa makar to bilo i u kaficu.

Lijepa vijest za Jug, naravno da je tempirano pred izbore ali moramo to trpiti ako vec nismo u stanju da sami finansiramo izgradnju tribine. Samo se nadam da ce projekt pratit izgled ostatka stadiona ili eventualno onaj Misketov jug da ide, samo da ne bude previse odstupanja od trenutnih kontura tribina.

ANamelessGhoul
Kontakt:

uto jul 30, 2024 2:20 pm

cala je napisao/la:
Treba debelo spustiti ocekivanja nakon onakve prosle sezone. Buduci da se nismo nesto pojacali, vise smo izvrtili igrace slicnog kalibra, ne ocekujem vise od 5, 6 mjesta iduce sezone.

Ako vec pisete da su na forumu novinari koji jedva docekaju da bilo sta prenesu na svoje portale da bi nabili posjete stranici, nemojte brate nista ni pisat. Neka se barem potrude da izadju iz sobe/kancelarije da nadju neke informacije pa makar to bilo i u kaficu.

Lijepa vijest za Jug, naravno da je tempirano pred izbore ali moramo to trpiti ako vec nismo u stanju da sami finansiramo izgradnju tribine. Samo se nadam da ce projekt pratit izgled ostatka stadiona ili eventualno onaj Misketov jug da ide, samo da ne bude previse odstupanja od trenutnih kontura tribina.
Nismo mi doveli igrace slicnog kalibra, nego gore od ovih sto su otisli vjerovao ili ne. Mekic, koliko god nas nervirao, je igrac za ovog Djorica, a Vukoja je za termina, Stila bez jedne noge je Ronaldinho za njeg. Slijedi grcevita borba za opstanak, ovi sto ocekuju top 4 nisu realni sekunde

Sky1
Kontakt:

uto jul 30, 2024 2:26 pm

Svi na Grbavicu, ekipa nam ne obećava ali šta je tu je, naše je da dadnemo maksimalnu podršku Upravi i ekipi. Moje mišljenje da u vatru treba gurnuti Efendića, Foću i Lauševića, davati im što više minuta je moguće.

kemo
Kontakt:

uto jul 30, 2024 2:32 pm

E moj cmizdro radovicu. Samo ti najavljuj...

gavran
Kontakt:

uto jul 30, 2024 2:37 pm

gavran
Kontakt:

uto jul 30, 2024 2:38 pm

Sky1 je napisao/la:
uto jul 30, 2024 2:26 pm
Svi na Grbavicu, ekipa nam ne obećava ali šta je tu je, naše je da dadnemo maksimalnu podršku Upravi i ekipi. Moje mišljenje da u vatru treba gurnuti Efendića, Foću i Lauševića, davati im što više minuta je moguće.
naprotiv,meni je ovo OK,

samo da Drina ne igra i bice to OK

santakuruz
Kontakt:

uto jul 30, 2024 2:50 pm

ANamelessGhoul je napisao/la:
cala je napisao/la:

Nismo mi doveli igrace slicnog kalibra, nego gore od ovih sto su otisli vjerovao ili ne. Mekic, koliko god nas nervirao, je igrac za ovog Djorica, a Vukoja je za termina, Stila bez jedne noge je Ronaldinho za njeg. Slijedi grcevita borba za opstanak, ovi sto ocekuju top 4 nisu realni sekunde
Bolji igraci ne znace nuzno i bolju ekipu. Mi prosle sezone nismo imali tim, ekipu. To je bio skup igraca koji su otaljavali posao. Ako Coric uspije napraviti ekipu u kojoj su se spremni potuci jedni za druge, to je odmah plus u odnosu na proslu sezoni.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Dzezvar
Kontakt:

uto jul 30, 2024 2:50 pm

Bez veze prozivate covjeka....
Ljajicu je udovoljeno sto se tice zahtjeva njegovih.Nasla su se 4 sponzora koji bi finansirali njegovu platu.Ostalo je bilo do njega na kraju nije pristao.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Trenutno korisnika/ca: 505 VITEŠKA i 69 gostiju.

Prijava