Ma ne možeš porediti nas sa Mamićem, ali kažem da ima ljudi, po cijelom svijetu i da ne moraju biti zaposleni ali mogu ti biti skauti i pomoći, siguran sam da bi većina radila honorarno.Dzezvar je napisao/la: ↑pet jul 26, 2024 11:49 amMirko je trenutno u Kini i radi skauting za neki njihov klub i to iskljucivo djecu.Posao mu je da nadje dijete koje koliko toliko talentovano ...
A recimo Mamic je skauta za juznu ameriku placao godisnje 350 000 eura plus ostali troskovi...pa sad vidite gdje smo mi a gdje ostali....
nesto su pricali da ce biti zatvorenog tipacipiripi je napisao/la: ↑pet jul 26, 2024 12:09 pmHoce li nas i sutra na Grbavici biti par hiljada.
Nadam se da cemo imati sta vidjeti i da cemo radosni i sa optimizmom docekati Siroki naredne sedmice.
U narednoj sedmici nam treba nekoliko dobrih vijesti kao najava za novo prvenstvo. Sa marketingom neka krenu vec od ponedjeljka jer nastavimo tamo gdje smo i stali.
Grbavica mora biti puna i najposjecenija.
Hoce li biti?
Jedina dobra vjest bi bila da smo pronašli investitora, inače ništa od nas. Svake sezone ista skuplja priča i tako u zadnjih 10 god samo se vratimo u krug i sve gore i gore.
prati zvanicnu
Slazem se, to bi bilo najbolja vijest ali tesko da ce nas to sunce ugrijati, nama je sudjeno da se patimo.south side je napisao/la: ↑pet jul 26, 2024 12:44 pmJedina dobra vjest bi bila da smo pronašli investitora, inače ništa od nas. Svake sezone ista skuplja priča i tako u zadnjih 10 god samo se vratimo u krug i sve gore i gore.
Ne znam. Znaš kako kažu, jedna ali vrijedna.
Nije vezano za temu, ali sjecas li se ti Gige Bosnica? Je li istina da je bio veci talenat od Mirze?
A fino se zemljotres najavio....cikoradovic je napisao/la: ↑pet jul 26, 2024 12:56 pmNe znam. Znaš kako kažu, jedna ali vrijedna.![]()