Nisu i ne smiju vise biti....u prvih 5 kola mi.moramo biti top ako mislimo sa ne dodjemo u situaciju kao prosle sezone.Misljenja sam.da je ovo sada puno ozbiljnija prica nego prosle sezone.
Daj ba dosta smo vise ponižavali sami sebe , nama treba da bude cilj trofej jedan i borba za EvropuDzezvar je napisao/la: ↑sri jun 12, 2024 10:13 amNisu i ne smiju vise biti....u prvih 5 kola mi.moramo biti top ako mislimo sa ne dodjemo u situaciju kao prosle sezone.Misljenja sam.da je ovo sada puno ozbiljnija prica nego prosle sezone.
Hvala ti druže, ti si nam jedina nada za dobre informacije u ovom trenutku.
nova uprava, trener i sd.
ako opet budemo morali osluskivati rezultate igmana,sloge,tuzle,goska bolje da nas nemaDzezvar je napisao/la: ↑sri jun 12, 2024 10:13 amNisu i ne smiju vise biti....u prvih 5 kola mi.moramo biti top ako mislimo sa ne dodjemo u situaciju kao prosle sezone.Misljenja sam.da je ovo sada puno ozbiljnija prica nego prosle sezone.
Na osnovu cega mozemo reci da cilj treba da bude jedan trofej? Pa nismo doveli Marottu iz Intera i Kloppa pa da kazemo e to je to, sad napadamo vrh. Mi smo u prosloj sezoni imali ogromnih problema sa funkcionisanjem kluba i sa sportskim segmentom. Drugacije bi bilo da je klub bio poslozen vrhunski, finansijski odlicno stoji i mi zakazali samo rezultatski zbog pogresnih procjena sa trenerom i nekim igracima. Mi ovu sezonu krecemo bukvalno haman od nule, ne znamo uopste na sta ce liciti igracki kadar (koji je bio grozan proslu sezonu), ne znamo sta mozemo ocekivati od SD-a a donekle ni od trenera. Koliki god optimisti bili, nema nijednog parametra na osnovu kojeg neko moze reci da treba da napadnemo trofej. To bi bilo neozbiljno i moze biti izuzetno kontraproduktivno po nas. Sta ako u startu ne krenemo dobro, a sto je jako realno s obzirom na novog trenera, dosta promjena oko igrackog kadra? Odmah ce se svi hvatati toga kako smo kandidat za titulu a u 5 kola osvojili 7 bodova i kako je sezona odmah u startu propala. Eto ga odmah pritisak na trenera i na klub.fanaticZeljin je napisao/la:Daj ba dosta smo vise ponižavali sami sebe , nama treba da bude cilj trofej jedan i borba za Evropu
Jok nego trebamo reci kako nam je cilj biti bolji od Goska, Posušja , Sloge , ako im nije Evropa cilj u ovoj smijesnoj ligi nisu trebali ni dolazitisantakuruz je napisao/la: ↑sri jun 12, 2024 1:19 pmNa osnovu cega mozemo reci da cilj treba da bude jedan trofej? Pa nismo doveli Marottu iz Intera i Kloppa pa da kazemo e to je to, sad napadamo vrh. Mi smo u prosloj sezoni imali ogromnih problema sa funkcionisanjem kluba i sa sportskim segmentom. Drugacije bi bilo da je klub bio poslozen vrhunski, finansijski odlicno stoji i mi zakazali samo rezultatski zbog pogresnih procjena sa trenerom i nekim igracima. Mi ovu sezonu krecemo bukvalno haman od nule, ne znamo uopste na sta ce liciti igracki kadar (koji je bio grozan proslu sezonu), ne znamo sta mozemo ocekivati od SD-a a donekle ni od trenera. Koliki god optimisti bili, nema nijednog parametra na osnovu kojeg neko moze reci da treba da napadnemo trofej. To bi bilo neozbiljno i moze biti izuzetno kontraproduktivno po nas. Sta ako u startu ne krenemo dobro, a sto je jako realno s obzirom na novog trenera, dosta promjena oko igrackog kadra? Odmah ce se svi hvatati toga kako smo kandidat za titulu a u 5 kola osvojili 7 bodova i kako je sezona odmah u startu propala. Eto ga odmah pritisak na trenera i na klub.fanaticZeljin je napisao/la:Daj ba dosta smo vise ponižavali sami sebe , nama treba da bude cilj trofej jedan i borba za Evropu
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Bubalo i Derviši pomoćnici, Gušo trener golmana, Seferović kondicioni i Krajina analitičar. Možda, nije još sigurno da će sutra, najbolje da sačekamo.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑sri jun 12, 2024 3:32 pmCikoradovic ko ce ciniti strucni stab,znaci sutra bi moglo potpisat prvo pojacanje ?
Ja bih volio da Željo bude takav klub, ali realnost je drugačija. Na kraju krajeva, uzmi broj osvojenih trofeja, nastupe u Evropi, izlazne transfere posljednjih 5-6 godina i sve će biti jasno. Ja, inače, mislim da su jedan od razloga neuspješnosti i nerealni ciljevi i očekivanja. Ja i dalje tvrdim da je sve ovo životarenje i da bez investitora mi nećemo imati dugoročan, kontinuirani sportski uspjeh.